ورود

View Full Version : سوال: در مورد آشنا شدن با بازی سازی

flamingo
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 19:56 عصر
سلام
چندتا سوال در مورد ساخت بازی دارم که اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم.
درسته که چندتا شوال رو نباید تو یک پست پرسید ولی خوب اگر بخوام واسه هر کدوم یه تاپیک بزنم
خیلی ناجور میشه.
1- C++‎ کارش تو بازی سازی چیه؟؟ یعنی مسولیتش چیه؟؟؟
2- وظیفه direcx و openGL و....چیه؟؟چی باهاش مینویسن؟؟ مثلا طرز حرکت کردن و مردن فرد؟؟
3- باید حتما انیمیشن سازی رو مسلط باشیم؟؟؟ یا فقط در حد آشنایی باید بدونیم؟؟
4- چون من حتی یه گربه رو هم نمیتونم با مداد بکشم.میتونم بازی ساز بشم؟؟
5- طرز ساخت اشیا در بازی با کارتون فرق داره؟؟؟ مثلا تو کارتون خومون باید یه فرد رو
فریم به فریم حرکت بدیم تو بازی هم اینطوریه؟؟
6- سی پلاس پلاس رو باید در چه حدی یاد بگیریم؟؟؟ یعنی نیازی به تسلط به ساخت
نرم افزار مثل حسابداری و دفتر تلفن و مالتی مدیا و ... نداریم؟؟
ممنون از شما.

Armin060
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 21:16 عصر
از کسی که نمیدونه برنامه نویسی در کجای بازی سازی کاربرد داره ازش نباید انتظار تعیین مسیر داشت.
البته این فقط فکریه که من می کنم.

من هم جواب یک سوال رو میدم.

سی پلاس پلاس رو باید در چه حدی یاد بگیریم؟؟؟ یعنی نیازی به تسلط به ساخت

هر چی سی پلاس پلاس رو بیشتر بلد باشی بهتر هست. ولی به احتمال 99.99 درصد نیازی به تسلط به برنامه هایی مثل حسابداری و ... نداری. این برنامه ها بیشتر با بانک اطلاعاتی و مدیریت سیر وسیعی از اطلاعات که توی بانک داده ذخیره میشند کار داره و تا اونجا که من خبر دارم تو بازی سازی هیچ نیازی به بانک داده نیست. در واقع بازی ای هم ندیدم که از بانک اطلاعاتی استفاده کنه. برنامه ی دفتر تلفن هم به همین صورت هست.
برنامه های مولتی مدیا هم..... نیازی نیست. البته تو بازی سازی در قسمت نمایش فیلم ها و این چیز میز ها در واقع دارید مولتی مدیا می نویسید ولی تسلط برای نوشتن خود برنامه های مولتی مدیا مثل Windows Media Center نیازی نیست. احتمالا در حد همون نمایش دادن فیلم، عکس، پخش صوت و این چیز میز ها کافی باشه. البته در مورد صوت منظورم چیز هایی مثل موزیک در مثلا منو ی بازی هست. ولی صدا در یک فضای سه بعدی بحث دیگری از برنامه نویسی تو بازی سازی هست.

flamingo
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 23:14 عصر
ممنون از شما
یه سوال دیگه, برای بازی سازی باید خیلی به ریاضیات مسلط بود؟؟

REZAsys
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 11:21 صبح
دوست من شما از دو راه میتونید بازی بسازید که هردو هم به یکدیگر متصل هستند یکی توسط انجین و یکی دایرکت که من فعلا از انجین بیشتر خوشم اومده چون انجین هم برنامه نویسی ساده داره وهم مدل سازی، که خیلی باعث ایجاد خلاقیت میشه ضمنا اگر خواستی انجین یاد بگیری اول به سر به تاپیک(موتور های بازی سازی)توی این بخش بزن.
موفق باشی

Armin060
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 13:18 عصر
من خودم اینا رو نخوندم بدونم دقیقا جواب شما رو میدن یا نه ولی به احتمال زیاد جواب سوالاتون تو این ها باشه.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_gaming_topics
http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX
http://en.wikipedia.org/wiki/Game_engine
http://en.wikipedia.org/wiki/OpenGL
http://en.wikipedia.org/wiki/OpenAL

لینک اول قسمت Development احتمالا بیشتر به کارتون بیاد.

flamingo
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 19:14 عصر
سلام
بچه ها موتور های بازی رو میخوام از نزدیک باهاشون آشنا بشم.تو بازار سی دیش پیدا میشه؟؟؟
چون حجمشون زیاده و من نمیتونم دانلود کنم

Armin060
جمعه 14 اسفند 1388, 01:14 صبح
تو بازار فک نکنم ولی تو سایت http://www.persian-designers.com/ قسمت فروشگاه یه چیز هایی میشه پیدا کرد.
من سه تا موتور رو فعلا بهتون پیشنهاد میکنم.
Unity که البته تجاری نیست و پولی هم هست ولی موتور خوبی هست و آموزش فارسی هم تو همون سایتی که گفتم زیاد پیدا میشه. یه نفر هم یه تالار جدا واسه این موتور درست کرده که تو همین برنامه نویس میتونی آدرسش رو گیر بیاری. همین بخش چند صفحه ای بگرد پیدا میشه.
Unreal Engine که یه موتور تجاری و قدرتمند هست. این موتور واسه استفاده های غیر تجاری رایگانه. قابلیت های زیادی هم داره. در واقع میتونی این موتور رو فعلا در راس قرار بدی. اگه گیر نیاوردیش شاید بتونم یه چوری واست بفرستم. بازم میگم این موتور کاملا یه موتور ردیف هست. Gears of war با این ساخته شده. راستی آموزش های ویدئویی خوبی هم داره.
ORGE اگه درست گفته باشم ( یادم نیست چی بود دقیق ) که یه موتور کد باز هست و موتور خوبی هم هست. بازی سوشیانت یا همون گرشاپ که ایرانی ها دارن میسازن و یه چیزی تو مایه های God of war هست از این موتور استفاده میکنه.

REZAsys
جمعه 14 اسفند 1388, 13:03 عصر
دوست من اگر شما فعلا مقدماتی کاری یعنی تا حالا با موتور بازی سازی کار نکردی بهت گیم میکر8 رو پیشنهاد میکنم که تو تاپیک هم توضیحاش رو دادم اون فقط8مگ هست و راحت میتونی دانلودش کنی اگر خواستی بگو برات لینکش میکنم تا دانلود کنی؟

flamingo
جمعه 14 اسفند 1388, 13:08 عصر
سلام
اتفاقا اینو دارم, ولی نصب نمیشه بلکه به حالت اجرایی هستش. کلا همینجوریه؟؟؟

REZAsys
جمعه 14 اسفند 1388, 13:19 عصر
کرکش رو کپی کردی؟؟ ورژن7داری یا 8 ؟؟؟؟

flamingo
جمعه 14 اسفند 1388, 14:42 عصر
سلام ورژن 8 دارم.یه فایل کرک هم داره.ولی وقتی رو آیکن برنامه کلیک میکنم برنامه اجرا میشه ولی
مراحل نصب نداره.فقط اجرا میشه عین حالت پرتابل.

Rejnev
جمعه 14 اسفند 1388, 15:44 عصر
سلام

1- C++‎‎‎ کارش تو بازی سازی چیه؟؟ یعنی مسولیتش چیه؟؟؟
2- وظیفه direcx و openGL و....چیه؟؟چی باهاش مینویسن؟؟ مثلا طرز حرکت کردن و مردن فرد؟؟
3- باید حتما انیمیشن سازی رو مسلط باشیم؟؟؟ یا فقط در حد آشنایی باید بدونیم؟؟
4- چون من حتی یه گربه رو هم نمیتونم با مداد بکشم.میتونم بازی ساز بشم؟؟
5- طرز ساخت اشیا در بازی با کارتون فرق داره؟؟؟ مثلا تو کارتون خومون باید یه فرد رو
فریم به فریم حرکت بدیم تو بازی هم اینطوریه؟؟
6- سی پلاس پلاس رو باید در چه حدی یاد بگیریم؟؟؟ یعنی نیازی به تسلط به ساخت
ممنون از شما.
سلام
دو حالت داره:
-بازی دو بعدی
-بازی سه بعدی
دوبعدی : فلش
سه بعدی :گیم انجین
گیم انجین برای ما کار های رسم و محاسبات ریاضی و ... رو انجام میده و بسته به قدرت اون زبانهای مختلفی رو پشتیبانی میکنه از قبیل وی بی و سی پلاس و سی شارپ و غیره
حتی گیم انجین هایی هست که تقریبا نیازی به برنامه نویسی ندارن از قبیل "آن ریل" فکر میکنم
مثلا بازی انرژی هسته ای رو فکر میکنم با اون نوشتن
پس نیازی نیست تا دایکت ایکس و... بدونید
روال کار به این صورته که شما یکسری انیمیشن دارید از قبیل حرکت کاراکتر و راه رفتن و غیره و توی بازی دستور میدید که انیمیشن کاراکتر ایکس رو از فریم دلخواه به مدت دلخواه اجرا کن.
شما باید نقش خودتون رو در بازی سازی مشخص کنید. به عنوان یک طراح بازی اصلا نیازی به نقاشی و انیمیشن و برنامه نویسی ندارید بلکه باید دنیای بازی رو همونطوری که دوست دارید تعریف کنید و به مسئولین بخش های مختلف بگید که اون رو پیاده سازی کنند.
مثل یک کارگردان که بازیگر و نور پرداز و آهنگساز نیست ولی به اونها خط میده.

REZAsys
جمعه 14 اسفند 1388, 16:56 عصر
سلام ورژن 8 دارم.یه فایل کرک هم داره.ولی وقتی رو آیکن برنامه کلیک میکنم برنامه اجرا میشه ولی
مراحل نصب نداره.فقط اجرا میشه عین حالت پرتابل.
چه طوره گیم میکر7 رو نصب کنی من که ازش راضی ام.
دانلود گیم میکر7 http://www.tebyan.net/download/game_maker_7.0.5.0.825.html
اگر نصب شد خبرشو بده:لبخندساده:

مرتضی پیروزی
جمعه 14 اسفند 1388, 17:05 عصر
سلام
دو حالت داره:
-بازی دو بعدی
-بازی سه بعدی
دوبعدی : فلش
سه بعدی :گیم انجین
گیم انجین برای ما کار های رسم و محاسبات ریاضی و ... رو انجام میده و بسته به قدرت اون زبانهای مختلفی رو پشتیبانی میکنه از قبیل وی بی و سی پلاس و سی شارپ و غیره
حتی گیم انجین هایی هست که تقریبا نیازی به برنامه نویسی ندارن از قبیل "آن ریل" فکر میکنم
مثلا بازی انرژی هسته ای رو فکر میکنم با اون نوشتن
پس نیازی نیست تا دایکت ایکس و... بدونید
روال کار به این صورته که شما یکسری انیمیشن دارید از قبیل حرکت کاراکتر و راه رفتن و غیره و توی بازی دستور میدید که انیمیشن کاراکتر ایکس رو از فریم دلخواه به مدت دلخواه اجرا کن.
شما باید نقش خودتون رو در بازی سازی مشخص کنید. به عنوان یک طراح بازی اصلا نیازی به نقاشی و انیمیشن و برنامه نویسی ندارید بلکه باید دنیای بازی رو همونطوری که دوست دارید تعریف کنید و به مسئولین بخش های مختلف بگید که اون رو پیاده سازی کنند.
مثل یک کارگردان که بازیگر و نور پرداز و آهنگساز نیست ولی به اونها خط میده.

سلام دوست عزیز
قصد جسارت ندارم ولی یک ربع رو جواب شما فکر میکردم تا ببینم کجای متن شما به سوالهای این دوستمون مربوطه به هیچ جا نرسیدم.:کف:
موفق باشی

Rejnev
جمعه 14 اسفند 1388, 17:25 عصر
سلام دوست عزیز
قصد جسارت ندارم ولی یک ربع رو جواب شما فکر میکردم تا ببینم کجای متن شما به سوالهای این دوستمون مربوطه به هیچ جا نرسیدم.:کف:
موفق باشی
:قهقهه:
دوستمون و حتی خیلی از دوستان فکر میکنند که برای بازی فقط باید C++‎‎ کار باشن
در صورتی که توی بعضی از موتورهای بازی اصلا برنامه نویسی نداریم چه برسه به c و بعضی دیگه با زبانهای مختلفی کار میکنند.
و همچنین نیازی نیست که شما با توابع دایرکت ایکس و فرمولهای پیچیده ریاضی و ... بیاین مثلا یک شکل رسم کنید و نورپردازی و سایه و ... ایجاد کنید بلکه توی یک نرم افزار مثل مکس محیط رو طراحی و کاراکترها رو طراحی و متحرک سازی میکنید و در انتها توی موتور import میکنید
(این سوال یک و 2 و 3 و 4 )
سوال 5: همون روال ساخت بازیه که شما اون انیمیشن ها رو اجرا میکنید
سوال 6 هم: باید نقشتون رو مشخص کنید که آیا برنامه نویسید یا انیماتور و یا صداگذار و یا طراح و کارگردان

----------------------
در مورد بازیهای دو بعدی هم تقریبا همچین چیزی حاکمه که کار انیمیشن سازی و برنامه نویسی رو میشه تا حد زیادی توسط فلش انجام داد

با تشکر از توجهتون

REZAsys
جمعه 14 اسفند 1388, 17:44 عصر
:قهقهه:
دوستمون و حتی خیلی از دوستان فکر میکنند که برای بازی فقط باید C++‎‎‎ کار باشن
در صورتی که توی بعضی از موتورهای بازی اصلا برنامه نویسی نداریم چه برسه به c و بعضی دیگه با زبانهای مختلفی کار میکنند.
و همچنین نیازی نیست که شما با توابع دایرکت ایکس و فرمولهای پیچیده ریاضی و ... بیاین مثلا یک شکل رسم کنید و نورپردازی و سایه و ... ایجاد کنید بلکه توی یک نرم افزار مثل مکس محیط رو طراحی و کاراکترها رو طراحی و متحرک سازی میکنید و در انتها توی موتور import میکنید
(این سوال یک و 2 و 3 و 4 )
سوال 5: همون روال ساخت بازیه که شما اون انیمیشن ها رو اجرا میکنید
سوال 6 هم: باید نقشتون رو مشخص کنید که آیا برنامه نویسید یا انیماتور و یا صداگذار و یا طراح و کارگردان

----------------------
در مورد بازیهای دو بعدی هم تقریبا همچین چیزی حاکمه که کار انیمیشن سازی و برنامه نویسی رو میشه تا حد زیادی توسط فلش انجام داد

با تشکر از توجهتون

شما تقریبا درست میگید:تشویق: اما یه چیزی هست که در طراحی همین طور که شما گفتید برنامه نویسی لازم نیست و راحت با مکس میشه این کار رو انجام داد اما کارهایی مثل طراحی یک آبجکت و اینکه شخصیت طراحی شده باید چه کارهیی رو انجام بده فقط و فقط با برنامه نویسی ممکنه، البته تو بعضی موتورها در قالب شکل ها، برنامه نویسی های از قبل انجام شده وجود داره مثل همین گیم میکر که صحبتشه.
موفق باشید

مرتضی پیروزی
جمعه 14 اسفند 1388, 17:47 عصر
سلام دوست من
آخه چندتا نکته رو هم باید مدنظر داشته باشیم.

دوستمون و حتی خیلی از دوستان فکر میکنند که برای بازی فقط باید C++‎‎‎‎ کار باشن
خوب کسی که سی پلاس کار کرده واسه شروع بازی سازی هم طبیعتا باید بره سراغ برنامه
نویسی دیگه.

بله ولی دلیل نمیشه که یک برنامه نویس بره دنبال این جور نرم افزارها و برنامه نویسی نکنه.

ایجاد کنید بلکه توی یک نرم افزار مثل مکس محیط رو طراحی و کاراکترها رو طراحی و متحرک سازی میکنید و در انتها توی موتور import میکنید
برای همین گفتم جوابتون زیاد مربوط نبود.چرا؟؟؟ ایشون پرسیدن باید کار با نرم افزار های
انیمیشن سازی رو مسلط باشیم؟ شما در جواب میگید که تو 3D اجسام رو میسازند
و import میکنن.!!! خوب این بنده خدا خودشم اینو میدونه که.
و درمورد آخر هم باید بگم یه برنامه نویس که میخواد بازی سازی رو شروع کنه دنبال جایگاه
برنامه نویسی تو ساخت بازی میگرده. حالا این که بگیم اگه کارگردان بشی نیاز به برنامه
نویسی نداری شد جواب؟؟؟
دقیقا عین این میمونه که یکی بیاد بپرسه بگه واسه ساخت وب سایت چه زبونی رو
باید یاد بیگرم و ما در جواب بگیم اگه بخوای مدیر سایت بشی نیاز نیست زبون برنامه نویسی
یاد بگیری برو بده یکی دیگه بنویسه!!!
موفق باشی

REZAsys
جمعه 14 اسفند 1388, 17:58 عصر
ببخشید اگر شما یه کمی تحقیق کنید می فهمید که بازی های بزرگی با موتور بازی ساز ساخته شدن ، در مورد اینکه موتورها باید ایرانی باشند بگم که موتور ایرانی هم کم نیست
کافیه کمی تو گوگل سرچ کنید.
موفق باشید

Rejnev
جمعه 14 اسفند 1388, 18:01 عصر
ایشون پرسیدن باید کار با نرم افزار های انیمیشن سازی رو مسلط باشیم؟ شما در جواب میگید که تو 3D اجسام رو میسازند و import میکنن.!!! خوب این بنده خدا خودشم اینو میدونه که.
اگه نقشش مشخص باشه(برنامه نویس) نیازی نیست انیماتور باشه. من در جواب این که با دایرکت ایکس چی کار میکنند گفتم که نیازی نیست با توابع رسم اون کار کنید.

و درمورد آخر هم باید بگم یه برنامه نویس که میخواد بازی سازی رو شروع کنه دنبال جایگاه برنامه نویسی تو ساخت بازی میگرده. حالا این که بگیم اگه کارگردان بشی نیاز به برنامه نویسی نداری شد جواب؟؟؟
بله. گفتم که، ایشون پرسیدن لازمه گربه بکشیم و برنامه بنویسیم و دایرکت ایکس بدونیم و ... منم گفتم، یا میگم، لازم نیست همه اینها رو بدونید و صد البته اگه بتونید خودتون کار کنید که عالیه. میشید یک مدیر همه فن حریف. ولی این تخصص ها به قدری پیشرفته و گسترده است که عمر یکی کفاف نمیکنه همش رو یاد بگیره.
باز هم ممنون
در مورد ادامه هم فکر میکنم که با وجود اساتید نیازی به حرفهای در حد اطلاعات عمومی من نباشه و به خودم اجازه نمیدم که در حوضه ای که در اون تخصص ندارم بحث کنم
با تشکر

مرتضی پیروزی
جمعه 14 اسفند 1388, 18:10 عصر
اگه نقشش مشخص باشه(برنامه نویس) نیازی نیست انیماتور باشه. من در جواب این که با دایرکت ایکس چی کار میکنند گفتم که نیازی نیست با توابع رسم اون کار کنید.

بله. گفتم که، ایشون پرسیدن لازمه گربه بکشیم و برنامه بنویسیم و دایرکت ایکس بدونیم و ... منم گفتم، یا میگم، لازم نیست همه اینها رو بدونید و صد البته اگه بتونید خودتون کار کنید که عالیه.
آخه فدات بشم این بنده خدا پرسید وظیفه دارکت چیه؟؟ شما میگی نیاز نیست توش با
توابع رسم کار کنید؟؟!!
در مورد گربه کشیدن و یا انیماتور بودن من میدونم چرا این سوال رو پرسیدن.
چون تو ایران همه برنامه نویسان هم 3D کار میکنن هم دایرکت هم فتوشاپ کار میکنن
هم و............. اگر دیده باشی خیلی ها خودشون یه بازی رو از 3D گرفته تا برنامه نویسی
رو انجام میدن و به احتمال زیاد ایشون با دیدن این قبیل مسائل فکر کردن باید همه رو بدونن.
موفق باشی

Rejnev
جمعه 14 اسفند 1388, 18:27 عصر
آخه فدات بشم این بنده خدا پرسید وظیفه دارکت چیه؟؟ شما میگی نیاز نیست توش با توابع رسم کار کنید؟؟!!

کم کم داره اختلافات کم میشه!
شما راست میگی ایشون وظیفه دایرکت رو پرسیدن و من این سوال رو جواب ندادم و گفتم که با وجود گیم انجین نیاز پیدا نمیکنی استفاده کنی!:بامزه:
دیگه با تشکر(یعنی ولمون کن برو به یکی دیگه گیر بده اینغدر حم قلت املایی نگیر)

مرتضی پیروزی
جمعه 14 اسفند 1388, 21:02 عصر
کم کم داره اختلافات کم میشه!
شما راست میگی ایشون وظیفه دایرکت رو پرسیدن و من این سوال رو جواب ندادم و گفتم که با وجود گیم انجین نیاز پیدا نمیکنی استفاده کنی!:بامزه:
دیگه با تشکر(یعنی ولمون کن برو به یکی دیگه گیر بده اینغدر حم قلت املایی نگیر)
سلام دوست من
گیر دادن چیه؟؟؟ داشتیم مباحثه میکردیم دیگه. نمیدونم چرا وقتی کسی اینجا چیزی میگه
بقیه برداشت گیر دادن میکنن؟؟؟؟
موفق باشی

Rejnev
جمعه 14 اسفند 1388, 21:42 عصر
گیر دادن چیه؟؟؟ داشتیم مباحثه میکردیم دیگه. نمیدونم چرا وقتی کسی اینجا چیزی میگه
بقیه برداشت گیر دادن میکنن؟؟؟؟

منظور من از گیر دادن اینه که پستی میزنید که آدم مجبور به پاسخ دادن به اون میشه(مثل همین پست). در صورتی که میدونیم این پستها نه بار علمی دارن و نه دردی رو از کسی دوا میکنند. وگرنه من خیلی هم خوشحال میشم با هم بحث و تبادل نظر کنیم.
مهم اینه که ایجاد کننده تاپیک اطلاعات مورد نیازش رو در بین این پست ها به دست بیاره.
حالا اجازه میدید بگم:
با تشکر؟؟:چشمک:

مرتضی پیروزی
جمعه 14 اسفند 1388, 22:09 عصر
بله دوست من
ولی ای کاش جوابی هم که میدیم جواب قشنگی باشه و فرد سائل رو دچار سردرگمی و دلسردی نکنه.
موفق باشی

REZAsys
شنبه 15 اسفند 1388, 12:57 عصر
ببخشید ، ولی مطما باش بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی تحقیق کردم.میکنم و خواهم کرد.

میدونم که موتور ایرانی هم هست.
و خیلی هم آرزوی موفقیت میکنم برای کسانی دارن زحمت میکشن تا این موتورها رو بسازن.
ولی شما که اینو میگی چرا با این موتور های ایرانی بازی نمیسازی؟؟؟؟!!!!!
منم اولش عذرخواهی کردم:خجالت:منظور من این بود که خیال نکنید همه ی بازی سازی برنامه نویسی هست. ثانیا آدم باید تو همه ی کارها از تجربه های دیگران استفاده کنه ، یعنی حتما نباید مثلا موتوربازی سازی ایرانی باشه تا یه بازی ایرانی شناخته بشه ، اگر اینطوریه فرض مثال برنامه ویژوآل بیسیک ماکروسافت حتما باید ساخت ایران باشه تا کسی که یه برنامه باهاش میسازه اون برنامه ساخت ایران تلقی بشه... این طور نیست؟؟!!
مهمتر اینکه این تاپیک برایflamingoهست امیدوارم ایشون از مطالب ارسالی راضی باشند و استفاده کرده باشند.اگر در مورد گیم میکر7سوالی دارید بپرسید:لبخند:

Rejnev
شنبه 15 اسفند 1388, 13:13 عصر
اگر در مورد گیم میکر7سوالی دارید بپرسید:لبخند:
بدون ارتباط به بحث:
روال ساخت این بازی ها رو میدونید چطوریه؟
http://www.machinarium.com/
http://2dboy.com/games.php

با تشکر

REZAsys
شنبه 15 اسفند 1388, 13:49 عصر
بدون ارتباط به بحث:
روال ساخت این بازی ها رو میدونید چطوریه؟
http://www.machinarium.com/
http://2dboy.com/games.php

با تشکر
دوست من ، بنده گفتم هر سوالی دارید بپرسید نه اینکه از من بخواهید که یه بازی رو براتون توضیح بدم یا همون روال ساختشو بگم ، این بازی ها که تو سایت دومی بود مشخصه دو بعدی هستند نمیدونم شاید هم با گیم میکر ساخته شدند و سایت اولی خیلی حجمش سنگین بود چون من از دایل آپ استفاده میکنم باز نشد(منظورم سایته) ، اگر خواستید باز هم پای حرفم هستم میتونم در مورد گیم میکر کمکتون کنم:لبخندساده:
موفق باشید.

REZAsys
شنبه 15 اسفند 1388, 19:08 عصر
من اینو میگم که :
همیشه دوست داریم با چیزهای آماده کار کنیم.
همیشه باید خیلی چیزهارو ندونیم.
همیشه باید با نرم افزار های Crack شده کار کنیم.
همیشه باید از لحاظ نرم افزاری عقب باشیم.
همیشه باید ......
با این حرفتون موافقم ولی دلیل نمیشه تمام کشورهای دنیا پیشرفته باشند ، همین انجمن ها ، ساخته شده برای پیشرفت کشور ماست. پس اگر تونستیم از فرصت هامون استفاده کنیم ، موفقیم وگر نه هیچ وقت به جایی نمی رسیم ..
الان دوستانی که تو این انجمن (مثلا بخش بازی سازی)فعالیت دارند80درصد دانشجو هستند چرا باید از دانشجویی این فعالیتها شروع بشه ، منه دانش آموز که اومدم از الان دارم تلاش میکنم به خاطر اینه که فردا از خیلی ها جلوتر باشم و بتونم به کشورم خدمتی کرده باشم.
موفق باشید:لبخندساده::لبخندساده: :لبخندساده:

mg_mahyar
جمعه 28 اسفند 1388, 20:32 عصر
آقا بحث داغه
من الان سه بعدی سازی بلدم. یعنی نرم افزار های سه بعدی رو و یه نمه هم سی پلاس پلاس
بیشتر بحثایی که شد آموزشی نبود بیشتر یه اسمی از موتور گیم رو میگید و .... بحث که این خوبه یا اون.
من الان چی باید بخونم که یه بازی ساده در حد این بازیه که یه توپ شلیک میشه به جعبه ها و اونا میریزن بسازم؟
اصلا کسی پایه هست یه بازی بسازیم.

Armin060
جمعه 28 اسفند 1388, 20:52 عصر
آقا بحث داغه
من الان سه بعدی سازی بلدم. یعنی نرم افزار های سه بعدی رو و یه نمه هم سی پلاس پلاس
بیشتر بحثایی که شد آموزشی نبود بیشتر یه اسمی از موتور گیم رو میگید و .... بحث که این خوبه یا اون.
من الان چی باید بخونم که یه بازی ساده در حد این بازیه که یه توپ شلیک میشه به جعبه ها و اونا میریزن بسازم؟
اصلا کسی پایه هست یه بازی بسازیم.
اگر یه نمه ++C بلد هستید و بخواید با برنامه نویسی مستقیم بازی ای که گفتید رو بنویسید، هنوز خیلی راه دارید تا به اونجا برسید، ولی اگر منظورتون با موتور هست، بحث فرق میکنه. اگر موتور رو میگید 2 3 ساعته یاد میگیرید و 1 ساعته هم درست می کنید. ( البته فقط در حد همونی که گفتید، نه بیشتر )
خب حالا بگید برنامه نویسی مستقیم یا موتور تا بگم چی بخونید.

mg_mahyar
جمعه 28 اسفند 1388, 20:59 عصر
اگر یه نمه ++C بلد هستید و بخواید با برنامه نویسی مستقیم بازی ای که گفتید رو بنویسید، هنوز خیلی راه دارید تا به اونجا برسید، ولی اگر منظورتون با موتور هست، بحث فرق میکنه. اگر موتور رو میگید 2 3 ساعته یاد میگیرید و 1 ساعته هم درست می کنید. ( البته فقط در حد همونی که گفتید، نه بیشتر )
خب حالا بگید برنامه نویسی مستقیم یا موتور تا بگم چی بخونید.
من به اندازه 4 واحد سی پلاس پلاس بلدم. همون مبانی دانشگاه.
و اپن جی الم یه نمه بلدم
اما فرض رو بزار روی هیچی
موتور گیم رو بگید. بعدم یه بازی مثل جنرال چی اون با چی ساخته شده؟ اصلا با موتور دا چه حدی میشه پیش رفت؟

Armin060
جمعه 28 اسفند 1388, 21:16 عصر
من به اندازه 4 واحد سی پلاس پلاس بلدم. همون مبانی دانشگاه.
و اپن جی الم یه نمه بلدم
اما فرض رو بزار روی هیچی
موتور گیم رو بگید. بعدم یه بازی مثل جنرال چی اون با چی ساخته شده؟ اصلا با موتور دا چه حدی میشه پیش رفت؟
جنرال هم به احتمال 99% با موتور های بازی سازی ساخته شده، ولی با چه موتوری نمی دونم.
موتور های بازی سازی بسته به قدرتشون، بازی هایی که باهاشون ساخته میشه بهتر هست. مثلا Crysis فک کنم با CryEngine 2 ساخته شده که یه بازیه خوب و با گرافیک بالاست. اکثر بازی های بزرگ یا حتی همشون توسط موتور های بازی سازی ساخته شده.
اگر می خوای موتور کار کنی من بهت Unreal Engine رو پیشنهاد می کنم.
از سایت UDK.Com می تونی هم خودش رو و هم آموزش هاش رو دانلود کنی.

REZAsys
شنبه 29 اسفند 1388, 12:25 عصر
جنرال هم به احتمال 99% با موتور های بازی سازی ساخته شده، ولی با چه موتوری نمی دونم.
موتور های بازی سازی بسته به قدرتشون، بازی هایی که باهاشون ساخته میشه بهتر هست. مثلا Crysis فک کنم با CryEngine 2 ساخته شده که یه بازیه خوب و با گرافیک بالاست. اکثر بازی های بزرگ یا حتی همشون توسط موتور های بازی سازی ساخته شده.
اگر می خوای موتور کار کنی من بهت Unreal Engine رو پیشنهاد می کنم.
از سایت UDK.Com می تونی هم خودش رو و هم آموزش هاش رو دانلود کنی.
دوستان سلام.
اتفاقا بنده بر خلاف نظر آقا آرمین به شما موتورgame maker رو پیشنهاد میکنم . همون طور که شما گفتید ، شما تازه کار هستید و بهترین موتور برای شما همون گیم میکر هست. البته 2بیشتر بعدی میسازه ولی برای شما اون خوبه وUnreal برای پیشرفته هاست
موفق باشید:لبخند:

Armin060
شنبه 29 اسفند 1388, 14:36 عصر
دوستان سلام.
اتفاقا بنده بر خلاف نظر آقا آرمین به شما موتورgame maker رو پیشنهاد میکنم . همون طور که شما گفتید ، شما تازه کار هستید و بهترین موتور برای شما همون گیم میکر هست. البته 2بیشتر بعدی میسازه ولی برای شما اون خوبه وUnreal برای پیشرفته هاست
موفق باشید:لبخند:
ببین، کسی که هدفش مشخص شد، مستقیم باید بره سر اصل مطلب. مثلا یه نفر که می خواد انیمیشن ساز بشه که نمیره اول نرم افزار های ساده و ضعیف رو یاد بگیره و بعد بره سراع نرم افزار های قدرتمندی چون Maya و 3DMAX، بلکه مستقیم میره سراغ نرم افزار های قوی. این نرم افزار ها خودشون سطوح مختلف دارن و هم تازه کار ها ازشون استفاده می کنند و هم حرفه ای ها. وقتی که تازه شروع به یادگیری Unreal شد به صورت مبتدی از اون استفاده می کنه و بهره می بره و هر روز هم یه چیز جدید یاد می گیره و میره به سمت حرفه ای شدن. البته این فقط در مورد کسی هست که می خواد بازی ساز بشه، ولی مثلا کسی که می خواد کار های دیگری رو انجام بده و همینطوری می خواد یه بازی هم بسازه، خب Game Maker بهتره.

REZAsys
شنبه 29 اسفند 1388, 15:52 عصر
ببین، کسی که هدفش مشخص شد، مستقیم باید بره سر اصل مطلب. مثلا یه نفر که می خواد انیمیشن ساز بشه که نمیره اول نرم افزار های ساده و ضعیف رو یاد بگیره و بعد بره سراع نرم افزار های قدرتمندی چون Maya و 3DMAX، بلکه مستقیم میره سراغ نرم افزار های قوی. این نرم افزار ها خودشون سطوح مختلف دارن و هم تازه کار ها ازشون استفاده می کنند و هم حرفه ای ها. وقتی که تازه شروع به یادگیری Unreal شد به صورت مبتدی از اون استفاده می کنه و بهره می بره و هر روز هم یه چیز جدید یاد می گیره و میره به سمت حرفه ای شدن. البته این فقط در مورد کسی هست که می خواد بازی ساز بشه، ولی مثلا کسی که می خواد کار های دیگری رو انجام بده و همینطوری می خواد یه بازی هم بسازه، خب Game Maker بهتره.
اصلا این طور نیست بنده الان دو سه ماهه بازی سازی یاد میگرم و الان تازه دارم آنریل رو استفاده میکنم تا الان از3d game , game maker استفاده میکردم
موفق باشید

Armin060
شنبه 29 اسفند 1388, 16:34 عصر
خب اشتباه می کردید :لبخند:

amin1softco
یک شنبه 01 فروردین 1389, 00:37 صبح
آقا قدر این آنریل رو بدونید والا ما که یکم با این OpenGL آشنا شدیم تازه فهمیدم که یک محیط سه بعدی همه جانبست تا یک محیط بازی سازی یا گرافیکی همه جانبه حتی یک نوشته رو که می خوای بنویسی یک تابع درست و حسابی تو هستش نداره نمی دونم باید تبدیل کنی نوشته رو به عکس بعد بیاری نشون بدی می خوای یک مدل مکس رو نشون بدی باید باید با هزار زحمت تبدیلش کنی به فلان فرمت بعد بیاری داخل حالا آنریل آقا وار یک گزینه import گذاشته راحت تمام فرمت را وارد می کنی آدم دیونه باشه بره سراغ OpenGL .... از ما گفتن بود فقط بدرد فوق حرفه ایی ها می خوره این OpenGl:عصبانی++:
سر و تش 167 تا دستور هسته داره
یه 54 تا مربوط به gl و 86 تا glu میشه غیر از wglx واین حرفا و توابع ویندوز:اشتباه: ولی در کل
باید حدود 200 از کلشو بلد باشی تا بتونی یک کاری بکنی حالا:ناراحت: همش به کنار کتاب گرافیک ما رو بگو که هرچی نوشته اراجیفه معلوم نیست چطوری ترجمه کرده تازه پر از غلط تایپی من که دیونه شدم .......................... فقط آنریلو بچسبین که محشرههههههههههههههههههههه هههه

Armin060
یک شنبه 01 فروردین 1389, 01:07 صبح
OpenGL رو Unreal مقایسه نکنید. مقایسه این دو تا تقریبا مثل مقایسه ی Assembly با Net. هست.

mg_mahyar
یک شنبه 01 فروردین 1389, 02:38 صبح
بازم همونی شد که بود.
اینا دقیق چی کار میکنن؟ اسم رو که همه میدونن. خواهشا یه اسم نگید برید.
این گیم میکر چه مزیتی داره که خوبه؟ یا بقیه اصولا الان من یه مدل سه بعدی دارم چه قسمتایی رو توی این موتور ها باید بسازم؟ چه قسمتایی توی برنامه سه بعدی ساز؟ اصلا موتور ها ربطی به برنامه های سه بعدی دارن؟ یعنی یه موتور با مکس کار کنه یکی با مایا؟

amin1softco
یک شنبه 01 فروردین 1389, 06:54 صبح
اینا دقیق چی کار میکنن؟ اسم رو که همه میدونن. خواهشا یه اسم نگید برید.
این گیم میکر چه مزیتی داره که خوبه؟ یا بقیه اصولا الان من یه مدل سه بعدی دارم چه قسمتایی رو توی این موتور ها باید بسازم؟ چه قسمتایی توی برنامه سه بعدی ساز؟ اصلا موتور ها ربطی به برنامه های سه بعدی دارن؟ یعنی یه موتور با مکس کار کنه یکی با مایا؟

ببین آنریل یک محیطی داره مثل مکس مایا یا هر نرم افزار طراحیه سه بعدیه دیگه بعد شما می تونی خودت با ابزار های خود این انجین یک شخصیت بازی رو طراحی کنی یا می تونی از طراحی هایی که در نرم افزار هایی مثل مکس و مایا قبلا انجام دادی استفاده کنی و اونها رو وارد کارت بکنی اما مکس بیشتر جنبه انیمیشن سازی تاکید داره در حالی که آنریل روی جنبه بازی سازی خروجی مکس بیشتر عکس و فیلمه ولی خروجی آنریل یک فایل اجراییه که می تونی همه جا اجراش کنی و بازیت شروع بشه در ضمن من خودم تا دانلود کرد یک بازی شبیه دوم داخلش بود فقط کافی بود محیطشو با منو هاش عوض کنی بگی ما هم بازی ساختیم
شما بهتر این آنریل رو نصب کنی خودت ملتفت میشی چه محشریه:چشمک:

Armin060
یک شنبه 01 فروردین 1389, 10:11 صبح
این گیم میکر چه مزیتی داره که خوبه؟
کی گفت گیم میکر خوبه؟؟؟؟!!!!! واسه یه بازی ساز اصلا خوب نیست. گیم میکر فقط کاربرش رو از برنامه نویسی دور می کنه، همین. یعنی سعی کردن که واسه ساخت یه بازی با GameMaker به یک نفر نیاز باشه. و البته GameMaker یه موتور دو بعدی هست. ولی خوب البته واسه بازی های دو بعدی تقریبا تمام امکانات رو بدون برنامه نویسی داره و این مزیت GameMaker هست.

شما بهتر این آنریل رو نصب کنی خودت ملتفت میشی چه محشریه
اره درسته. شما همون نصب کن ببین. من هم اولش کف کردم.

REZAsys
یک شنبه 01 فروردین 1389, 14:55 عصر
کی گفت گیم میکر خوبه؟؟؟؟!!!!! واسه یه بازی ساز اصلا خوب نیست. گیم میکر فقط کاربرش رو از برنامه نویسی دور می کنه، همین. یعنی سعی کردن که واسه ساخت یه بازی با GameMaker به یک نفر نیاز باشه. و البته GameMaker یه موتور دو بعدی هست. ولی خوب البته واسه بازی های دو بعدی تقریبا تمام امکانات رو بدون برنامه نویسی داره و این مزیت GameMaker هست.

اره درسته. شما همون نصب کن ببین. من هم اولش کف کردم.
کی گفته گیم میکر آدم رو از برنامه نویسی دور میکنه اتفاقا برنامه نویسی گیم میکر در سطح آنریل شاید سخت تر هم باشه.
دوست من بله شما اگر میخوای شروع کنی از گیم میکر شروع کن، چون هیچ تازه واردی یکدفعه نمیتونه با برنامه های دشوار کار کنه.
نوروز مبارک:لبخند:

REZAsys
یک شنبه 01 فروردین 1389, 14:59 عصر
آقا قدر این آنریل رو بدونید والا ما که یکم با این OpenGL آشنا شدیم تازه فهمیدم که یک محیط سه بعدی همه جانبست تا یک محیط بازی سازی یا گرافیکی همه جانبه حتی یک نوشته رو که می خوای بنویسی یک تابع درست و حسابی تو هستش نداره نمی دونم باید تبدیل کنی نوشته رو به عکس بعد بیاری نشون بدی می خوای یک مدل مکس رو نشون بدی باید باید با هزار زحمت تبدیلش کنی به فلان فرمت بعد بیاری داخل حالا آنریل آقا وار یک گزینه import گذاشته راحت تمام فرمت را وارد می کنی آدم دیونه باشه بره سراغ OpenGL .... از ما گفتن بود فقط بدرد فوق حرفه ایی ها می خوره این OpenGl:عصبانی++:
سر و تش 167 تا دستور هسته داره
یه 54 تا مربوط به gl و 86 تا glu میشه غیر از wglx واین حرفا و توابع ویندوز:اشتباه: ولی در کل
باید حدود 200 از کلشو بلد باشی تا بتونی یک کاری بکنی حالا:ناراحت: همش به کنار کتاب گرافیک ما رو بگو که هرچی نوشته اراجیفه معلوم نیست چطوری ترجمه کرده تازه پر از غلط تایپی من که دیونه شدم .......................... فقط آنریلو بچسبین که محشرههههههههههههههههههههه هههه
بله دوست من به نظر من هم شما از OpenGL بیا بیرون