View Full Version : خطا در انتقال پروژه از دلفی 2009 به دلفی 2010
جواد ملاولی
جمعه 07 اسفند 1388, 23:49 عصر
سلام.
من پروژه ام رو در دلفی 2009 نوشتم. حالا که می خوام ادامه شو در دلفی 2010 کار کنم، وقتی پروژه رو باز می کنم 3 بار خطای شماره 1 (تصویر ضمیمه شماره 1) رو میده و وقتی پروژه رو اجرا می کنم هنگام create کردن فرم اصلی 3 بار خطای 2 (تصویر ضمیمه 2) رو میده.
لطفا کمک کنید.
vcldeveloper
شنبه 08 اسفند 1388, 00:56 صبح
وقتی پروژه رو باز می کنم 3 بار خطای شماره 1 (تصویر ضمیمه شماره 1) رو میده
به نظر میرسه مشکل از یکی از کامپوننت هایی باشه که دارید در برنامه استفاده می کنید. اگر از برخی کامپوننت های شرکت ثالث (کامپوننت هایی غیر از کامپوننت های استاندارد دلفی) استفاده می کنید، از پروژه یک Backup بگیرید، و سعی کنید یکی یکی این کامپوننت ها را حذف کنید، و ببینید آیا با حذف هر یک از این کامپوننت ها خطای اول که در هنگام باز کردن پروژه در IDE رخ میده، برطرف میشه یا نه.
اگر برطرف میشه، احتمالا همان کامپوننت خاص با دلفی 2010 مشکل داره. بررسی کنید که آیا نسخه جدیدی از آن ارائه شده یا نه.
جواد ملاولی
شنبه 08 اسفند 1388, 06:01 صبح
به نظر میرسه مشکل از یکی از کامپوننت هایی باشه که دارید در برنامه استفاده می کنید. اگر از برخی کامپوننت های شرکت ثالث (کامپوننت هایی غیر از کامپوننت های استاندارد دلفی) استفاده می کنید، از پروژه یک Backup بگیرید، و سعی کنید یکی یکی این کامپوننت ها را حذف کنید، و ببینید آیا با حذف هر یک از این کامپوننت ها خطای اول که در هنگام باز کردن پروژه در IDE رخ میده، برطرف میشه یا نه.
اگر برطرف میشه، احتمالا همان کامپوننت خاص با دلفی 2010 مشکل داره. بررسی کنید که آیا نسخه جدیدی از آن ارائه شده یا نه.
آقای کشاورز مشکل از DBRichEdit استاندارد خود دلفی هستش! حتی وقتی یه پروژه جدید باز می کنم و می خوام این شیء رو روی فرم بذارم همون خطای شماره 1 رو میده. نسخه دلفیم 14.0.3513.24210 و آرشیتکت هستش و از ویندوز 7 استفاده می کنم. چرا این کامپوننت استاندارد مشکل داره؟
Felony
شنبه 08 اسفند 1388, 07:34 صبح
مشکل از جای دیگه هست ، من تست کردم هیچ مشکلی نداره .
جواد ملاولی
شنبه 22 اسفند 1388, 00:06 صبح
مشکل از جای دیگه هست ، من تست کردم هیچ مشکلی نداره .
دلفي رو دوباره نصب كردم. حالا فقط فرم اصلي برنامه ام اين مشكل رو داره. يعني حتي اگه در همين پروژه يه فرم جديد درست كنم، اين شيء رو مي تونم روي فرم قرار بدم و مشكلي نداره ولي در فرم اصلي همچنان خطا ميده. كامپوننتهاي خارجي كه در فرم اصلي استفاده مي كنم اينهان:
RichView12, EhLib5, FastReport4.8.5
چطور ميتونم مشكل رو پيدا كنم؟
جواد ملاولی
شنبه 22 اسفند 1388, 22:50 عصر
يه نكته ي ديگه اينكه از بين همه ي اشياء db ، فقط و فقط DBRichEdit اين مشكل رو داره!!
SAASTN
شنبه 22 اسفند 1388, 23:53 عصر
هنوز هم همونطور که آقای کشاورز گفت مشکل می تونه از کامپوننت هایی که نصب کردین باشه. این کامپوننت ها بعضی وقتا property های استاندارد رو با editor خودشون رجیستر می کنند و توی تغییر نسخه های دلفی از این مشکلات پیش میارن. احتمالا برخورد کردین که بعد از نصب یک کامپوننت مثلا editor تمام property های از نوع رشته توی تمام کامپوننت های دیگه هم تغییر می کنه. اگه همچین مشکلی باشه فقط به کامپوننت هایی که توی پروژه وجود دارن ربط نداره و برای پیدا کردنش باید همون کاری که آقای کشاورز گفت بکنید.
جواد ملاولی
یک شنبه 23 اسفند 1388, 12:37 عصر
هنوز هم همونطور که آقای کشاورز گفت مشکل می تونه از کامپوننت هایی که نصب کردین باشه. این کامپوننت ها بعضی وقتا property های استاندارد رو با editor خودشون رجیستر می کنند و توی تغییر نسخه های دلفی از این مشکلات پیش میارن. احتمالا برخورد کردین که بعد از نصب یک کامپوننت مثلا editor تمام property های از نوع رشته توی تمام کامپوننت های دیگه هم تغییر می کنه. اگه همچین مشکلی باشه فقط به کامپوننت هایی که توی پروژه وجود دارن ربط نداره و برای پیدا کردنش باید همون کاری که آقای کشاورز گفت بکنید.
آقا همه ي كامپوننتهاي روي فرم برداشتم؛ چه استاندارد و چه ثالث!! همه ي كدهاي موجود رو هم پاك كردم و فرم خالي خالي شد. ولي همچنان DBRichEdit رو قبول نمي كنه!
جالب اينكه وقتي همه ي اشياء فرم رو به يه فرم ديگه انتقال دادم، اون فرم دوم هيچ مشكلي نداره و به راحتي DBRichEdit رو قبول مي كنه!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.