View Full Version : سوال: کند شدن سرور بعد از مدتی دیتا وارد کردن !
antisocial
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 04:09 صبح
سلام
یک سرور اچ پی داریم که سیستم عاملش لینوکس رد هت و اوراکل 11 جی رو روش نصب کردیم اما بعد از مدتی معمولا حدود 40000 تا رکورد شامل عکس به داخلش یک مرتبه دچار افت شدید سرعت در اینسرت کردن میشویم
مشکل از چیه؟:متفکر:
babila
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 08:33 صبح
1-اگر جدولتون دارای Constraint و Index و Trigger است اونها رو بازبینی کنید.
2-TableSpace جدولتون رو چک کنید.
Tablespace های مربوط به Indexها و Temp رو چک کنید.
antisocial
یک شنبه 16 اسفند 1388, 23:06 عصر
همشونو چک کردیم.حتی یک رویه نوشتیم که ایندکس ها رو ریبیلد کنه.اما موضوع عجیب اینه که اونا تاثیر نداره و اینکه اگر سرور رو ریست کنیم سرعت دوباره مثه اول زیاد میشه اما بعد از ریختن حدود 40000 عکس در جدول باز سرعت پر میشه و مجبوریم سرور رو ریست کنیم و این کار ، کار عاقلانه ای نیست.
حافظه سرور پر میشه.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدهامون هم یک اینسرت ساده است که در زمان های قدیم با همین تعداد رکورد تازه با سیستم عامل ویندوز در یک کامپیوتر دسک تاپ معمولی با سرعت فوق العاده جواب میداد.
فکر میکنید علت چی باشه؟
babila
دوشنبه 17 اسفند 1388, 12:06 عصر
موقع کار کردن برنامه (ایننسرت کردن) چک کنید که تعداد Session های اوراکل به صورت سعودی بالا می ره یا ثا بت می مونه؟
از ابزار های کمکی برای مونیتورینگ اوراکل و دیتابیس استفاده کنید.
s_ahmadneya
دوشنبه 17 اسفند 1388, 21:29 عصر
موقع کار کردن برنامه (ایننسرت کردن) چک کنید که تعداد Session های اوراکل به صورت سعودی بالا می ره یا ثا بت می مونه؟
از ابزار های کمکی برای مونیتورینگ اوراکل و دیتابیس استفاده کنید.
با چه نرم افزار این کار را می کنند
جالب من این پروژه را دیدم همان نرم افزار با سرور Win2003 بدون هیچ تغییری کار می کند
خالا اینجا کم می آورد
خواهشا"
نحوه مونیتوریگ اوارکل را توضیح بدهید من بلد نیستم با تشکر:تشویق::تشویق:
اقای antisocial ممکنه نحوه ریست ایندکس را توزیع بدهی؟
راستی من در win2003 این کار را با کنسول تحت وب اوراکل این کار را می کردم حالا باید چکار کنم
ضمنا" به یک استاد برای آموزش خصوصی این موارد فوری نیاز داریم!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.