View Full Version : استفاده از یک frxReport برای دو گزارش
AliReza Vafakhah
یک شنبه 16 اسفند 1388, 23:12 عصر
سلام دوستان سایت رو جستجو زدم موردی پیدا نکردم
من می خوام از یک شی frxReport در دو گزارش استفاده کنم اما در زمان اجرا به یکی از جداول گیر میده و میگه فلان فیلد در جدول وجود نداره (البته خوب منطقی هست) ولی من نمی خوام که فیلد های جدول دوم رو هم چک کنه
vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 00:17 صبح
خب، گزارش ها را جطوری لود می کنید؟ اگر گزارش ها به صورت فایل های مستقل هستند، و با استفاده از متد LoadFromFile یا LoadFromStream آنها را در frxReport لود می کنید، نباید مشکلی داشته باشید.
برای هر دیتاست استفاده شده در گزارش، شما یک frxDataset دارید که باید به دیتاست مورد نظر شما متصل باشه؛ باید قبل از لود کردن هر گزارش، دیتاست مربوطه را به frxDataset مربوطه متصل کنید، و گزارش را لود کنید.
AliReza Vafakhah
دوشنبه 17 اسفند 1388, 00:47 صبح
خب، گزارش ها را جطوری لود می کنید؟ اگر گزارش ها به صورت فایل های مستقل هستند، و با استفاده از متد LoadFromFile یا LoadFromStream آنها را در frxReport لود می کنید، نباید مشکلی داشته باشید.
برای هر دیتاست استفاده شده در گزارش، شما یک frxDataset دارید که باید به دیتاست مورد نظر شما متصل باشه؛ باید قبل از لود کردن هر گزارش، دیتاست مربوطه را به frxDataset مربوطه متصل کنید، و گزارش را لود کنید.
آقای کشاورز من به این شیوه گزارش رو نمایش میدم
frxReport1.Report.ShowReport();
و داده ها از یک frxDBDataset در اختیار frxReport قرار میدم .
در frxReport دوتا Page ایجاد کردم که هر کدام برای یک گزارش
خطایی که میده رو ضمیمه میکنم
vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 10:53 صبح
در frxReport دوتا Page ایجاد کردم که هر کدام برای یک گزارش
هر frxReport نشان دهنده یک گزارش هست. هر گزارش میتونه چندین صفحه داشته باشه. صفحات هر گزارش را بهشون گزارش نمیگن.
شما یا باید دو frxReport داشته باشید، و در هر کدام گزارش های خودتان را طراحی کنید؛ یا اگر میخواید از یک frxReport برای چند گزارش استفاده کنید، باید خصوصیت StoreInDFM آن را False کنید، گزارش را در طراح گزارش طراحی کنید، و سپس به صورت یک فایل (یا Resource یا هر چیز دیگه ایی که دوست داشتید) ذخیره کنید. سپس در زمان اجرای برنامه، هر زمان که خواستید با گزارش مورد نظرتان کار کنید، ابتدا با استفاده از frxReport.LoadFromFile یا frxReport.LoadFromStream گزارش مورد نظرتان را در frxReport لود کنید، و سپس با frxReport.ShowReport آن را نمایش بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.