pro_mvb
شنبه 08 اسفند 1388, 14:52 عصر
سلام
من اول کلی سرچ کردم اما در مورد جلوگیری این نوع حملات در جوا چیزی در سایت پیدا نکردم!
راستش من قبلا در یک تاپیک دیگه یه سوال داشتم که میخواستم بدونم چطوری میشه یک مقدار رو از db سلکت دزد به طوری که به صورت لینک باشه و یه مقدار رو(مثل id) ببره به صفحه بعدی.
دوستان کلی راهنمایی کردن . دم همشون گرم :قلب: اما بعد از گذشتن خرم از پل گفتم بذار در url یه تست باگ xss بگیرم :شیطان:
متاسفانه باگ داشت:قهقهه: در گوگل هم سرچ کردم اما درتس متوجه نشدم چطوری میتونم جلوی این حملرو در جاوا بگیرم کد من اینه:
<%@ page contentType="text/html;charset=windows-1252"%>
<%@page import="java.util.*" %>
<%@page import="java.sql.*" %>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>home</title>
</head>
<body>
<%
String url;
Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
Connection con = java.sql.DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:myodbc","SYSTEM","MANAGER");
Statement statement = con.createStatement();
ResultSet rs= statement.executeQuery("select name from mytable");
while(rs.next())
{
String a= rs.getString("name");
url ="propertis.jsp?name="+a;
%>
<br/> <a href="<%= url %>">Code</a>
<%
}
statement.close();
con.close();
%>
</body>
</html>
وقتی رانش میکنم در url صفحه دوم (همونی که بهش لینک شده) متغیر name مقدار هر چیزی رو میگیره و نمایش میده . و وقتی یک اسکریپت سادرو هم ران کنم اونو ران میکنه مثل این:
<scritp> alret('salam mr')</script>
من چطوری جلوی این کارو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
من اول کلی سرچ کردم اما در مورد جلوگیری این نوع حملات در جوا چیزی در سایت پیدا نکردم!
راستش من قبلا در یک تاپیک دیگه یه سوال داشتم که میخواستم بدونم چطوری میشه یک مقدار رو از db سلکت دزد به طوری که به صورت لینک باشه و یه مقدار رو(مثل id) ببره به صفحه بعدی.
دوستان کلی راهنمایی کردن . دم همشون گرم :قلب: اما بعد از گذشتن خرم از پل گفتم بذار در url یه تست باگ xss بگیرم :شیطان:
متاسفانه باگ داشت:قهقهه: در گوگل هم سرچ کردم اما درتس متوجه نشدم چطوری میتونم جلوی این حملرو در جاوا بگیرم کد من اینه:
<%@ page contentType="text/html;charset=windows-1252"%>
<%@page import="java.util.*" %>
<%@page import="java.sql.*" %>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>home</title>
</head>
<body>
<%
String url;
Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
Connection con = java.sql.DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:myodbc","SYSTEM","MANAGER");
Statement statement = con.createStatement();
ResultSet rs= statement.executeQuery("select name from mytable");
while(rs.next())
{
String a= rs.getString("name");
url ="propertis.jsp?name="+a;
%>
<br/> <a href="<%= url %>">Code</a>
<%
}
statement.close();
con.close();
%>
</body>
</html>
وقتی رانش میکنم در url صفحه دوم (همونی که بهش لینک شده) متغیر name مقدار هر چیزی رو میگیره و نمایش میده . و وقتی یک اسکریپت سادرو هم ران کنم اونو ران میکنه مثل این:
<scritp> alret('salam mr')</script>
من چطوری جلوی این کارو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟