View Full Version : آرايه در آرايه
javaNeed
شنبه 15 اسفند 1388, 12:16 عصر
سلام
آيا در جاوا مي تونيم آرايه اي از آرايه ها تشكيل بدهيم؟
jlover
شنبه 15 اسفند 1388, 13:54 عصر
در جاوا حتی امکان ایجاد آرایه های چند بعدی با طولهای متفاوت هم وجود داره !
amirfarshad
یک شنبه 16 اسفند 1388, 08:55 صبح
سلام
آيا در جاوا مي تونيم آرايه اي از آرايه ها تشكيل بدهيم؟
توی جاوا میشه آرایه ای از آبجکت داشت. حالا این آبجکت میخواد هرچی باشه. یک string یا یه آرایه دیگه
mic_r_c
یک شنبه 16 اسفند 1388, 09:09 صبح
سلام،
از vector ها استفاده كن. vector ها به شما اين امكان رو ميده كه يه آرايه پويا از نوع Object داشته باشي.
توي Vector ميتوني خونه اول رو با يه String ششصد كاراكتري پر كني، خونه بعدي رو با يه Image خونه بعدي رو با يك آرايه از Int (خود int به تنهايي Object نيست) خونه بعدي با يك Vector ديگه كه اون باز خود 800 تا خونه داره. يعني با vector ها ميتوني كل حافظه JVM رو بتركوني!
در ضمن شما ميتوني چنين آرايه اي هم داشته باشي:
Object[][][] obj = {{new Object[10],new Object[15]},{new Object[1], new Object[5], new Object[10000]}};
اگر از اين هم عجيب قريب تر مي خواي بگو تا برات بسازم:لبخند:
Miladsob
سه شنبه 18 اسفند 1388, 19:54 عصر
سلام خسته نباشید , من تازه با این سایت اشنا شدم نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو می پرسم یا نه؟
می خواستم بدونم که جاوا از چه نوع روشی برای دسترسی به محتوای ارایه ها استفاده می کنه ؟ سطری یا ستونی؟
jlover
سه شنبه 18 اسفند 1388, 20:10 عصر
سلام خسته نباشید , من تازه با این سایت اشنا شدم نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو می پرسم یا نه؟
می خواستم بدونم که جاوا از چه نوع روشی برای دسترسی به محتوای ارایه ها استفاده می کنه ؟ سطری یا ستونی؟
:متفکر:
محتوای هر خانه از هر آرایه ای (با هر چند بعد ) ، چه در ریاضیات و چه در هر زبان برنامه نویسی ، بواسطه ی اندیس آرایه قابل دستیابی ( یا ارجاع ) هست
سطری یا ستونی یا قطری یا یکی در میونشو دیگه خودتون هر جور که صلاح میدونید ردیف میکنید !
Sa$HB2
یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:48 عصر
سلام،
از vector ها استفاده كن. vector ها به شما اين امكان رو ميده كه يه آرايه پويا از نوع Object داشته باشي.
توي Vector ميتوني خونه اول رو با يه String ششصد كاراكتري پر كني، خونه بعدي رو با يه Image خونه بعدي رو با يك آرايه از Int (خود int به تنهايي Object نيست) خونه بعدي با يك Vector ديگه كه اون باز خود 800 تا خونه داره. يعني با vector ها ميتوني كل حافظه JVM رو بتركوني!
سلام
چه جوری میشه خانه های یک vector رو با vector پر کرد؟ (فقط Vector)
مثلا اگر داشته باشم:
Vector<Vector<String>> name=new Vector<Vector<String>>();
و حالا بخوام vectorی که اسمش name هست رو پر کنم باید چه کار کنم؟
jlover
دوشنبه 09 فروردین 1389, 02:43 صبح
سلام
چه جوری میشه خانه های یک vector رو با vector پر کرد؟ (فقط Vector)
مثلا اگر داشته باشم:
Vector<Vector<String>> name=new Vector<Vector<String>>();
و حالا بخوام vectorی که اسمش name هست رو پر کنم باید چه کار کنم؟
این مثالی هست که همون عبارتی که نقل قول کردید رو نشون میده :
import java.util.Vector;
Vector v = new Vector();
v.add(new Integer(5));
v.add(new String("some string"));
v.add(new java.awt.Rectangle(20,10));
v.add(new Vector()); // add an object of class Vector to this slot of "v"
v.add(new java.math.BigDecimal(313165468984351464698.1546465 ));
//...and so on whatever you like !
idocsidocs
سه شنبه 15 شهریور 1390, 18:56 عصر
Object[][][] obj = {{new Object[10],new Object[15]},{new Object[1], new Object[5], new Object[10000]}};
من می خوام توی کدهام از یه آرایه چند بعدی استفاده کنم اما نمی دونم چطور باید اینکار رو بکنم؟
امکانش هست آرایه بالا رو به یه آرایه جاوا اسکریپت، تبدیل کنید و کدش رو اینجا قرار بدید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.