mo_lonely
جمعه 14 اسفند 1388, 14:19 عصر
سلام خدمت دوستا و اساتید محترم.من 22/12/89 امتحان وی بی عملی دارم و یه سری نمونه سوال دارم حل میکنم.تو بعضی سوالا مشکل دارم.اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
اینم سوالمه
1-
برنامه ای بنویسید که یک آرایه 8 عضوی از جنس عدد اعشاری را تعریف کند و سپس 8 عدد را به عنوان نمرات فرد از ورودی بگیرد و در آرایه قرار دهد و در ادامه فقط به نمراتی که زیر 10 هستند 2 نمره اضافه کند و در نهایت نمرات را چاپ کند.
2-
برنامه ای بنویسید که رشته ای را از کاربر گرفته و 3 کاراکتر سمت راست آن را 5 بار بر روی فرم چاپ کند.
3-
برنامه ای بنویسید که در محل کلیک روی فرم یک مربع رسم شود.
4-
برنامه ای بنویسید که فقط با زدن حرف V وی روی فرم عبارت "VISUAL BASIC"چاپ شود
5-
یه کد میخوام برای منویی با اسم SMALL که ابعاد فرم رو 4000*4000 که و برای مونیی به نامLARG فرم رو 8000*8000کنه و البته به شرطی که یه چک باکس باشه و تیک خورده باشه
اگه دوستان و اساتید لطف کنن و زودتر راهنمایی کنن ممنون میشم
اینم سوالمه
1-
برنامه ای بنویسید که یک آرایه 8 عضوی از جنس عدد اعشاری را تعریف کند و سپس 8 عدد را به عنوان نمرات فرد از ورودی بگیرد و در آرایه قرار دهد و در ادامه فقط به نمراتی که زیر 10 هستند 2 نمره اضافه کند و در نهایت نمرات را چاپ کند.
2-
برنامه ای بنویسید که رشته ای را از کاربر گرفته و 3 کاراکتر سمت راست آن را 5 بار بر روی فرم چاپ کند.
3-
برنامه ای بنویسید که در محل کلیک روی فرم یک مربع رسم شود.
4-
برنامه ای بنویسید که فقط با زدن حرف V وی روی فرم عبارت "VISUAL BASIC"چاپ شود
5-
یه کد میخوام برای منویی با اسم SMALL که ابعاد فرم رو 4000*4000 که و برای مونیی به نامLARG فرم رو 8000*8000کنه و البته به شرطی که یه چک باکس باشه و تیک خورده باشه
اگه دوستان و اساتید لطف کنن و زودتر راهنمایی کنن ممنون میشم