ورود

View Full Version : گفتگو: يك انتقاد - يك پيشنهاد

moltaji2009
سه شنبه 11 اسفند 1388, 10:27 صبح
1. به همه دوستان سلام عرض مي كنم و براي همگي آرزوي موفقيت همراه با سعادت مي كنم.

2. انتقادي راجع به سايت داشتم و اون اينه كه مطالب موضوع بندي هست اما اگر كسي مثل من كه مبتدي هست و تازه وارد وقتي با حجمه اطلاعات مواجه مي شه كمي گيج ميشه . حيف اين همه اطلاعات كه اينجوري رها بشه.

3. مي خواستم بپرسم آيا امكان اين وجود داره اين اطلاعات زياد و مفيد به چند سطح مثلاً مبتدي ، متوسط ، حرفه اي -همونطور كه كه موضوع بندي شده- دسته بندي هم بشه و هر كدوم تو بخش مربوط به خودش باشه تا اگر كسي مي خواد بگرده دنبال مطالب مربوط به مبتدي همه رو نگرده.

4. اگر اين كه دارم ميگم قبلاً انجام شده و من بدليل مبتدي بودنم به اون توجه نكردم لطفاً بهم بگيد.

5. بازم موفق باشيد.

ACorvinus
سه شنبه 11 اسفند 1388, 19:26 عصر
1. به همه دوستان سلام عرض مي كنم و براي همگي آرزوي موفقيت همراه با سعادت مي كنم.

2. انتقادي راجع به سايت داشتم و اون اينه كه مطالب موضوع بندي هست اما اگر كسي مثل من كه مبتدي هست و تازه وارد وقتي با حجمه اطلاعات مواجه مي شه كمي گيج ميشه . حيف اين همه اطلاعات كه اينجوري رها بشه.

3. مي خواستم بپرسم آيا امكان اين وجود داره اين اطلاعات زياد و مفيد به چند سطح مثلاً مبتدي ، متوسط ، حرفه اي -همونطور كه كه موضوع بندي شده- دسته بندي هم بشه و هر كدوم تو بخش مربوط به خودش باشه تا اگر كسي مي خواد بگرده دنبال مطالب مربوط به مبتدي همه رو نگرده.

4. اگر اين كه دارم ميگم قبلاً انجام شده و من بدليل مبتدي بودنم به اون توجه نكردم لطفاً بهم بگيد.

5. بازم موفق باشيد.

سلام عزیزم.

مدیران سایت به این تایپیک ها کمتر سر میزنن. لطفا این مطالب رو به یکی از مدیران سایت به صورت خصوصی نامه بزن.

موفق باشی.

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 11 اسفند 1388, 19:54 عصر
سلام،
تاپیک ها در اینجا دسته بندی شده هستند. یعنی هر کاربری که تاپیکی را ایجاد می کند بر حسب موضوع آن، یک دسته برای آن مشخص می کند. دسته های تاپیک:
مبتدی، حرفه ای، آموزش، سؤال، خبر، گفتگو و مقاله

شما می توانید با وارد شدن به صفحه جستجو (http://barnamenevis.org/forum/search.php) نوع تاپیک هایی را که می خواهید پیدا کنید مشخص کنید و سپس جستجو کنید. شما نوع تاپیک رو "مبتدی" انتخاب کنید. و اگر خواستید می تونید بقیه فیلدها رو هم مشخص کنید، مثلاً تالاری که می خواهید مورد جستجو قرار بگیره رو مشخص کنید.

البته این کار به این معنی نیست که شما به تمام تاپیک های در سطح مبتدی دست پیدا می کنید. مبتدی یا حرفه ای بودن تاپیک را کاربر ایجاد کننده تاپیک مشخص کرده و بر حسب نظر شخصی خودش اینکارو کرده، از طرفی، خیلی از تاپیکها بدون نوع هستند.

موفق باشید/