View Full Version : کمک(برای طراحی ماشین حساب)
morrteza323
شنبه 08 اسفند 1388, 13:37 عصر
سلام
دوستان عزیز من برای قسمت ممیز تو ماشین حساب نیاز به کمک دارم.دوستان لطف کنید به صورت ساده بگید من چجوری اینکارو انجام بدم.مثلا 2روبا 1.25 ضرب یا تقسیم یا جم کنم.(لطف کنید آقای علی کشاورز اینو حذف نکنید)
Mask
شنبه 08 اسفند 1388, 15:21 عصر
میتونید از تابع Float استفاده کنید.
morrteza323
شنبه 08 اسفند 1388, 15:44 عصر
میتونید از تابع Float استفاده کنید.
دوست عزیز از تابعvalاستفاده کردم.و جواب داد .)
حالا یه سوال دیگه چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی موس رو یه button میره رنگ کلید و رنگ نوشته اون عوض شه.
Felony
شنبه 08 اسفند 1388, 15:51 عصر
حالا یه سوال دیگه چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی موس رو یه button میره رنگ کلید و رنگ نوشته اون عوض شه.
در رویداد ها OnMouseEnter و OnMouseLeave هر دکمه میتونید این کا رو انجام بدید ، البته رنگ دکمه ها استاندارد خود دلفی رو نمیتونید تغییر بدید و باید از کامپوننت ها دیگه استفاده کنید ولی رنگ متن رو میتونید .
در ضمن طبق قوانین سایت هر سوال در تاپیک جداگانه باید پرسیده بشه تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه .
baran_2005
شنبه 08 اسفند 1388, 15:54 عصر
از متد onmousmove یا onmousenter و onmousleave استفاده کنید
تغییر رنگ دکمه رو که نمیدونم اما به جای دکمه می تونین از label استفاده کنین و از خاصیت color اون استفاده کنین .
procedure TForm1.Label1MouseEnter(Sender: TObject);
begin
label1.Color:=clred;
end;
morrteza323
شنبه 08 اسفند 1388, 18:33 عصر
در ضمن طبق قوانین سایت هر سوال در تاپیک جداگانه باید پرسیده بشه تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه .
ببخشید از این به بعد سعی می کنم رعایت کنم.از همه ی دوستانی که وقت گذاشتن ممنونم.
morrteza323
شنبه 08 اسفند 1388, 18:40 عصر
از متد onmousmove یا onmousenter و onmousleave استفاده کنید
تغییر رنگ دکمه رو که نمیدونم اما به جای دکمه می تونین از label استفاده کنین و از خاصیت color اون استفاده کنین .
procedure TForm1.Label1MouseEnter(Sender: TObject);
begin
label1.Color:=clred;
end;
دوست عزیز هر کاری می کنم لیبلم می ره زیره دکمه و نوشتش معلوم نمی شه؟؟راستی نمی شه رنگ نوشته داخل دکمه رو عوض کرد(یعنی همون caption)؟؟
baran_2005
یک شنبه 09 اسفند 1388, 09:55 صبح
من نگفتم که هم دکمه باشه هم برچسب . گفتم می تونین به جای استفاده از دکمه از label استفاده کنین . و زمانی که وارد برچسب میشوید و خارج میشوید رنگ زمینه ان تغییر کند . اگر اصرار دارین از دکمه استفاده کنین باید از کامپوننت هایی که این قابلیت و دارن استفاده کنین .
procedure TForm_Calc.Label1MouseLeave(Sender: TObject);
begin
if (Sender As TLabel).Color<>$00C69E77 then (Sender As TLabel).Color:=$00C69E77
end;
procedure TForm_Calc.Label1MouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState;
X, Y: Integer);
begin
if (Sender As TLabel).Color<> $00A86642 then (Sender As TLabel).Color:=$00A86642
end;
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.