View Full Version : معرفی ocx به ویندوز Seven
bashir_gladiator
شنبه 15 اسفند 1388, 09:23 صبح
با سالام
اگر بخواهیم ها را در ویندوز seven استفاده کنیم با دستور مثلا
Regsvr32 btn.ocx
بعضی از ocxها به سیستم معرفی می شوند اما بعضی ها هم خیر
جستجو انجام دادم چند راهکار بود ولی هیچکدام به صورت صد در صد جواب نمی داد
اگر کسی روشی دارد که بتوان همه ی ocx ها را به ویندوز seven معرفی کرد ممنون میشوم پاسخ دهد
مثلا از ocxهای زیر هنگام استفاده از کد Regsvr32 filename.ocx در خط فرمان اخطار می گیرد؟
kewlButton.ocx
MBMsgboxX.ocx
MS_XTools.ocx
Tagvim.ocx
به پاسخ فوری خیلی نیاز دارم
با سپاس
mdsh1400
شنبه 15 اسفند 1388, 16:35 عصر
سلام
مشکل عدم رجیستر برخی از ocx ها در ویندوز 7 به دسترسی بر می گردد
شما اگر cmd را با run as administrator باز کنید احتمالا این مشکل شما برطرف می شود (جالب اینجاست که در حالتی که با administrator نیز بالا آمده اید نیز می بایست این کار را به صورت مجزا انجام دهید)
bashir_gladiator
شنبه 15 اسفند 1388, 17:02 عصر
عذر مي خوام run as administrator يعني چي؟
من براي برنامه setup ساختن و مي خوام در كامپيوتر مقصد اجرا بشه
يك فايل .bat هم براي رجيستر كردن ocx هام ساختم كه بعضي ocx هام رو نميشناسه
حالا run as administrator چطور انجام بدم كه به صورت دستي نباشه؟
polisoftco
شنبه 15 اسفند 1388, 21:06 عصر
یعنی شما بجای استفاده از Run برای اجرای CMD، برین توی درایو سیستم بعدش CMD رو پیدا کن و روش راست کلیک کن و Run As administrator رو انتخاب کنین.
ویا اینکه بعداز کدت s/ اضافه کن.
Regsvr32 filename.ocx /s
bashir_gladiator
شنبه 15 اسفند 1388, 23:26 عصر
Regsvr32 filename.ocx /s
s/
برای عدم نمایش پیغام می باشد
و کار خاص دیگه ای نمی کند
بحث من این است که نمی خواهم به کاربر بگویم به cmd در مسیر ویندوز برود و فایل ها را رجیستری کند و این عملیات به صورت خودکار انجام گیرد
با فایل .bat در صورتی که بر روی آن راست کلیک شود در ویندوز های xp گزینه ای به نم run as وجود ندارد زیرا فایل exe نیست
حال من bat 2 exe انجام داده ام ولی به درستی این عملیات را پشتیبانی نمی کند
bashir_gladiator
شنبه 15 اسفند 1388, 23:27 عصر
در حر حال از شما ممنون
mdsh1400
یک شنبه 16 اسفند 1388, 09:51 صبح
سلام
حقیقتش خود من هم راه منطقی برای آن پیدا نکردم، به نظر من مایکروسافت برای جبران خلاء های امنیتی ویندوز xp اینبار از آن طرف افتاده و دسترسی ها را بیش از حد محدود کرده است. در یک پروژه که نیاز به نصب فلش داشتم مجبور شدم نوع ویندوز ایکس پی، ویستا و 7 را تشخیص داده و بر حسب آن عملیات مختلفی انجام دهم، در ویندوز xp که خوب ocx مربوطه به راحتی رجیستر می شد و مشکلی نداشت و در ویندوزهای ویستا و 7 برنامه ای که خود adobe ارائه داده بود را اجرا کردم که البته کاربر یک پیغام را مشاهده می کرد و باید دکمه yes را کلیک می کرد تا فلش نصب می شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.