View Full Version : سوال: انتخاب زبان برنامه به صورت فارسي – انگليسي ؟
shahmahi
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:21 صبح
سلام به دوستان گرامي
من يك برنامه دارم كه ميخام اين قابليت رو بهش اضافه كنم كه كاربر بتونه زبان برنامه رو به دلخواه خودش از بين فارسي و انگليسي يكي رو انتخاب كنه ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم ، فقط ميدونم كه تمام اسم ابزار هايي كه داخل فرمهاي برنامه هستش رو بايد از يك فايل dll فراخاني كني ولي چطوريشو نميدونم .
دوستاني كه تو برنامهاشون اين كار رو كردن لطفا منم راهنمايي كنن كه بايد چي كار كنم، ممنون ميشم توضيح بدين.:چشمک:
M.T.P
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:40 صبح
به نظر من اگه شما یه تابع واسه برنامه تون استفاده کنید کفایت میکنه به این شکل که مثلا برای زبان لاتین به شکر زیر:
Function Lan_Eng()
Command1.Caption = "Ok"
Command2.Caption = "No"
Command3.Caption = "Close"
Command4.Caption = "Save"
Command5.Caption = "Open"
Command6.Caption = "Import"
Command7.Caption = "Export"
'...
End Function
و برای زبان فارسی هم یه تابع دیگه منتها با مقادیر فارسی.
و اما اگه خواستی طوری باشه که خارج از برنامه هم بتونی این کار رو انجام بدی اینه که کلیه نوشته ها رو تو یه فایل به صوت خط به خط بتویسی بعد با دستور Open اون فایل رو باز کنی و کل نوشته ها رو تو یه آرایه بریزی و بعد به کنترل هات نسبت بدی ، که این روش معقولانه تره و دیگه واسه تغییر متن یک مثلا Command احتیاج نیست پروژه برنامه رو بازنویسی و اصلاح کنی.
من از روش دوم استفاده میکنم و خیلی عالیه ، زبان برنامه داخل یه فایل Notepad هست و به راحتی قابل ویرایش هست. حالا انتخاب با خودتونه:لبخندساده:
shahmahi
دوشنبه 17 اسفند 1388, 12:09 عصر
مسلما روش اولتون معقولانه نيست چون بايد يكبار براي زبان لاتين Caption تمام ابزار هامو عوض كنم و يك بار هم براي زبان فارسي ولي من يك نمونه كه ديدم فقط يك بار Caption ابزار رو مقدار دهي ميكرد از يك فايل dll،بعد هروقت مثلا زبان لاتين رو انتخاب ميكردي Caption تمام ابزار ها لاتين ميشد حتي پيغامهاو بلعكس هم همينطور .
روش دومي كه شما گفتي رو من راستش متوجه نشدم ميشه مثالش رو قرار بدي.:چشمک:
M.T.P
دوشنبه 17 اسفند 1388, 13:15 عصر
در زیر هر دو روش رو نوشتم...
روش دوم رو فکر کنم برنامه CloneCD استفاده میکنه:بامزه:
البته غیر از تغییر نوشته های کنترل ها تغییر موقعیت کنترل ها هم بسیار مهم هست و باید مدنظر داشته باشین.:چشمک:
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:37 عصر
---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ---- (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=149590)
M.T.P
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:31 عصر
---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ---- (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=149590)
برنامه جناب vbhamed رو دانلود کردم اما خیلی از کلمه ها رو معنی نمیکنه!!!!
باید خودمون به دتابیسش کلمه با معنیش رو به 4 زبان بدیم درسته؟:متفکر:
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:32 عصر
برنامه جناب vbhamed رو دانلود کردم اما خیلی از کلمه ها رو معنی نمیکنه!!!!
باید خودمون به دتابیسش کلمه با معنیش رو به 4 زبان بدیم درسته؟:متفکر:
بله درسته. شما که انتظار ندارید برنامه خودش همانند یک دیکشنری عمل کنه و کلماتی که براش تعریف نشده رو ترجمه کنه؟!!! مسلماً قبلش باید کلیه عبارات به زبان های مختلف ترجمه و در جایی ذخیره شوند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.