View Full Version : سوال: قفل های نرم افزاری و سخت افزاری
movahed abtahi
جمعه 14 اسفند 1388, 21:03 عصر
با سلام
موضوع پروژه من بررسی جامع الگوریتم های قفل های نرم افزاری وانواع قفل های سخت افزاری و در نهایت طراحی یک قفل نرم افزاری بر مبنای معایب قفل های موجوده
ممنون میشم اگر سایت ،مقاله،ebook،کتاب یا هر مطبی که فکر میکنید به من کمک می کنه رو معرفی کنید
:لبخندساده:
Nima NT
جمعه 14 اسفند 1388, 21:48 عصر
تو همین بخش جستجو کنید ؛ مطالب خوبی گیر میارید.
Raham
جمعه 14 اسفند 1388, 21:50 عصر
دوست من اولش منم اين برنامه آيندم بود اما بدون اين پروژه هيچوقت به سرانجام نميرسه اما بگم بايد خيلي تجربه داشته باشي از اموزش هاي سري lena رو ببيني ٤٠ قسمته و واسه افراديه كه ميخوان تازه شروع كنن واقعا عالیه البته باید به زبان انگلیسی مسلط باشی
یه چیز بگم: برنامه ای نیست و وجود نخواهد داشت که کرک نشه (دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره)
و نکته مهم: بهترین الگوریتم واسه Protect هم الگوریتمیه که خودت بسازی چون پکر های متداول توی نت همه ی کرکرها کامل باهاشون آشنان
movahed abtahi
شنبه 15 اسفند 1388, 09:04 صبح
دوست من اولش منم اين برنامه آيندم بود اما بدون اين پروژه هيچوقت به سرانجام نميرسه اما بگم بايد خيلي تجربه داشته باشي از اموزش هاي سري lena رو ببيني ٤٠ قسمته و واسه افراديه كه ميخوان تازه شروع كنن واقعا عالیه البته باید به زبان انگلیسی مسلط باشی
یه چیز بگم: برنامه ای نیست و وجود نخواهد داشت که کرک نشه (دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره)
و نکته مهم: بهترین الگوریتم واسه Protect هم الگوریتمیه که خودت بسازی چون پکر های متداول توی نت همه ی کرکرها کامل باهاشون آشنان
شما تو این کار تجربه خاصی هم دارید؟میشه اگه در این زمینه کار کردین تجربیاتتون رو در اختیار من بذارین؟
Raham
شنبه 15 اسفند 1388, 15:05 عصر
چیزی نگفتم عزیزم:لبخندساده:
سوال اگه دارین در خدمتم ولی همینطوری چی بگم؟ من اینجا دانش پژوه هستم
اساتید (بردیا و نیما) اینجا هستن می تونن کمکتون کنن
Strong Byte & Nima NT
Nima NT
شنبه 15 اسفند 1388, 16:00 عصر
چیزی نگفتم عزیزم:لبخندساده:
سوال اگه دارین در خدمتم ولی همینطوری چی بگم؟ من اینجا دانش پژوه هستم
اساتید (بردیا و نیما) اینجا هستن می تونن کمکتون کنن
Strong Byte & Nima NT
ممنونم ؛ شما لطف دارید ؛ استاد اینجا بی شک جناب Strong Byte هستن منم هنوز دارم یاد میگیرم.
ولی در مورد سوال دوستمون دقیقا" متوجه نشدم منظورتون چی هست ؛ میتونید یه کم توضیح بدید که هدفتون آیا طراحی یک قفل نرم افزاری هست یا اینکه فقط میخواهید تفاوت های این دو مدل رو بدونید.
ممنون.
movahed abtahi
شنبه 15 اسفند 1388, 17:24 عصر
ممنونم ؛ شما لطف دارید ؛ استاد اینجا بی شک جناب Strong Byte هستن منم هنوز دارم یاد میگیرم.
ولی در مورد سوال دوستمون دقیقا" متوجه نشدم منظورتون چی هست ؛ میتونید یه کم توضیح بدید که هدفتون آیا طراحی یک قفل نرم افزاری هست یا اینکه فقط میخواهید تفاوت های این دو مدل رو بدونید.
ممنون.
دوستان عزیز من تازه شروع به کار کردن روی این فیلد کردم و خیلی خیلی مبتدی ام بنابرین مطمئنم همگی استاد بنده اید:لبخندساده:
پروژه من در واقع هم تحقیقاتی است و هم برنامه نویسی اول می خوام راجع به هر دو روش(سخت افزاری و نرم افزاری) تحقیق کنم در مورد قفل های نرم افزاری چند الگوریتم رو بررسی کنم و بعد با توجه به معایب و مزیتهای اونا سعی کنم یه قفل جدید طراحی کنم
Raham
شنبه 15 اسفند 1388, 17:52 عصر
گفتم که دوست عزیز این کار به گذاشتن وقت زیادی نیازمنده
اول از همه باید یه سری مفاهیمه اولیه رو یاد بگیرید
باید از سری آموزشی Lena Re guide for Newbies شروع کنید واقعه عالیه
یه سری کتاب هم هست Professional Assembly از انتشارات Wrox و کتاب فارسی کرک و تکنیک های نفوذ به نرم افزار از انتشارات ناقوس بعد سایت http://www.accessroot.com/ که ماله گروه ARTEAM هستش واقعه بینظره مهمتر از همه هم تجربه برنامه نویسی و یه مغز فعال هستش
توجه داشته باشید که ضریب هوشی کرکر ها از هکر ها بالاتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.