ورود

View Full Version : لطفا کرک کنید (اگه میتونی!!!!!!!!)

rezatati
شنبه 08 اسفند 1388, 12:46 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک قفل نرم افزاری نوشتم که می خوام تستش کنم اگه زحمتی نیست از اساتید و دوستان خواهش می کنم که این برنامه را کرک کنن و به من هم بگن که نقطه ضعفش کجاست
در ضمن سعی نکنین که نقطه خروج برنامه را حذف کنین چون با این کارها برنامه درست اجرا نمیشه فقط باید یک فایل با نام Serial.txt کنار فایل اجرایی ایجاد کنین و سریال برنامه را در اون قرار داده تا برنامه بدرستی اجرا بشه در ضمن اگه کرک شد از صحفه اول برنامه یک عکس به همراه شماره سریال تو سایت آپلود کنین و نحوه کرکش رو هم بگین تا من هم متدی که استفاده کردم رو در اختیار دوستان قرار بدم

debugger
شنبه 08 اسفند 1388, 14:42 عصر
بیشتر یک انپک می هست تا کرک می

Nima NT
شنبه 08 اسفند 1388, 14:48 عصر
با dotNet Reactor پروتکت کردین ؛ خود این پروتکتور امنیت قابل ملاحظه ای نداره ولی مشکل در فایل شما اینه که اصلا" اجرا نمیشه.:متفکر:

rezatati
شنبه 08 اسفند 1388, 18:57 عصر
اگه ارور میده ارورش چیه؟

rezatati
شنبه 08 اسفند 1388, 19:04 عصر
در ضمن من بالا هم نوشتم که باید یک فایل سریال کنار برنامه باشه تا درست اجرا بشه در ضمن من Exception های برنامه رو هندل کردم و لی اگه منطق برنامه درست نباشه ارورهای عجیب غریب میده باید سریال برنامه درست باشه و در ضمن یه فایل دیگه هم هست که باید در کنار فایل اجرایی باشه تا اجرا بشه این فایل هم اسمش soco.rt هستش

rezatati
شنبه 08 اسفند 1388, 19:08 عصر
بیشتر یک انپک می هست تا کرک می
اصلا من پکش نکردم فقط با دات نت ریکتور تبدیل به کد نتیو کردم و در ضمن راهی هست که کد اصلی برنامه را با نرم افزاری به حالت اولیه برش گردوند یا نه (بعد از تبدیل با نرم افزار هایی مانند دات نت ریکتور)؟
فقط اگه تونستین برنامه را اجرا کنین تا درست کار کنه یه تصویر ازش تو سایت آپلود کنین

rezatati
یک شنبه 09 اسفند 1388, 18:36 عصر
نه عزیز جون برنامه هک نشده چون در پشت ساعت تاریخ و غیره و همچنین اسم منو نوشته که اصلا نیستش
در ضمن شما فقط جاهایی که برنامه خروج میکنه رو حذف کردین که کار زیاد سختی نیست منظور من اون قسمتی از برنامه هستش که بک گراند ساعت رو رسم میکنه که مثلا توی برنامه تجاری اگه این قسمت INsert باشه دیگه برنامه هیچ وقت Insert نمیکنه
پس برنامه هک نشده (میبخشین)

Securebit
دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:56 عصر
شما در این کرک می از الگوریتم AES استفاده کرده بودید که برای کرک بهتره یک کلید معتبر داشته باشیم در غیر اینصورت کار وقت گیر میشه.

درجه امنیت : 10/2

رضا جان پیام خصوصی که دادم سریع ترتیب اثر بدید.

rezatati
دوشنبه 10 اسفند 1388, 17:29 عصر
با تشکر از آقای Strong Bytes (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=50994)
ولی بالاخره کسی نمیتونه اون متدی که باید در Back ground ساعت اجرا میشه رو کرک کنه میتونه یا نه من اینو میخوام وگرنه انپک کردن این برنامه کاری نداره

golbafan
دوشنبه 10 اسفند 1388, 18:43 عصر
فایل اروری میده که به کامپوننتش مربوته

golbafan
دوشنبه 10 اسفند 1388, 18:47 عصر
اگر میشه اینوکرک کنید
در ابتدا فقل غیر فعاله برای تست
وقتی برنامه باز شد تست رو انجام بدین تا ببینید کلکی در کار نیست
بعدش از open استفاده کنید تا قفل شروع به کار کنه
حالا دیگه جواب صحیح نمیگیرید مگر اینکه کد صحیح وارد کنید
یک نمونه سریال صحیح هم گذاشتم برای تست

اگر برنامه کرک بشه باید :