ورود

View Full Version : سوال: براي ايجاد بازي تحت وب چه چيز هايي نياز داريم ؟

ramtin-w
دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:30 عصر
سلام به همه دوستان گل در برنامه نويسان
دوستان من جلوي حرفه اي هايي مثل شما جوجه به حساب ميام
خواهشا به صورت مبتدي بگين كه براي ساخت بازي تحت وب مثل تراوين ايكاريم
يا بايت فايت بايد چه كار هايي كرد به چه زبان هاي برنامه نويسي نياز داريم

ramtin-w
دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:41 عصر
كسي نيست ؟

REZAsys
شنبه 15 اسفند 1388, 19:57 عصر
چرا کسی نباشه پس ما اینجا چه کاره ایم:لبخند::لبخند:
بازی تراوین فکر میکنم و با تحقیق هایی که کردم باید باphp نوشته شده باشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید . باتشکر:لبخند:
http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?p=56084
موفق باشید

arshiyan
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:56 عصر
خوب این بازی(تراوین) یه بازی دو بعدیه که احتمالا با php و ارسال اطلاعات توسط port ها به یه سرور کار میکنه البته هوش مصنوعی و کلا مدیریت بازی باید با یه زبونی مثله c++ باشه، ولی این بازیا دو بعدی هستن، البته من تا حالا تراوین بازی نکردم حالا تصور کن که یه بازی با محبوبیت تراوین و سه بعدی اونم به صورت آنلاین:گیج:

اگه اینترنت پرسرعت داری این و ببین(اینا دمو بازیه نه یه بازی در حد تراوین:لبخند:)
http://unity3d.ir/forum-37.html

pepeland
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:49 عصر
بازی تراوین هیچگونه هوش مصنوعی نداره، صرفاً یه وب سایت هست که تماماً با php نوشته شده و بانک اطلاعاتی MySql. هوش مصنوعی در بازی هایی بکار میره که یکطرفه قضیه کامپیوتر باشه، در اینجا فقط اشخاص با اشخاص بازی میکنن، حتی ناتارها (قوم وحشی سرور) رو هم فرد یا افرادی از طرف خود توسعه دهنده میگردونن!

بنابراین یه توسعه دهنده وب سایت حرفه ای میتونه با چندین ماه وقت گذاشتن و داشتن یک داستان و سناریو خوب یه بازی مشابه تولید کنه...
موفق باشید...

arshiyan
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 16:04 عصر
بازی تراوین هیچگونه هوش مصنوعی نداره، صرفاً یه وب سایت هست که تماماً با php نوشته شده و بانک اطلاعاتی MySql. هوش مصنوعی در بازی هایی بکار میره که یکطرفه قضیه کامپیوتر باشه، در اینجا فقط اشخاص با اشخاص بازی میکنن، حتی ناتارها (قوم وحشی سرور) رو هم فرد یا افرادی از طرف خود توسعه دهنده میگردونن!

بنابراین یه توسعه دهنده وب سایت حرفه ای میتونه با چندین ماه وقت گذاشتن و داشتن یک داستان و سناریو خوب یه بازی مشابه تولید کنه...
موفق باشید...

تو نمایشگاه دیجیتال سال 88 یه بازی شبیه تراوین رو یه شرکت ایرانی ساخته بود ، من از برنامه نویس تیم سوالاتی کردم که ایشون اون توضیحاتیو دادن که در پست قبلی نوشتم، یعنی هسته بازی سی++ و با یه سری پورت داده به یه سرور ارسال میشه و استفاده از جی کوئری و ....:لبخند: