View Full Version : تغییر اندازه بخش حاشیه گرید
khoshblagh
یک شنبه 16 اسفند 1388, 14:43 عصر
با سلام خدمت دوستان
میخواهم اعدادی در بخش ثابت گرید اضافه نمایم . در حد اعداد دو رقمی مشکلی پیش
نمی آید . ولی اگر اعداد بزرگتر مثلا 3 رقمی شوند . باعث به خراب شدن ستون اول سمت راست گرید میشود. آیا راهی است که بتوان پنهای آن را بیشتر نمود؟
به سمت راست فایل ضمیمه نگاه کنید. متشکرم
دلفــي
یک شنبه 16 اسفند 1388, 15:04 عصر
با سلام خدمت دوستان
میخواهم اعدادی در بخش ثابت گرید اضافه نمایم . در حد اعداد دو رقمی مشکلی پیش
نمی آید . ولی اگر اعداد بزرگتر مثلا 3 رقمی شوند . باعث به خراب شدن ستون اول سمت راست گرید میشود. آیا راهی است که بتوان پنهای آن را بیشتر نمود؟
به سمت راست فایل ضمیمه نگاه کنید. متشکرم
چرا شما براي نمايش اعداد در قسمت Indicator يا همون بخش ثابت از يه فيلد مجزا استفاده نمي كنيد ؟! براي حذف ستون Indicator هم مي تونيد از قسمت Options مربوط به گريد ، گزينه dgIndicator رو False كنيد .
khoshblagh
دوشنبه 17 اسفند 1388, 07:12 صبح
چرا شما براي نمايش اعداد در قسمت Indicator يا همون بخش ثابت از يه فيلد مجزا استفاده نمي كنيد ؟! براي حذف ستون Indicator هم مي تونيد از قسمت Options مربوط به گريد ، گزينه dgIndicator رو False كنيد .
با سلام
خوب من برنامه ای را دیدم که از همین قسمت Indicator برای شماره گذاری استفاده کرده بود.
vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 10:57 صبح
خوب من برنامه ای را دیدم که از همین قسمت Indicator برای شماره گذاری استفاده کرده بود.
اون ستون Indicator در واقع یک ستون عادی برای DBGrid محسوب میشه، و میشه با کد نویسی در آن ستون متنی را رسم کرد.
اگر کامپوننت آماده میخواید، EhLib خودش امکان درج شماره گزاری رکوردها روی ستون Indicator را فراهم میکنه.
khoshblagh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 06:48 صبح
اون ستون Indicator در واقع یک ستون عادی برای DBGrid محسوب میشه، و میشه با کد نویسی در آن ستون متنی را رسم کرد.
اگر کامپوننت آماده میخواید، EhLib خودش امکان درج شماره گزاری رکوردها روی ستون Indicator را فراهم میکنه.
با سلام خدمت آقای کشاورز
اتفاقا این گریدی که در فایل ضمیمه است از نوع EhLib میباشد. ولی همانطور که گفتم در اعداد بزرگتر از یک رقم فضای اولین ستون سمت راست را اشغال و در نتیجه باعث تخریب آن ستون میشود.بنابر این اگر گزینه خاصی را باید تغییر بدهم در این مورد راهنمایی بفرمائید.
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.