ورود

View Full Version : مشکل در اجرای برنامه

com.ha.za
یک شنبه 16 اسفند 1388, 13:41 عصر
یه برنامه دارم که حدود 80 تا فرم داره و تو دلفی هنگام اجرا تا موقعی که میخواد اجرا بشه خیلی طول میکشه (حدود 3-5 دقیقه) مشکل کجاست ؟(فایل EXE ایجاد شده مشکلی نداره)
اگر یه دفعه اجراش کنی و ببندیش و دوباره بازش کنی به شرط اینکه تغییر توش ندی زود باز میشه و اگر یه تغییر کوچولو پیدا کنه باز دیر میاد
ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدین

mdsh1400
یک شنبه 16 اسفند 1388, 14:24 عصر
سلام

به علت اینکه به احتمال زیاد شما همه فرم ها را در همان ابتدای کار می خواهید باز کنید و برنامه بار زیادی را متحمل می شود. بهتر است از بخش project > options فرم ها را از قسمت auto-creation به بخش Available forms منتقل نموده و هنگامی که می خواهید فرم مربوطه را باز کنید آن را ایجاد نمایید

com.ha.za
یک شنبه 16 اسفند 1388, 15:16 عصر
نه برای باز کردن فرم ها از اسپلش استفاده می کنم
زمانی که ویندوز عوض میشه برای دفعه اول که یه برنامه با فرم های زیاد و باز میکنی به همین شکله ولی فقط دفعه اول ایطوره . اما مشکل من اینه که هر دفعه که میخوام برنامه رو اجرا کنم این مشکل هست
و چیزی که شما میگید فایل exe هم باید دیر باز شه ولی فایل exe من زود باز میشه و فقط تو دلفی دیر باز میشه

pezhvakco
یک شنبه 16 اسفند 1388, 19:25 عصر
درود :
منظورت دقیقا چیه ...
فایل اجرایش مشکل نداره پس چیش مشکل داره ..
منظورت وقتیه که دلفی می خواد برنامه در حال نوشتن رو اجرا کنه طول میکشه .

com.ha.za
یک شنبه 16 اسفند 1388, 22:53 عصر
ویندوز و عوض کردم و حالا دیگه اصلا برنامه کامپایل نمیشه و زمانی که برنامه رو اجرا میکنی
از دلفی خارج میشه (حتی خطا های برنامه رو هم نمیگیره و میره بیرون)
اگه میتونید کمکم کنید خیلی کارم گیر کرده باید برنامه رو تحویل بدم

Felony
دوشنبه 17 اسفند 1388, 04:35 صبح
ویندوز و عوض کردم و حالا دیگه اصلا برنامه کامپایل نمیشه و زمانی که برنامه رو اجرا میکنی

همه 80 تا فرم رو همون اول کار به صورت خودکار میسازید ؟
:متفکر:به نظرم برنامتون سرریز حافظه داره .

Mahmood_M
دوشنبه 17 اسفند 1388, 07:55 صبح

فايل با پسوند DOF درون پوشه ي پروژه رو حذف كنيد و برنامه رو دوباره با دلفي باز كنيد و كامپايل كنيد ،‌ اگر باز هم مشكل وجود داشت به صورت زير عمل كنيد ...
دلفي براي فايلهاي dfm و pas و dpr بعد از كامپايل يك پشتيبان با نام همون فايلها ولي با پسوند هاي " pas~ " و " dfm~ " و " dpr~ " مي گيره ،‌ فايل اصلي پروژه يعني فايل با پسوند dpr رو حذف كنيد و فايل با پسوند dpr~ رو پسوندش رو به dpr تغيير بديد و از اون استفاده كنيد ، اگر مشكل از يك يونيت يا فرم خاص هست ،‌ براي فايل pas يا dfm مربوط به اون هم به همين صورت عمل كنيد ...

ممكنه دليلش بار زياد برنامه هم باشه كه جناب SilverSoft اشاره كردن ( فرم كمتر برنامه ي بهتر ! )

موفق باشيد ...

com.ha.za
دوشنبه 17 اسفند 1388, 10:44 صبح
اجرا شدن برنامه حل شد
حالا مشکل اول هست
برنامه با سرعت عالی کار میکنه ولی به محض یه تغییر کوچولو در برنامه باز حدود 7 دقیقه طول میکشه تا برنامه اجرا شه (مشکل فقط تو دلفیه و فایل EXE مشکلی نداره)
واقعا موندم دیگه . ویندوز و هم عوض کردم

vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:07 صبح
برنامه با سرعت عالی کار میکنه ولی به محض یه تغییر کوچولو در برنامه باز حدود 7 دقیقه طول میکشه تا برنامه اجرا شه (مشکل فقط تو دلفیه و فایل EXE مشکلی نداره)خب، توی اون 7 دقیقه دلفی چیکار میکنه؟ کدها را کامپایل میکنه؟
برید به صفحه Options دلفی، و گزینه Show compiler progress را فعال کنید. در دلفی 2010 مسیرش این هست:
Tools | Options | Environment Options | Show compiler progress

بعدش ببینید آیا با کامپایل کردن برنامه (Ctrl + F9) زمان زیادی صرف کامپایل میشه یا نه، اگر بله، روی چه فایلی کامپایلر بیشتر گیر میکنه؟ اگر اون فایل یکی از فایل های پروژه خودتان هست، حجم آن فایل، و کدهای استفاده شده در آن را بررسی کنید.
اگر مشکل از کدهای خودتان باشه، و زمان کامپایل با حجم کدهای استفاده شده تناسب نداشته باشه، شاید با حذف فایل های DCU ساخته شده از پروژه، و Build پروژه، مشکلتان برطرف بشه.
اگر دلفی 2010 هست، برای حذف فایل های DCU ساخته شده، می تونید روی پروژه در Project Manager راست کلیک کنید، و گزینه Clean را کلیک کنید.

اگر مشکل از زمان کامپایل نیست، و فقط در زمان اجرا این مسئله پیش میاد، یکی از احتمالات قوی آنتی ویروس شما هست، که بعد از هر بار تغییر در فایل EXE، قبل از اجرای فایل، به تغییرات اون فایل مشکوک میشه، و فایل را بررسی میکنه.

com.ha.za
دوشنبه 17 اسفند 1388, 14:29 عصر
برنامه رو کامپایل کردم و نظر شما درست بود تو چند تا از فرم ها گیر میده و واسه هر فرم یه مدت زمان صرف میشه اما چطور ممکنه یه دفعه این مشکل بوجود بیاد ؟ چون قبلا خوب بود یه دفعه اینطوری شده . درضمن با دلفی 7 کار میکنم .
بعد از اینکه ویندوز عوض کردم ؛ آنتی ویروس نصب نکردم ولی قبلا سمانتیک استفاده می کردم

com.ha.za
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:43 عصر
با تشکر از همه دوستان مشکلم به طور کامل رفع شد و مشکل از یکی از فرم ها بود که هر فرم هنگام کامپایل شدن وقتی به اسم اون فرم میرسید طول میکشید
اون فرم رو حذف کردم درست شد