PDA

View Full Version : خرابی header و index در فایلهای dbf

saeed_82
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 19:43 عصر
من میخوام یک بانک فاکس رو تبدیل به اکسس کنم ولی وقتی فایل dbf رو میخوام بازکنم پیغام خطای زیر میاد:
corrupt table/index header
اما فایل مربوطه توی برنامه قدیمی خودش که با فاکس نوشته شده باز میشه ، لطفا یک یوتیلیتی تحت ویندوز معرفی کنید که بتونم خرابی اون رو درست کنم
ممنون!

rezaTavak
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 20:33 عصر
سلام

دوست عزیز شاید برنامه نویس هدر اون را عوض کرده کسی نتونه اون را باز کنه. برنامه اش را اگه میشه با ریفاکس باز کن و ببین چکار کرده.

binyaz2003
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 21:15 عصر
برای تبدیل هم یک برنامه با vb گزاشتم که هم به اکسس تبدیل میکنه و هم فارسیش و به ویندوز تو همین بخش جستجو کنید

saeed_82
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 22:03 عصر
من مشکل تبدیل ندارم برادر فقط مساله من اینه که بانک رو نمیخونه
متاسفانه چیزی از فاکس هم سر در نمیارم که بخوام ری فاکس اون رو استفاده کنم
ولی این برنامه هایی شبیه dbf recover و یا dbf repair کار منو راه میندازند ولی نسخه رایگان اون یا کرک شده اش رو پیدا نمیکنم
میتونید کمکم کنید

binyaz2003
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
شما میتونید از ریفاکس 8 استفاده کنید همینجا ها لینکش هست در ضمن شما باید فایل exe رو ریفاکس کنید تا ببینید با فایل بانک چیکار کرده

kia1349
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 06:32 صبح
یه راه دیگه بهت میگم ولی چون با فاکس کار نکردی بعید میدونم نتیجه بگیری ولی خوب میگم که بقیه هم استفاده کنند
فایل dbf رو باید تحت داس و با برنامه فاکس پلاس باز کنی که اصلا با هدر و مدر و این چیزا کاری نداره و همون جا با دستورات خیلی ساده یک کپی از استراکچر اون فایل میگیری و محتویات فایل dbf خراب رو کپی میکنی به جدول جدید (اما چون با فاکس کار نکردی بعید میدونم بتونی اینکارهارو بکنی)

m-khorsandi
سه شنبه 14 تیر 1384, 09:07 صبح
درود

دوست عزیز،
از کجا میتونم FoxPlus رو بگیرم؟ من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، البته من بلدم با فاکس کار کنم.

ممنون.

Mahsoon
پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 16:24 عصر
با سلام
اگر امکان دارد برنامه foxplus و یا مورد مشابه ای ارایه فرمایید
با توجه به اینکه این موضوع خرابی header و index در فایلهای dbf تقریبا" مربوط به دوسال پیش است لابد تا الآن برنامه های متفاوتی برای این کار ارایه شده اگر دوستان میتوانندو در این زمینه تجربه ای دارند ممنون میشوم کمکی بکنند

mehran_337
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 07:49 صبح
در این باره صحبتهای متعددی شده و کدی که آقای توکل برای اینکار نوشتند . این تاپیک را ملاحظه کنید:

http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=288928&postcount=35

javad_1349
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 10:16 صبح
باسلام به دوستان من هم با این مشکل روبرو بودم راحترین راه آن فایل filefix است . البته در محیط داس

kia1349
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 17:22 عصر
چند روز پیش به در خواست یکی از دوستان در همین فروم یه برنامه به اسم advance dbf repair گذاشتم
یه کمی بسرچید پیداش میکنید