ورود

View Full Version : رمز کردن هر نوع فایل با خود دلفی...

alidehban
یک شنبه 16 اسفند 1388, 01:11 صبح
اگر کسی میتونه یه الگوریتم درست و حسابی بهش اضافه کنه بسم الله...!
ماروهم راهنمایی کنید

BORHAN TEC
یک شنبه 16 اسفند 1388, 22:56 عصر
خودتون نوشتين؟
اگه با اين يونيت فقط مي خواهيد فايل ها را رمز كنيد و يا برعكس بايد بگويم كه براي اين كار كامپوننتهاي زياي وجود داره!!!

alidehban
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:48 صبح
خودتون نوشتين؟
اگه با اين يونيت فقط مي خواهيد فايل ها را رمز كنيد و يا برعكس بايد بگويم كه براي اين كار كامپوننتهاي زيدي وجود داره!!!

البته این یونیت که من نوشتم کار خاصی نمیکنه فقط فایلو کاراکتر به کاراکتر با یه کاراکتر دیگه عوض میکنه...
درواقع دنبال یه الگوریتم شخصیم که به اندازه کافی مطمئن باشه نه الگوریتمای معمول یا مشهور...
alinikaein
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:07 عصر
سلام دوست عزيز؛

كد كردن، يه ايده شخصي (همون طوري كه خودتون گفتيد) مي‌خواد. مثلاً شايد يه نفر بياد و براي كد كردن، كد اسكي كاركترهاي فرد را با عدد 10 و كد اسكي كاركترهاي زوج را منهاي عدد 10 كنه و نتيجه را نمايش بده. يا اين كه مثلاً كد اسكي هر كاركتر را از 255 كم كنه و يا ... و يا ...

فقط و فقط بستگي به خودتون داره.

يا علي... موفق باشيد...

BORHAN TEC
سه شنبه 18 اسفند 1388, 01:15 صبح
اين هم يك برنامه كوچولو كه قبلاً نوشته بودم. اگه يكبار اجرا كني فايل رو كد ميكنه و اگه دوباره اجرا كني فايل رو ديكد ميكنه! البته اين رو هم بگم كه الگوريتم به كار رفته زياد امن نيست. در ضمن فرض شده كه اسم فايلت D:\1.exe هست كه خودت ميتوني كد رو تغيير بدي ويا به صورت يك تابع يا روال بنويسيش.

var
F : File;
I: Integer;
S: Char;
tmp : Char;
begin
AssignFile(F,'D:\1.exe');
if FileExists('D:\1.exe') then
reset(F,Sizeof(S))
else
rewrite(F,Sizeof(S));
if FileSize(F)<=255 then
for I := 0 to FileSize(F)-1 do
Begin
BlockRead(F,S,1);
S := Char(ord(S) XOR 123);
Seek(F,I);
BlockWrite(F,S,1);
End
else
for I := 0 to 256 do
Begin
BlockRead(F,S,1);
S := Char(ord(S) XOR 123);
Seek(F,I);
BlockWrite(F,S,1);
End;

CloseFile(F);
ShowMessage('OK');
end;

البته من در اين تابع فقط 256 بايت اول فايل رو مي خواستم تغيير بدم ، كه باز هم ميتوني كد رو تغيير بدي.
اين نكته رو هم بگم كه اين كد فايل رو با كليد 123 كد ميكنه، كه اگه دوست داشتي ميتوني هر كليد عددي ديگه اي رو قرار بدي، يعني باز هم بايد كد رو تغيير بدي!!!:عصبانی++: