PDA

View Full Version : تغییر امضای من بدون دلیل

vahid_d_0101
شنبه 08 اسفند 1388, 21:09 عصر
با سلام اقا امضای من بار هزارم هست که تغییرش میدن بدون هیچ دلیلی
امضای منو ببینید اصلا چی توش بود بعد پاک کنید به خدا مدیران دارن خیلی نامردی میکنن
من هر بار هیچی نمیگم بازم بیشتر با من بد رفتاری میشه
اگه کاری کردم که نباید اینجا بمونم بهم بگید من برم دنبال کار خودم شاید کسی با من دشمنی داره پیغام خصوصی بزاره باهام صحبت کنه ببینم دردش چیه
لطف کنید نام مدیری که امضای منو ویرایش کرده بگید

vcldeveloper
یک شنبه 09 اسفند 1388, 01:03 صبح
سلام،

محتوای امضاء خودتان را برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنید، تا ببینم چی بوده، و چرا حذف شده.

موفق باشید

vahid_d_0101
یک شنبه 09 اسفند 1388, 23:17 عصر
اقای کشاورز امضا را اینجا هم میگذارم تا بچه ها خودشون قضاوت کنن

اینرا مدیران درون امضای من قرار دادن خودتان قضاوت کنید : این بار چندمی هست که امضای شما ویرایش میشه تکرار مساوی اخراج هست
کسب در آمد از اينترنت (http://vahid0101.persianblog.ir)

واقعا انتظار بسته شدن تاپيکم را نداشتم (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=167385)

vahid_d_0101
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 21:15 عصر
اقا این قضیه تغییر امضای من چی بوده چرا هیچکی هیچی نمیگه

به خدا من دارم فکر های بدی میکنم راجع به مدیران

HamedNet_ir
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 15:37 عصر
من كه اصلا نميتونم تمضاي كسي رو ببينم! :قهقهه:

من مشكل دارم يا سايت؟

sara.f
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 16:52 عصر
من كه اصلا نميتونم تمضاي كسي رو ببينم! :قهقهه:

من مشكل دارم يا سايت؟

باید به ویرایش تنظیمات برید و در قسمت جزئیات تاپیکها گزینه نمایش امضای شخصی را انتخاب کنید

vahid_d_0101
شنبه 15 اسفند 1388, 23:15 عصر
اقا این تغییر امضای من چی شد
فکر کنم اگه یه قتل صورت گرفته بود تا حالا موضوع حل شده بود

vcldeveloper
یک شنبه 16 اسفند 1388, 11:18 صبح
فکر کنم اگه یه قتل صورت گرفته بود تا حالا موضوع حل شده بود

مسئله اینه که پیگیری قتل از پیگیری اینکه کی امضاء شما را تغییر داده، اولویت بسیار بالاتری داره!

روزانه درخواست های مختلفی از طرف کاربران به مدیران سایت میرسه که بعضی ها در حوزه اختیارات مدیران بخش ها هستند، بعضی در حوزه اختیارات مدیران ارشد، و بعضی هم در حوزه اختیارات مدیر کل سایت. اکثر درخواست ها از جمله درخواست شما،جزو گروه سوم هستند.

وقتی قرار هست به این درخواست ها رسیدگی بشه، درخواست های زیادی هستند که هم از درخواست شما مهم تر هستند، و هم بیشتر از شما در انتظار انجام درخواست خودشان هستند. بابت درخواست شان هم هر دو - سه روز یک بار مثل شما پست و پیام خصوصی ارسال نمی کنند.

بهتر هست به این نکته دقت کنید که پیدا کردن فردی که به ظن شما، با شما مشکل شخصی دارد، جزو اولویت های سایت محسوب نمیشه؛ چون اولا از نظر سایت همچین چیزی که شما ادعا می کنید (کینه شخصی، مشکل شخصی، و امثالهم) اینجا معنی نداره، و مسئله یا سوء برداشت از امضاء بوده، یا اشتباه فردی. ثانیا، برخلاف مشکل شما که فقط به یک فرد مربوط میشه، مشکلات زیادی در سایت وجود دارند که بر عملکرد تعداد زیادی از کاربران تاثیر میگذارند، و سایت باید نسبت به آنها پاسخگو باشه.

پس اینقدر اینجا برای بالا آوردن تاپیک پست ارسال نکنید! قبلا پیام خصوصی ارسال کردید، جواب دادم که مشکل شما را برای آقای کرامتی ارسال کردم، و هنوز جوابی دریافت نکردم؛ هر وقت جواب دریافت کردم، برای شما همان جواب را ارسال می کنم. ظاهرا هر مطلب را باید یک بار در پیام خصوصی توضیح بدیم، یک بار هم در تاپیک!

مهدی کرامتی
یک شنبه 16 اسفند 1388, 11:25 صبح
بنده در پیام خصوصی جواب ایشان را دادم.

در لاگهای سایت چیزی درباره ویرایش امضای ایشان یافت نشد.

vahid_d_0101
یک شنبه 16 اسفند 1388, 22:47 عصر
خدا میدونه تا جایی که من دیدم نوشته بودید امضا کامل را بهتون بدم که دادم و جوابی که شما در بالا گزاشتید را من ندیدم توی پیغام خصوصی
بعدشا ببخشید از این مزاحم شدم نمیدونستم این قدرا مهم نیست چشم اقای کشاور ما ... خوردیم
به قران این.......................

اصلا بی خیالش
کلام اخر
از این به بعد مدیران اجازه دارن در کمال خونسردی به اکونت این جانب بیایند و هر چیزی از امضا تا اواتار تا پیغام خصوصی و ... را ببینند بخوانند و تغییر دهند اصلا چه عیبی داره هر روز با یه اواتار جدید و امضای جدید میام فقط اون پیغام خصوصی ها را پاک نکنید شاید یه وقتایی به دردم خورد

اقای کشاورز خیلی خیلی ببخشید که یه مشکل خیلی خیلی کوچک را در این جامعه بزرگ برنامه نویس گفتم من غلط کردم فکر کنم این جور خوب شد

این تاپیک را قفل کنید