View Full Version : گفتگو: گفتگو درباره چند معضل درون سایت
earse+erse
جمعه 14 اسفند 1388, 17:28 عصر
سلام
من اومدم اینجا بگم که فروم ما چند تا مشکل داره که اگه بشه با گفتگو حل بشه، چی میشه!
امیدوارم به کسی توهین نشه.
1- عنوان های نامناسب تاپیک ها
گاهی اوقات آغاز کننده تاپیک می خواد نام تاپیک رو عوض کنه ولی این امکان وجود نداره
2- بی نظمی در تاپیک های اعلان عمومی
اگه این امکان فراهم بشه که آغاز کننده تاپیک اعلان عمومی بتونه پست های درون تاپیکش رو که توسط دیگران فراستاده میشه مدیریت(ویرایش،حذف) کنه می تونه کمک دست خوبی برای مدیر ها باشه. البته نیاز به فکر بیشتر داره
Peyman.Gh
جمعه 14 اسفند 1388, 17:58 عصر
با مورد اول موافق هستم
اما مورد دوم سنگ رو سنگ بند نمیشه :متفکر:
Apache66
جمعه 14 اسفند 1388, 18:02 عصر
مورد دوم اصلا امکان پذیر نیست
چون vBulletin هنوز هکی نساخته است که بتواند این کار را بکند
xxxxx_xxxxx
شنبه 15 اسفند 1388, 10:33 صبح
در حال حاضر برای هر دو مورد، تاپیک یا پست موردنظر رو گزارش کنید. در اولین فرصت گزارش شما بررسی میشه و در صورت صلاحدید مدیران اعمال میشه.
earse+erse
شنبه 15 اسفند 1388, 13:01 عصر
در حال حاضر برای هر دو مورد، تاپیک یا پست موردنظر رو گزارش کنید. در اولین فرصت گزارش شما بررسی میشه و در صورت صلاحدید مدیران اعمال میشه.
منظور من کلی بود
Peyman.Gh
شنبه 15 اسفند 1388, 15:09 عصر
عنوان تاپیک را قبول دارم اما در خصوص موضوع دوم بنظرم یک سری در کنار مدیران فعالیت داشته باشند.
earse+erse
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:24 عصر
یه معضل دیگه
3-مثل اینکه تغییر نام کاربران شده یه مشکل بزرگ برای مدیران و درخواست ها و اعتراضات بسیار است
آیا نمیشه مکانی درون پنل کاربری کاربران گذاشت که بتونن نام کاربری شون رو خودشون با اجازه یا بی اجازه مدیر تغییر بدن؟(البته با محدودیت مثلا 2 بار)
vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:55 عصر
آیا نمیشه مکانی درون پنل کاربری کاربران گذاشت که بتونن نام کاربری شون رو خودشون با اجازه یا بی اجازه مدیر تغییر بدن؟(البته با محدودیت مثلا 2 بار)
نه، اساسا نام کاربری قابل تغییر نیست. به صورت محدود اون کاربرانی که درخواست شان واقعا موجهه باشه، بصورت دستی نام کاربری شان تغییر داده میشه.
تغییر نام کاربری را به عنوان یک سرویس یا خدمات ارائه شده توسط سایت در نظر نگیرید.
pirmard
سه شنبه 18 اسفند 1388, 19:25 عصر
برای دانلود مجلات برنامه نویس هر بار که اقدام می کنم منو به یه صفحه دیگه دایرکت می کنه که اونجا یه همچین چیزی نوشته :
"یواشتر! بین هر دو تا دانلود 55 ثانیه فاصله بزار"
و اینو در حالی به من میگه که من فقط یک بار برای دانلود یک فایل اقدام کردم .
راه حل چیه ؟
vcldeveloper
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 00:39 صبح
برای دانلود مجلات برنامه نویس هر بار که اقدام می کنم منو به یه صفحه دیگه دایرکت می کنه
از چه لینک دانلودی استفاده می کنید؟ لینک صفحه دانلود را اینجا قرار بدید، تا بررسی کنم.
pirmard
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 23:28 عصر
از چه لینک دانلودی استفاده می کنید؟ لینک صفحه دانلود را اینجا قرار بدید، تا بررسی کنم.
از لینک این صفحه :
http://www.barnamenevis.org/forum/downloads.php?do=file&id=35
که دایرکت میشم به اینجا :
http://www.barnamenevis.org/forum/downloads.php?do=file&id=35&act=down
vcldeveloper
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 03:12 صبح
برای دانلود مجلات برنامه نویس هر بار که اقدام می کنم منو به یه صفحه دیگه دایرکت می کنه که اونجا یه همچین چیزی نوشته :
"یواشتر! بین هر دو تا دانلود 55 ثانیه فاصله بزار"
من با یک کاربر غیر عضو سایت، روی مرورگر IE 8 بررسی کردم، و این پیام فقط زمانی صادر میشه که بین دو دانلود شما وقفه 1 دقیقه ایی وجود نداشته باشه؛ یعنی برای من، با اولین کلیک روی دکمه دانلود، مرورگر برای دانلود فایل پیام داد، اما وقتی چند ثانیه بعد قصد دانلود مجدد داشتم، پیام داد که باید 39 ثانیه منتظر بمانم.
اگر برای شما همان بار اول پیغام مربوطه صادر میشه، بررسی کنید که آیا این حالت در زمان دانلود با استفاده از یک دانلود منجر ایجاد میشه، یا دانلود توسط مرورگر؟ در هر حال، من نتونستم مشکل شما را بازتولید کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.