ورود

View Full Version : سوال: مشکل نمایش اعشار در کریستال ریپورت 7

Sepideh13
شنبه 15 اسفند 1388, 12:43 عصر
من در vb6 میخوام یه گزارش از طریق crystal report 7 بگیرم. یک فیلد دارم که محتواش گاهی عدد صحیح هست و گاهی اعشار. زمانی که فیلد دارای مقدار صحیح هم هست در گزارش با دو رقم اعشار صفر آورده میشه.
اما من میخوام وقتهایی که صحیح هست اعشار رو نیاره.
مثلا 12.25 درسته اما اگر عدد 14 باشه اون رو به صورت 14.00 نمایش میده. در صورتی که اینجا اعشار نیاز نیست.http://www.developercenter.ir/forum/images/void/crazy.gif
راهی برای این مسئله هست؟
خیلی عجله دارم. لطفا یکی کمک کنه :ناراحت:

sara.f
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:30 صبح
من در vb6 میخوام یه گزارش از طریق crystal report 7 بگیرم. یک فیلد دارم که محتواش گاهی عدد صحیح هست و گاهی اعشار. زمانی که فیلد دارای مقدار صحیح هم هست در گزارش با دو رقم اعشار صفر آورده میشه.
اما من میخوام وقتهایی که صحیح هست اعشار رو نیاره.
مثلا 12.25 درسته اما اگر عدد 14 باشه اون رو به صورت 14.00 نمایش میده. در صورتی که اینجا اعشار نیاز نیست.http://www.developercenter.ir/forum/images/void/crazy.gif
راهی برای این مسئله هست؟
خیلی عجله دارم. لطفا یکی کمک کنه :ناراحت:

سلام
شما اگر روی اون فیلدتون کلیک راست بکنید و format object را انتخاب کنید، در سربرگ number می تونید style نمایش فیلدتون را مشخص کنید .
در هر حال با توجه به اطلاعات من هر style را که انتخاب کنید، تمامی مقادیر اون فیلدتون بر اساس همین style پیش فرض نمایش داده میشه.

Sepideh13
یک شنبه 16 اسفند 1388, 09:40 صبح
بله در format میشه تعیین کرد
اما اینطوری برای همه رکوردها اون فرمت انتخاب میشه. ممکنه ما در یک گزارش هم رکوردی داشته باشیم که صحیح باشه و هم رکوردی که اعشار باشه
در این صورت چه کنیم. اآیا فرمولی نیست که برای تک تک رکوردها چک بشه؟

mn_zandy63
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 03:22 صبح
سلام دوست من
کریستال 7 رو نمی دونم اما 12 این امکان رو داره

همونطور که در تصویر میبینی، جلوی هر کدم از بخش ها یک کلید هست که اگه روش کلیک کنی میتونی براش کد بنویسی.

موفق باشی

Sepideh13
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 10:12 صبح
سلام دوست من
کریستال 7 رو نمی دونم اما 12 این امکان رو داره

همونطور که در تصویر میبینی، جلوی هر کدم از بخش ها یک کلید هست که اگه روش کلیک کنی میتونی براش کد بنویسی.

موفق باشی

ممکنه برای کدنویسیش راهنمایی کنید :متفکر:
من خیلی در مورد فرمول نویسی در کریستال وارد نیستم :افسرده:

mn_zandy63
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 19:35 عصر
سلام دوست من
برای سوالی که در پست اولت نوشتی
روی کلید جلوی گزینه Decimals که تعداد ارقام اعشار رو مشخص می کنه کلیک کن، و کد زیر رو در ادیتور بنویس:

if (Truncate(YOURFIELD)=YOURFIELD) then
0
else
2
جای YOURFIELD، فیلد مورد نظرت رو بنویس.

در if با این روش چک می کنیم که آیا فیلد مورد نظر قسمت اعشار داره یا خیر.
اگه اعشار داشت 2 به معنی 2 رقم اعشار و اگه نداشت 0 به معنی بدون رقم اعشار، خروجی داده میشه.

اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.

موفق باشی