PDA

View Full Version : درخواست آسانترين روش پياده سازي سبدخريد بدو هيچ قابليتي

vb_nima
دوشنبه 10 اسفند 1388, 02:52 صبح
سلام دوستان.
من خيلي واسه اين عجله دارم.
ببينيد من ميخوام با زدن كليد خريد 2 مقدار id,price را به يك ليست اضافه كنم و بعد در صفحه سبد خريد كه رسيدم اين ليست را دريافت كنم. همين.
session‌ يا كوكي هر كدوم كه راحتتره را بگيد.
فقط يه جوري باشه كه راحت بتونم به قسمتهاي هر سفارش مراجعه كنم مثلا Sell.id و Sell.price
البته اين را براي session گفتم. چون من نتونستم يه ساختار داده پيدا كنم كه بتونم دوتا فيلد براش تعريف كنم و بشه بهش آيتم اضافه كرد. اگه يك فيلد بود از آرايه استفاده ميكردم ولي الان دوتاست.
نمي دونم اصلا خودم هم گيج شدم چون خيلي عجله دارم. لطفا هر راه ساده اي كه به ذهنتون ميرسه برام با كد كوچك بگذاريد.
البته اينم بگم سرچ كردم ولي همه سبدخريدها با قابليتهاي زياده من فقط سبدخريد ساده ميخوام.
ممنونم.

mehdi.mousavi
دوشنبه 10 اسفند 1388, 11:30 صبح
سلام دوستان. من نتونستم يه ساختار داده پيدا كنم كه بتونم دوتا فيلد براش تعريف كنم و بشه بهش آيتم اضافه كرد. اگه يك فيلد بود از آرايه استفاده ميكردم ولي الان دوتاست. ممنونم.

سلام.
یک کلاس حاوی دو فیلدی که می خواهید درست کنید. (کلاس رو Serializable مارک کنید). سپس، List ای از این کلاس درست کنید و هر جا نیاز بود، توی لیست آیتم کم و زیاد کنید و در نهایت، List رو در Session (یا هر جای دیگه) نگهداری کنید.

موفق باشید.

vb_nima
دوشنبه 10 اسفند 1388, 12:53 عصر
مشكل حل شد.
راه خيلي راحت استفاده از DataTable .
2تا فيلد بهش اضافه ميكنم و بعد ميريزمش داخل session.