View Full Version : ابزار برای گزارش گیری
طبیب دل
شنبه 08 اسفند 1388, 13:45 عصر
سلام به دوستان
به نظر شما من که می خوام گزارشهای پویا و زیبا و ساده در برنامم داشته باشم از fast report استفاده کنم یا از stimulsoft؟
لطفا در مورد مزایا یا معایبشون توضیح بدید
In_Chan_Nafar
شنبه 08 اسفند 1388, 21:38 عصر
fast report مال كشور دوست و همسايه عزيزمان روسيه است پس چون ما با اين كشور رابطه بسيار خوبي داريم پيشنهاد مي كنم اگه لايسنس هم خواستي بخري از اينها تهيه كني
من اين دو نرم افزار را تست كردن Fastدر برخي از مواقع سرعتش بيشتر از Stimule Reportاست اما اگر خواهان Run Time تحت وب هستي برو سراغ Stimule يه ابزار با Flash براي راه اندازي Runtime Report تحت وب دارد محيط فارسي Runtimeدر وب و ويندوز از قبل براي زبان فارسي مهيا است
Fast Report محيط فارسي خودش را يه مدتي است ارائه داده مي تواني آن را هم تغيير بدهي Fast سريعتر و حافظه كمي نسبت به Stimule اشغال مي كند
majidsoft
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 00:45 صبح
با تشکر از دوست عزیز
من هم از چند برنامه نویس حرفه ای پرسیدم گفتند با fast report کار کن ولی آموزششو ندارم اگه کسی داره بذاره ممنون می شم
mahboube
سه شنبه 19 بهمن 1389, 11:59 صبح
منم موندم تو اين دوتا ولي هيچ جا تفاوت ها و معايا و مزايبشون رو ننوشتن؟
كدوم بهتره:
از دوستاني كه كار كردن مي خام اين سوالا رو جواب بدن تا بقيه استفاده كنن:
1- چند جا خوندم stimulreport با پرينتر هاي Hp مشكل داره.آيا همينطوره؟
2-چند جاي ديگه هم خوندم كه fast report اعداد رو موقع view گزارش فارسي نشون نميده؟درسته؟stimulreport چطور؟
3-چند جا هم نوشته بودن كه توي fastreport نميشه datetimepicker فارس استفاده كرد ؟ميشه؟توي stimul چطور؟
4-كدومشون براي crack شدن كمتر گير ميدن و مشكل بوجود ميارن؟
5-آيا تفاوت سرعت زيادي دارند؟
دوستاني كه از هركدوم استفاده كردن تجربشون رو بنويسن عالي ميشه و خيليا از سردرگمي ميان بيرون.اگر مشكلات ديگه اي هم غير از اينها وجود داره ممنون ميشم بنويسيد.
majidsoft
سه شنبه 19 بهمن 1389, 16:57 عصر
من تا حالا حداقل با 10 تا پرینتر hp سیاه و سفید کار کردم به هیچ وجه مشکلی نداشته ولی با رنگی کار نکردم
در باره fast report هم سرعت خیلی خوبی داره ولی آموزش زیادی ندیدم stimul به جز fast report نسبت به بیشتر گزارش گیرها که کار کردم واقعا سرعت بالایی داره نسبت به کریستال که اصلا قابل مقایسه نیست ولی به تازگی در سایتش کاربرها ی ایرانی را ban می کنه فروم بسیار خوبی داره اگه از vpn استفاده کنی و هر سوالی بپرسی کاملا راهنماییت می کنن در مورد سوال 4 هم بگردی تو همین سایت یه جایی لینک دانلوده یکی از نسخه هاش بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.