ورود

View Full Version : حرفه ای: آموزش كامل كار با كانكشن و Backup ReStorw + SMO

bad_boy_2007
شنبه 08 اسفند 1388, 22:11 عصر
سلام دوستان
يادم مي آيد چندي پيش براي بازگرداني اطلاعات با SMO خيلي اذيت شدم ، تا اينكه كد بازگرداني را نوشتم .

مشكل از اين قرار بود كه ميخواستم يك بانك اطلاعاتي را بازگرداني كنم ولي بانك از ديتابيسي به نام A پشتيبان گرفته شده بود و ميخواست در ديتابيسي به نام B بازگرداني شود ، براي اين كار بايد آدرس فايبهاي MDF‌و LDF را هم مشخص كنيد .

مشكل بعدي اين بود كه نزديك به نصف روز نميفهميدم خطاي داده شده دليلش چيست ، چونكه متن خطا جمله اي مشابه به اين بود "عمليات پشتيبان گيري با شكست مواجه شد" بود ، بعد از كلي بررسي متوجه شدم بايد تا دروني ترين Innser Exception را بخوانم كه مثلا به جمله : "ديتابيس در حال استفاده است" برسم و ....

اين سورس نحوه تهيه پشتيبان و بازگرداني اطلاعات را با SMO نشان ميدهد . در سورس ذيل به نكات ريزي دقت شده مثلا پيش از هر بازگرداني يك پشتيبان گيري اتوماتيك انجام شود .

يك Thread‌هم نوشته شده كه در صورت فعال كردن آن برنامه بصورت منظم در سيكل زماني 30 دقيقه از خودش AutoBackup‌ تهيه ميكند .

از جمله ويژگي هاي ديگرش ميتوان به مديريت كانكشن اشاره كرد ...

ali_ahr7
شنبه 08 اسفند 1388, 23:00 عصر
سلام لطفا بگيد اين نوع بكاپ گيري چه مزيتي داره؟

bad_boy_2007
یک شنبه 09 اسفند 1388, 00:08 صبح
سلام لطفا بگيد اين نوع بكاپ گيري چه مزيتي داره؟

من اين سورس كد (كه خلاصه شده اش اينجا قرار گرفته) را براي سيستم حسابداري استفاده كرده ام ، براي يوزر ها توصيه ميكنم كه يك فلش به سيستمشان هميشه وصل باشد و هر از گاهي ، مثلا هفته اي يكبار اطلاعات اين فلش را رايت كنند . برنامه بصورت اتومات آرشيو بك آپ ها را براي يوزر ايجاد ميكند و مانع از دست رفتن ناخواسته اطلاعات ميشود .

و اما پشتيبان گيري اتوماتيك پيش از بازگرداني اطلاعات هم ممكن است يوزر به طور سهوي اقدام به بازگرداني اطلاعات كند ولي اين اطلاعات را روي نسخه اصلي بازگرداني كند (يكبار براي خودم پيش آمد) ، در اين صورت امكان بازگشت اطلاعات وجود دارد .

بصورت كلي ، مهمترين وظيفه يك سيستم مالي حفظ داده هاي كاربران است حال به هر شكلي كه بشود ، رايج ترين روش تهيه نسخه هاي پشتيبان است .

موفق باشيد .

ali_ahr7
یک شنبه 09 اسفند 1388, 06:14 صبح
دوست عزيز متشكرم از جوابتون ولي من منظورم اين بود كه بك آپ گيري SMO مزيتش نسبت به انواع ديگر بك آپ گيري چيه.متشكرم

bad_boy_2007
یک شنبه 09 اسفند 1388, 07:10 صبح
دوست عزيز متشكرم از جوابتون ولي من منظورم اين بود كه بك آپ گيري SMO مزيتش نسبت به انواع ديگر بك آپ گيري چيه.متشكرم

عمده ترين مزيتيش سادگيشه ، مزيت ديگه اش امكاناتش . مثلا با SMO به راحتي به تمامي تنظيمات ديتابيس دسترسي داريد كه با دستورات DML كمي پيچيده تر اين امكان وجود دارد . نگاهي به كلاس CLSDatabase بيندازيد دو پراپرتي ذيل را با چند خط دستور DML ميتوانيد بنويسيد ؟

RecursiveTriggersEnabled

NumericRoundAbortEnabled

sh_1366
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 10:21 صبح
دوست عزیز سلام اگر امکان دارد کد ها رو روی سایت بزاری چون فایل که برای دنلود گذاشته اید خراب است

bad_boy_2007
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 14:28 عصر
دوست عزیز سلام اگر امکان دارد کد ها رو روی سایت بزاری چون فایل که برای دنلود گذاشته اید خراب است

لینک سالمه و همین الان دانلودش کردم ، شما نرم افزار WinRar را نصب کنید . فکر نمیکنم در انجمنی مثل این گذاشتن فایل exe فایده ای داشته باشد ، لینک فوق سورس کد Backup و Restore است .

nasim bahari
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 19:16 عصر
عالی بود، فقط میشه کد ها رو بیشتر توضیح بدین.....

sh2007
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 20:05 عصر
دوست من دستت دردنكنه يه برنامه حرفه اي بودمن كه استفاده بردم