PDA

View Full Version : گفتگو: بهترین و قویترین نرم افزار امنیتی به نظر شما چیست؟

x.xoma
یک شنبه 09 اسفند 1388, 23:26 عصر
با سلام
دوستان عزیز به نظر شما بهترین نرم افزار امنیتی(آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی) کدام برنامه است؟ علت انتخاب خود را لطفا بفرمایید

Nima NT
دوشنبه 10 اسفند 1388, 00:30 صبح
Avast
چون رایگان هست و شما بدون مشکل به آخرین به روز رسانی ها دسترسی داری.
چون سرعت رو به طور چشم گیر کاهش نمیده و شما مجبور نمیشی موقعی که میخوای کارهای سنگین انجام بدی آنتی رو خاموش کنی.
چون بیشترین سازگاری رو داره و کمتر به پکرها و پروتکتورها ایراد میگیره و از این رو کمترین مشکل رو به کاربر تحمیل میکنه.

alifatehi
دوشنبه 10 اسفند 1388, 03:02 صبح
سلام

کاربر عزیز برای جواب دادن به سوال شما باید قبلش چند نکته را قید کرد .

اول : انتی ویروس را برای چه کاری می خواهی یا برای کجا می خواهی استفاده کنی ؟
دوم : ایا جز افرادی هستی که زمانی از خدماتی استفاده می کنند حاضرند هزینه انرا بپردازند یا انهایی که دنبال یه چیز مفتند ؟

خوب از خودت سوال کردی

حالا نظرات یا به عبارت دیگه جواب من
اول : باید مشخص شود این انتی ویروس باری یک کامپیوتر قابل حمل یا دسکتاپ یا سرور یا شبکه و... خوب می بینی هرکدارم برای خود ایتم های خاصی دارد.

دوم : اگر جز گروه دوم هستی برات فرقی نخواهد کرد که کدام انتی ویرویس بهتر است یا نه !
نکته : متاسفانه داخل کشور عزیزم ایرن باب شده همه از نسخه کرک شده استفاده می کنند به خیال خامشان توانسته اند سر شرککتهای بزرگ سازنده انتی ویروس را کلاه بذارند .خبر ندارند زمانی از نسخه کرک شده استفاده می کنند فقط به کاربر اجازه استفاده از 10 درصد از سرورهای اپدیت انتی ویروس داده می شوند به این معنی که اگر در 24 ساعت 100 ویروس شناسایی شود و شرکت سازنده انتی ویرویس 100 انتی ویروس تهیه کند شما فقط می توانید 10 تا از انتی ویروس را دانلودکنید حالا فکرش بکن .................

اما گروه اول به منظر من می توانی به شرکتهای معتبر تست انتی ویروس ها مراجعه کنی انجا در یک محیط آزاد به تست انتی ویرویس ها می پردازند که معروفترین انها شرکت اتریشی av-comparative (http://www.av-comparatives.org) هستش اگر شرکتی در نتجه کلی ان رتبه ای کسب کند همجا این افتخارشو معرفی می کند مثل شرکت سهند رایان که انتی ویرویس آویرا را به ایران اورد این انتی ویروس در سال 2008 جز برترین ها بود جالب اینجاست که نمایشگاه کامپیوتر امسال 88 در تهران که برگذار شده بود همش این نکته رو می گفت حالا بگذریم که در سال 2009 چند وقت قبل از برگذاری نمایشگاه این شرکت اتریشی نتیجه دیگری را اعلام کرد که .....
نکته دیگه این هست شما که تمایل به خرید انتی ویروس دارید باید به پشتیبانی ان هم توجه کنید معمولا شرکت های امریکایی به ایران خدمات نمی دهند و خود این هم یک نکته بزرگ هستش .بعدش باید مشخص کنید کدام گروه رانیاز دارید انتی ویروس یا اینترنت سکوریتی

خود این دو گروه باهم از نظر قیمت متفاوت هستند ثالثا برای چند تا رایانه می خواهی استفاده کنی از نسخه یک کاربره یا 3 کاربره می توانی استفاده کنی.

به نظر من از نسخه های 30 روزه استفاده کن ( قابلیت این نسخه ها مثل نسخه های کامل است اما این نسخه ها مدت زمانی دارند )

خودم کسپر اسکای 2010 می پسندم اما خیلی دردسر داره راحت ویروس هایی که ند پیدا نمی کنه رو پیدا می کنه و به طور کامل از کشور ایران پشتیبانی می شود تازه یه جا خودنم گزینه هاش هم داری فارسی می شود.
ند بد نیست انتی ویروس قوی هستش اما یه کمی .................. دوران کار اموزی ام داخل مخابرات بودم دیدم ویروسهایی انجا بودند که ند نابود نکرد اما کسپر این کار را کرد.
مک آفی و نترون انتی ویروسهای فوق العاده خوبی هستند اما روی سیستم نصب می شوند بسیار افت سرعت داریم.
بقیشون هم در یک سطح هستند مثل بیدفندر ، اویرا، و....

نکته : من از نسخه های 30 روزه و از اینترنت سکریتی استفاده کرده هم.

مقاله مشابه برای این پست
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=716431&postcount=45
راستی این سایت آخرین نتیجه تست را به ما می گوید
http://www.av-comparatives.org/index.php?option=com_content&view=article&id=139&Itemid=164

x.xoma
دوشنبه 10 اسفند 1388, 14:25 عصر
با سلام دوباره خدمت تمامی دوستان به خصوص مدیر محترم بخش آقای فاتحی
جناب آقای فاتحی بنده دقیقا متوجه منظور شما از <<پست های بی محتوا>> نشدم چون این پست من هم سوال داشت و هم محتوا و عنوان گفتگو را هم انتخاب کردم تا سو تفاهمی برای خوانندگان عزیز به وجود نیاید و همه بدانند که این تاپیک هم مثل تاپیک قبل که در مورد <<کاربردی ترین زبان برنامه نویسی >> بود ؛ فقط محلی برای اظهار نظر است تا همه از دانش هم بتوانیم استفاده کنیم و به بهترین نتیجه برسیم. بنده عذر خواهی میکنم اگر مطلب من ربطی به برنامه نویسی نداشت اما باور بفرمایید که این تالار با عنوان <<مقالات عمومی>> بهترین مکانی بود که میشد در آن به این امر پرداخت. هرچند که بنده در جریان عنوان آن <<یعنی مقاله>> هستم ولی همانطور که عرض کردم برای آن محل مناسبتری پیدا نکردم. به هر حال اگر اشتباهی شده عذر میخواهم.
در مورد پاسخ های شما بسیار ممنون هستم و همچنین در مورد سوال های شما جواب این است که منظور بنده در مورد یک آنتی ویروس قانونی با لایسنس معتبر است که بر روی یک سیستم خانگی نصب شود . محصولات امنییتی کرک شده به هیچ عنوان مد نظر نیستند. همانطور که میدانید امنییت یک سیستم در دنیای استفاده از آن مهمترین مسئله هر کس میباشد. با این تفاصیل و با در نظر گرفتن تمام فاکتورهای خرید یک نرم افزار اصلی(مانند قیمت ؛ خدمات پس از فروش ؛ راحتی استفاده ؛ سبک و کم حجم بودن و...) جالب است که نظر هم وطنانمان را جویا شویم و با استفاده از نظرات گران بهای ایشان هر کس بر دامنه دانستنی های خود در این مورد بسیار مهم اضافه کند. با تشکر فراوان

x.xoma
سه شنبه 11 اسفند 1388, 01:36 صبح
یعنی واقعا کسی جز این دو بزرگوار نظری نداره تا همه استفاده کنند؟ آن هم در مورد موضوع به این مهمی؟

vcldeveloper
سه شنبه 11 اسفند 1388, 17:59 عصر
این چه ربطی به تالار مقالات عمومی داره؟! در تالار مقالات، مقاله منتشر میشه، نه اینکه سوال کامپیوتری بپرسید!

تاپیک قفل شد