ورود

View Full Version : سوال: ايراد در نمايش اطلاعات در گزارش

Diba_Dina
شنبه 08 اسفند 1388, 14:05 عصر
سلام
قبلش بگم كه خيلي مبتديي ام.
دو تا جدول دارم كه يكي Detail يكي ديگست مثلا جدول كارمند و جدول اعضا خانواده.يه Query ساختم كه تركيبي از دو جدول.هنگام Load گزارش Erorr زير نمايش داده مي شه البته فقط در مواقعي كه جدول Detail بيش از يك ركورد داره.

{"Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, or foreign-key constraints."}
با تشكر

bad_boy_2007
شنبه 08 اسفند 1388, 20:10 عصر
سوال شما بعيد ميدانم به كريستال مربوط باشد .
احتمالي كه من ميدهم اين است كه شما داريد از منبع داده Dataset استفاده ميكنيد ، مشكل شما پر كردن اين منبع داده است .

1 - يك بار جدولتلن را از ديتاست حذف كنيد و مجدد در ديتاست بيندازيد .
2- سعي كنيد از متد DS.TableName.Constaranint.Clear استفاده كنيد تا مشكلتان را پيدا كنيد (از اين گزينه به هيچ عنوان به عنوان راه حل استقاده نكنيد ، فقط براي پيدا كردن محل خطا استفاده كنيد )
3- نمونه اي از كدتان را بگذاريد

Diba_Dina
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 12:29 عصر
مرسي از توجه شما مشكلم حل شد.

Diba_Dina
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 12:41 عصر
با عرض معذرت حالا يه مشكل ديگه دارم!
من يه جدول Personel دارم كه مشخصات فرد به اضافه عكس توش ذخيره مي شه.بايد اطلاعات هر فرد رو همراه با عكسش تو Cryestal چاپ كنم.با ذخيره و بازيابي عكس تو برنامه مشكلي ندارم ولي چطور بايد عكسو تو گزارشم ببينم؟
با تشكر

sara.f
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 19:55 عصر
با عرض معذرت حالا يه مشكل ديگه دارم!
من يه جدول Personel دارم كه مشخصات فرد به اضافه عكس توش ذخيره مي شه.بايد اطلاعات هر فرد رو همراه با عكسش تو Cryestal چاپ كنم.با ذخيره و بازيابي عكس تو برنامه مشكلي ندارم ولي چطور بايد عكسو تو گزارشم ببينم؟
با تشكر

سلام
سوال شما بارها مطرح شده در این سایت.
جستجو کنید و اگر باز هم مشکلی باقی موند در اونصورت مطرح کنید.