View Full Version : گفتگو: پیاده سازی Advanced Embedding Technology
مهران موسوی
شنبه 15 اسفند 1388, 20:15 عصر
سلام بچه ها میشه چند تا منبع با نمونه واسه پیاده سازی این تکنیک معرفی کنید . اگه دلفی باشه بهتره
فک کنم اقا نیما (Nima NT) از این تکنیک توی پروتکتورشون استفاده کردن , نیما جان لطفا هلپ :خجالت:
Nima NT
شنبه 15 اسفند 1388, 23:30 عصر
یک راه ساده و بی دردسر اون استفاده از مول باکس هستش ؛ مثل کاری که قفل نرم افزاری شتاب انجام میده.
مهران موسوی
شنبه 15 اسفند 1388, 23:56 عصر
نیما جان خودم میخوام تو برنامم پیاده سازیش کنم بدون استفاده از پروتکشن خارجی ... توی پروتکتور حفاظ که کار خودتونه خودتون پیاده سازیش کردین دیگه درسته ؟؟ خب منم میخوام یه همچین کاری کنم ولی چه جوریش رو شما باید راهنمایی کنید :خجالت:
Nima NT
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:05 صبح
خوب شما میتونی با همین مول باکس هم همین کار رو بکنی ؛ بخش Command Line مول باکس به همین درد میخوره ؛ وقتی شما میخوای یه برنامه رو با مول باکس پروتکت کنی یه فایل کنار فایلت ایجاد میکنه که اطلاعات فایلهای الحاقی ( فایلهایی که قرار هست Embedd بشن ) رو توی اون مینویسه ؛ حالا شما میتونی اون رو ویرایش کنی و ازش استفاده کنی.
اگر بخواهین هم خودتون با کد نویسی پیاده سازیش بکنید پیشنهاد میکنم به نمونه سورسهای Binder ها مراجعه کنید ؛ چون مشابه همین روش در اونها پیاده سازی شده.
مهران موسوی
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:21 صبح
خب من سورس این binder ها رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟
Nima NT
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:28 صبح
به عنوان نمونه.
مهران موسوی
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:43 صبح
ممنون نمونه ي جالبي بود ولي متاسفانه موقع Join کردن پيغام خطاي زير رو ميده :افسرده:
---------------------------
Joiner NT
Access violation at address 0040914C in module 'Joiner.exe'. Read of address 00000001.
OK
مهران موسوی
یک شنبه 16 اسفند 1388, 00:50 صبح
اصلا بزارین هدف اصلیمو بگم راهنمایی کنید که شدنی هست یا نه !!! من میخوام یک فایل به یک برنامه ی اجرایی ( حالا هر برنامه ای مهم نیست چی باشه ) اضافه کنم که اون برنامه وقتی اون فایل رو در مسیر جاری خودش صدا زد اون فایل در دسترسش باشه در حالی که عملا روی دیسک سخت وجود نداره !! دقیقا این کار رو مول باکس انجام میده ولی من میخوام خودم اونو پیاده سازی کنم , چه جوری میشه همچین کاری کرد ؟؟
Nima NT
یک شنبه 16 اسفند 1388, 01:33 صبح
ممنون نمونه ي جالبي بود ولي متاسفانه موقع Join کردن پيغام خطاي زير رو ميده :افسرده:
Joiner NT
Access violation at address 0040914C in module 'Joiner.exe'. Read of address 00000001.
OK
فایل رو یه بار کامپایل کنید ؛ نباید مشکلی وجود داشته باشه ؛ یعنی برای من که وجود نداشت.:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.