View Full Version : سوال: این کامپوننت ساید بار چطور تهیه میشه؟
حسین شهریاری
دوشنبه 17 اسفند 1388, 13:32 عصر
سلام به کلیه دوستان
من مدتی هست دنبال کامپوننت Saidebare(ساید بار) همون کامپوننتی که شرکت همکاران سیستم توی فرم ابتدایی برنامشون ازش استفاده میکنند یا Outlookbarمیگردم و نمیدونم چطوری تهیه کنم.هر چی توی اینترنت و توی همین سایت جستجو کردم پیدا نکردم.حتی راضی به خرید شدم ولی نمیدونم از کجا و تحت چه بسته ای هست که خریداری کنم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون
mdsh1400
دوشنبه 17 اسفند 1388, 14:20 عصر
سلام
تصویری ازش نداری اینجا بگذاری؟ شاید مشابهش رو داشته باشیم
loyalman
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:40 عصر
first class این کامپوننت رو داره.
Woll2woll 1st class رو search کن پیداش می کنی
alinikaein
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:51 عصر
سلام.
SideBar درست هست. داخل گوگل كه جستجو كنيد با اين عبارت صحيح، به راحتي پيدا ميكنيد. TMS و DevExpress هم چيزهاي مشابهي دارند.
اين هم دو نمونه:
http://www.maxcomponents.net/
http://www.torry.net/pages.php?id=18
يا علي... موفق باشي...
SAASTN
دوشنبه 17 اسفند 1388, 21:15 عصر
اگه منظورتون یک چیزی شبیه به sidebar مربوط به explorer ویندوز XP هست LMD هم یکی داره.
از ccrun دانلودش کردم.
vcldeveloper
دوشنبه 17 اسفند 1388, 23:27 عصر
حتی مجموع رایگان JVCL هم این کامپوننت رو داره.
حسین شهریاری
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:41 صبح
سلام
با تشکر از همه عزیزان.خوشبختانه موفق شدم دانلودش کنم.ولی یه مشکل هست این که وقتی میخام کامپوننت dcu اونا نصب کنم متاسفانه فایل Pas هم میخاد.Setup اونا قرار میدم دوستان لطف کنند نصب کنند و یه نمونه ازش روی فرم قرار بدن و ببینند اجرا میده یا نه.چون من تا مرحله نصب پیش میرم کامپوننتا را هم میبینم ولی وقتی یکی ازش روی فرم قرار میدم میگه فایل dcu موجود نیست.لطف کنین اگه موفق با نصب شدید مرحله به مرحله به من هم یاد بدید.
ممنون
حسین شهریاری
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:48 صبح
دوستان شرمنده فایل حجمش زیاد بود و نشد آپلودش کنم اگه ممکنه اونا لطف کنید از همون لینک اولی توی پست شماره 4 دانلود و جواب منا بدید.
بازم ممنونم
SAASTN
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 22:38 عصر
چون من تا مرحله نصب پیش میرم کامپوننتا را هم میبینم ولی وقتی یکی ازش روی فرم قرار میدم میگه فایل dcu موجود نیست
ممنون
آدرس محل نصب رو توی Library اضافه کردی؟!
alinikaein
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 12:13 عصر
البته بايد متذكر بشم كه دلفي 2010، يك چنين كامپوننتي داره.
ميتونيد از قسمت Additional، كامپوننت TCategoryPanelGroup را انتخاب كنيد.
يا علي... موفق باشيد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.