ورود

View Full Version : حرفه ای: برتری های جاوا

Unknownlive
یک شنبه 16 اسفند 1388, 20:27 عصر
با سلام.من یک برنامه نویس C# هستم اما یه دفعه حال کردم برم جاوا هم یاد بگیرم دو تا کتاب خریدم که بخونم اما قبلش می خوام دلایل کامل و توضیحاتی حرفه ای مبنی بر برتری های جاوا را بدونم تا ببینم چقدر اهمیت داره و در نتیجه چه قدر براش وقت بزارم چیزی که معلومه هر دو خوب هستند و هر کدام مزایا و برتری خود را دارند اما هر کدوم برای کاری ساخته شده اند من می خواهم بدونم با اینکه هر دو از یک پدر هستند این دو فرزند در عمل چه تفاوت های حرفه ای با هم دارند با تشکر.

مرتضی پیروزی
یک شنبه 16 اسفند 1388, 20:53 عصر
سلام دوست من
ببخشید جسارت نشه ولی شما پست های 58-59-60 این لینک رو بخون. فکر نکنم بشه کسی شما رو
قانع بکنه. و همچنین فکر کنم دوباره جنجال راه بیفته.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=5935&page=6
موفق باشی

Unknownlive
یک شنبه 16 اسفند 1388, 22:19 عصر
اقا جنجال برای چی ؟! باید حرفه ای اندیشید بلاخره هر زبان ویژگی خاص خود را دارد با اینکه من علاقه شدید به C# دارم و گسترده روش کار می کنم اما قبول دارم جاوا ویژگی خاص خود را دارد و بلعکس البته هنوز که هنوزه خوده C++ که پدر هر 2 هست ویژگی های بسیار خاص خود را دارد که باعث استفاده آن شده است.

jlover
یک شنبه 16 اسفند 1388, 22:56 عصر
البته گرچه گرامر و ساختار هر دو ( سی شارپ رو خوب نمیدونم ) رو بر مبنای خانواده ی سی میشه در نظر گرفت،اما به جاوا باید بصورت یک موجودیت جدا ، منحصر به فرد و مستقل از C نگاه کرد !
حتی با اینکه یک برنامه نویس ++C باید با جاوا راحت باشه،اما کنار اومدن با جاوا همراه با پس زمینه ی ساختارهای شی ء گرایی ++C قدری گیج کننده هم میتونه باشه
جاوا شاید اولین و تنها زبانی باشه که اساساَ شی ء گراست

اینهام نظرات من بود

saeedIRHA
دوشنبه 17 اسفند 1388, 04:17 صبح
البته گرچه گرامر و ساختار هر دو ( سی شارپ رو خوب نمیدونم ) رو بر مبنای خانواده ی سی میشه در نظر گرفت،اما به جاوا باید بصورت یک موجودیت جدا ، منحصر به فرد و مستقل از C نگاه کرد !
حتی با اینکه یک برنامه نویس ++C باید با جاوا راحت باشه،اما کنار اومدن با جاوا همراه با پس زمینه ی ساختارهای شی ء گرایی ++C قدری گیج کننده هم میتونه باشه
جاوا شاید اولین و تنها زبانی باشه که اساساَ شی ء گراست

اینهام نظرات من بود

ضمن عرض ادب به نظر دوستمون باید بگم که جاوا هم اساساً شی‌ گرا نیست!!
و مشکلات خودش بخصوص در ضمینهٔ وراثت (Inheritance) رو داره ، برای اطلاعات بیشتر میتونید به کتاب
O'Reilly learning java -Chapter 1, Section "Java Compared with Other Languages" مراجعه کنید
تنها زبانی که اساساً شی‌ گرا هست Smalltalk هست، برای اطلاعات تکمیلی میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Smalltalk

amirfarshad
دوشنبه 17 اسفند 1388, 10:07 صبح
به نظر من نمیشه این دو تا رو همینجوری مقایسه کرد. توی شرایط خاص، هر کدوم قابلیتهایی دارن.
پروژه کوچک و بزرگ، زمان انجام پروژه، وارد بودن برنامه نویسها و ... . حتی هزینه ها هم مهم میشه توی مقایسه.
مثلا همین هزینه، اگر بگیم جاوا به خاطر رایگان بودنش بیشتر استفاده میشه که درست نیست، اگر اینجوری چرا لینوکس که اون هم رایگانه اینقدر کم استفاده میشه؟ رایگان بودن ربطی به استفاده بیشتر نداره. قدرت زبان هست که این رو مشخص میکنه.
البته نمیگم که سی شارپ زبان ضعیفی هست، یه جاهایی خیلی راحتتر میشه باهاش برنامه نویسی کرد تا با جاوا.

در کل از نظر من اگر مقایسه ای قرار انجام بشه، باید در شرایط خاص مقایسه انجام بشه که برای اون کار خاص، کدام زبان مناسب تر هست. ولی بطور کلی نمیشه اینکار رو انجام داد.

Unknownlive
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:52 صبح
خوب کسی هم نخواست مقایسه کنه من تنها ویژگی های خاص زبان جاوا را می خواستم بدونم و جا داره اینجا از یکی دوستان که پیغام شخصی به بنده داده بودن و جواب بسیار زیبای داده بودن نیز تشکر کنم

mazdadoost
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:07 عصر
با سلام.من یک برنامه نویس C#‎ هستم اما یه دفعه حال کردم برم جاوا هم یاد بگیرم دو تا کتاب خریدم که بخونم اما قبلش می خوام دلایل کامل و توضیحاتی حرفه ای مبنی بر برتری های جاوا را بدونم تا ببینم چقدر اهمیت داره و در نتیجه چه قدر براش وقت بزارم چیزی که معلومه هر دو خوب هستند و هر کدام مزایا و برتری خود را دارند اما هر کدوم برای کاری ساخته شده اند من می خواهم بدونم با اینکه هر دو از یک پدر هستند این دو فرزند در عمل چه تفاوت های حرفه ای با هم دارند با تشکر.

دوست عزیز :
در تاپیک های زیادی به این مسئله پرداخته شده .لطفا جستجو کنید .
موفق باشید.

jlover
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:33 عصر
ضمن عرض ادب به نظر دوستمون باید بگم که جاوا هم اساساً شی‌ گرا نیست!!
و مشکلات خودش بخصوص در ضمینهٔ وراثت (Inheritance) رو داره ، برای اطلاعات بیشتر میتونید به کتاب
O'Reilly learning java -Chapter 1, Section "Java Compared with Other Languages" مراجعه کنید
تنها زبانی که اساساً شی‌ گرا هست Smalltalk هست، برای اطلاعات تکمیلی میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Smalltalk

ضمن قدردانی از تذکرتون
دقیقن بخاطر اینکه بحث درباره ی ابعاد تاریخی مفاهیم برنامه نویسی از عهده ی بنده خارج هست از قید شاید استفاده کردم
در خصوص اولین زبان برنامه نویسی شی ء گرا ، شاید بهتر باشه « سمیولا » رو در نظر بگیریم
عطف به پیوند زیر :
http://en.wikipedia.org/wiki/Object-oriented_programming#History

اما اگر وجه تمایز شیء گرایی رو در نظر گرفتن حتی انواع ابتدایی ( int,char,...) به عنوان شیء و کلاس بدونیم،اونچنانکه قسمت زیر از مقاله ای که معرفی کردین
http://en.wikipedia.org/wiki/Smalltalk#Object-oriented_programming
ترسیم میکنه ، تصور بنده اینه که کلاسهای پوشان ( در جاوا ) برای انواع ابتدایی ( Integer,Character ) هم در جهت تامین همین مفهوم ایجاد شدند !

این که گفتم اساساَ شیء گرا رو باید در قیاس با زبانهایی که قبل از مطرح شدن Simula و SmallTalk و ایده ی شیء گرایی وجود داشتند و بعدها این مفهوم رو هم پیاده سازی کردند(نظیر فرترن ) در نظر گرفت.زبانهایی نظیر جاوا از هر دو مفهوم شیء گرایی و روال به صورت مجتمع پشتیبانی میکنند

اما مشکلات وراثت :

طراحان جاوا ، این محدودیت ( نپذیرفتن وراثت چندگانه ) رو مخصوصن اعمال کردند و دلیلش رو هم احتمالن میدونید که چیه
مکمنه کسی این رو یک کاستی در نظر بگیره ، و کسی هم به عنوان یک کنترل مفید که از یکسری مشکلات پیشگیری میکنه درنظز یگیره
این میتونه یکی از دلایلی باشه که عرض کردم به صورت موجودیت مستقلی باید بهش نگاه کرد

------------------------------------
در ضمن درباره ی O'Reilly learning java -Chapter 1, Section "Java Compared with Other Languages خیلی متشکرم
خیلی مفید بود

Unknownlive
سه شنبه 18 اسفند 1388, 23:24 عصر
من چند روزه دارم می خونم جالبه ارزش وقت گذاشتن داره برا برنامه نویسان سی اصلا کار نداره و حتی نظر شخصی بنده است کسی که سی شارپ کار کرده جاوا راحت تره جاوا فقط در طراحی اینترفیس کمی اذیت می کنه اما نسبت به زمان یادگیری که می خواد ارزش وقت داره برین تو کارش حداقل یه چیزی بدونید دیگه وقتی مایکروسافت تو شرط استخدامیش برای برنامه نویس یکی از شرط اون دانستن جاوا اسکریپت هست پس ....

flamingo
سه شنبه 18 اسفند 1388, 23:29 عصر
دیگه وقتی مایکروسافت تو شرط استخدامیش برای برنامه نویس یکی از شرط اون دانستن جاوا اسکریپت هست پس ....
سلام
جاوا اسکریپت چه ربطی به جاوا داره؟؟؟ این کجا و آن کجا؟؟

jlover
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 08:28 صبح
من چند روزه دارم می خونم جالبه ارزش وقت گذاشتن داره برا برنامه نویسان سی اصلا کار نداره و حتی نظر شخصی بنده است کسی که سی شارپ کار کرده جاوا راحت تره جاوا فقط در طراحی اینترفیس کمی اذیت می کنه اما نسبت به زمان یادگیری که می خواد ارزش وقت داره برین تو کارش حداقل یه چیزی بدونید دیگه وقتی مایکروسافت تو شرط استخدامیش برای برنامه نویس یکی از شرط اون دانستن جاوا اسکریپت هست پس ....

لمن این کتابی که دوست عزیزمون saeidIRHA معرفی کردند،رو بارگیری کردم از همون فصل که گفتند به بعد رو چند صفحه ای خوندم،اطلاعات مختصر و در عین حال جامعی درباره موضوعی که مطرح کردید ارایه میده
یعنی میتونید پاسخ سوالاتتون رو بگیرید یا حداقل خیلی روشنتر بشید ( اونچنانکه برا من مفید بود ! )

Unknownlive
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:36 عصر
سلام
جاوا اسکریپت چه ربطی به جاوا داره؟؟؟ این کجا و آن کجا؟؟
ربطش اونجاست که کلا مایکروسافت به جاوا خیلی اهمیت می ده اگه ببینیدمایکروسافت تلاش داشت حتی با دادن j# در محیط ویژوال استدیو اونا ماله خودش کنه و توجهات مایکروسافت به جاوا زیاده

jlover
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 14:01 عصر
ربطش اونجاست که کلا مایکروسافت به جاوا خیلی اهمیت می ده اگه ببینیدمایکروسافت تلاش داشت حتی با دادن j# در محیط ویژوال استدیو اونا ماله خودش کنه و توجهات مایکروسافت به جاوا زیاده

البته مایکروسافت این bastardization رو در مورد SmallTalk هم داشته ( #S ) و همینطور خود C
( C#‎ )
:خجالت:
monopoly philo$ophy of micro$soft

Unknownlive
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 11:14 صبح
فعلان مایکروسافت داره تلاش می کنه لایه های دات نت را کم کنه چون باعث کندی نرم افزار ها شده هرچند XAML به سرعت برنامه ها خیلی کمک کرده اما هنوز ضعف سرعت لایه ها مخصوصا در کامپایل طولانی مدت هنوز باقیه و داره تلاش می کنه وابستگی دات نت به سیستم عامل را کم کنه تا بشه برا همه پلت فرم ها برنامه نوشت