PDA

View Full Version : گفتگو: ارسال پیامک هوشمند

Marjan_Bala
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:11 عصر
سلام دوستان
یه کتابخونه آنلاین رو در نظر بگیرید ، طرف به یه شماره خاص کد یه کتابو میفرسته و سیستم به صورت خودکار او کدرو تو بانک اطلاعاتی جستجو میکنه و به کاربر پاسخ میده که کتاب مورد نظر در کتابخونه وجود داره یا نه، یا مثلا همین سیستم اس ام اس مسابقه نود ،این سیستمارو چطوری پیاده سازی میکنن؟،چجوری باید چنین امکانیو تو سایتم اضافه کنم ، سایت بانک پارسیانو دیدین همین که لاگین میکنی یه اس ام اس برات میاد میگه تو تاریخ فلان،ساعت فلان لاگین کردی؟
کسی میتونه توضیح بده یا کتاب ، مقاله ، سایت یا هر چیز دیگه ای سراغ دارین که پیاده سازی این سیستمارو توضیح داده باشه؟(منظورم نحوه برنامه نویسی ، ارتباط با دیتابیس و...)
من قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم ولی تاپیک درست حسابی پیدا نکردم که به نتیجه رسیده باشه،خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ؛ من و بقیه رم در جریان بذاره.
با تشکر

sam166
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:56 عصر
دوست عزیز من سیستم ارسال اس ام اس را دارم
تحت وب هست
در مورد برنامه نود هم اینو بگم که داره از همین سیستم استفاده می کنه

در مورد سوال شما به طور خیلی واضح بگید که زمانی که کاربر مثلا یک اس ام اس فرستاد به سیستم ، سیستم براش چه کار کنه؟

persiansoft_amin
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:30 عصر
سلام دوستان
یه کتابخونه آنلاین رو در نظر بگیرید ، طرف به یه شماره خاص کد یه کتابو میفرسته و سیستم به صورت خودکار او کدرو تو بانک اطلاعاتی جستجو میکنه و به کاربر پاسخ میده که کتاب مورد نظر در کتابخونه وجود داره یا نه، یا مثلا همین سیستم اس ام اس مسابقه نود ،این سیستمارو چطوری پیاده سازی میکنن؟،چجوری باید چنین امکانیو تو سایتم اضافه کنم ، سایت بانک پارسیانو دیدین همین که لاگین میکنی یه اس ام اس برات میاد میگه تو تاریخ فلان،ساعت فلان لاگین کردی؟
کسی میتونه توضیح بده یا کتاب ، مقاله ، سایت یا هر چیز دیگه ای سراغ دارین که پیاده سازی این سیستمارو توضیح داده باشه؟(منظورم نحوه برنامه نویسی ، ارتباط با دیتابیس و...)
من قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم ولی تاپیک درست حسابی پیدا نکردم که به نتیجه رسیده باشه،خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ؛ من و بقیه رم در جریان بذاره.
با تشکر

تا اونجا که من می دونم برای اینکار دو راه داری:
1-می تونی از اکانت مکفا استفاده کنی
2-با جی اس ام مودم کار کنی اونم یه dll داره می شه باش راحت برنامه نویسی کرد:بامزه:
دوستان اگه نظری دیگه یا سورسی دارند بذارند تا به یک نتیجه خوب برسیم.

saied_genius
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:43 عصر
براي اين کار دو نوع سيستم موجود است.

1- استفاده از GSM Modem (به شخصه توصيه نمي کنم!)
2- استفاده از وب سرويس ها و dll هاي شرکت هاي ارائه دهنده اين سرويس ، که همان پيش شماره هاي 3000 و 1000 و ... را شامل مي شود.
اين روش هم سريعتر و هم به صرفه تر است.

ما اين سيستم را ارائه مي کنيم ، با کمترين قيمت در سراسر کشور.
در صورت تمايل يه سر به لينک موجود در امضاء من بزنيد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

sam166
دوشنبه 17 اسفند 1388, 17:11 عصر
آقای saied_genius (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=50269) اینجا جای بازاریابی نیست

saied_genius
دوشنبه 17 اسفند 1388, 17:20 عصر
بحث بازاريابي نيست، بحث تخصصي است.

من تبليغ نکردم ، راه هايي که وجود دارند را توضيح دادم و گفتم جزو خدمات ما هم محسوب مي شود.

فکر نمي کنم گره از کار کسي باز کردن بازاريابي محسوب شود!!

راه حل مي خواستند ، من هم راه حل ارائه دادم.

اگر اسم چهار تا شرکت که دارند اين چنين خدماتي ارائه مي کنند را نام ببرم که تبليغات حساب نمي شود!! ولي چون گفتم به لينک امضاء سر بزن ،‌شد تبليغات!!!

خدا را شکر نياز به چنين بازاريابي هايي ندارم و دليلي هم نمي بينم چنين کاري انجام دهم.

و واقعاً براي چنين طرز تفکرهايي متاسفم.

abbaseftekhari
دوشنبه 17 اسفند 1388, 17:39 عصر
سلام
دوستان من هم این سوال را دارم اما می خواهم بدونم شرکت هایی که این سرویس ها را ارائه می دهند به چه صورت کار می کنند (در حد یه راهنمایی کوچک) یعنی حتما باید از این شرکتها سرویس بگیریم ونوشتن یه اس ام اس سرور خیلی سخته و ایا مقاله یا کتابی هست که بتونیم خودمون از نحوه کار کردن این سرویس اطلاع پیدا کنیم .

saied_genius
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:09 عصر
نحوه کار به صورت کلي (و کامل):

1- ارسال توسط GSM Modem : خارج از اين بحث است و زياد در مورد آن بحث شده است.

2- ارسال توسط اينترنت (همان پيش شماره هاي 1000 ، 2000 و 3000):

در اين روش ، شما بايد ارسال را به نحوي انجام دهيد که پيام شما به درگاه ورودي وب سرويس سيستم مخابرات ارسال شود.

براي اين کار ، مخابرات يک وب سرويس دارد که امکان ارسال و دريافت پيامک توسط آن با شماره هاي مخصوص که واگذار مي کند (البته نه به اشخاص به صورت مستقيم) ، امکان پذير است.

مخابرات اين شماره ها را به صورت مزايده به 4 شرکت در سراسر کشور واگذار کرده است.

شما براي استفاده از اين سيستم ، حتماً بايد با يکي از اين 4 شرکت (که اسم آنها را نمي آورم تا تبليغ نشود!!) طرف حساب باشيد.

اما چون اين 4 شرکت با تعداد خريد پايين و خرده کار نمي کنند ، شما بايد با خرده فروش ها کار کنيد.

خرده فروش ها از اين شرکت ها به صورت يکجا ، تعداد زيادي SMS خريداري مي کنند و به صورت خرده ، آنها را به اشخاص و شرکت هاي ديگر مي فروشند.

معمولاً اين شرکت ها (که به وفور يافت مي شوند) ، به چند نحو معمول کار مي کنند.

1- يک شماره اختصاصي به شما مي دهند (جهت ارسال و دريافت)
2- يک وب سرويس يا dll به شما مي دهند (در صورتي که بخواهيد خودتان برنامه نويسي کنيد)
3- احتمالاً يک پنل تحت وب به شما مي دهند (در صورتي که نخواهيد خودتان برنامه نويسي کنيد)
4- و برخي شرکت ها (شايد 2 يا 3 تا) نرم افزار ارسال و دريافت به شما مي دهند ، جهت انجام ارسال و دريافت.
5- تعدادي sms که شما به عنوان شارژ حساب کاربري خود از شرکت خريداري مي کنيد.

توجه: معمولاً هر يک از خدمات فوق قيمت خاص خود را دارند. (البته معمولاً)

حالا ، احتمالاً شما به عنوان يک برنامه نويس سعي بر نوشتن برنامه اختصاصي خود را براي ارسال و دريافت داريد.

در اين حالت ، شما از شرکت مورد نظر يک وب سرويس يا DLL دريافت مي کنيد (+توابعي که براي ارسال و دريافت نياز داريد) و اقدام به برنامه نويسي بر اساس آن مي کنيد.

توجه: استفاده از وب سرويس بيشتر از dll توصيه مي شود ، چون تغيير در وب سرويس ، نيازي به تغيير شما در کد نويسي و تعويض dll ندارد.

ارسال و دريافت با استفاده از توابع آنها ، کار ساده اي است ، ولي در صورتي که بخواهيد امکانات ديگر ، نظير پاسخگويي خودکار ، نظرسنجي و ... ايجاد کنيد ، بايد يه چند خطي کد بيشتر بنويسيد. (البته اين امکانات را هم برخي شرکت ها (با پول بيشتر!!) در اختيار شما قرار مي دهند)

حالا ....

اينکه نوشتن اس ام اس سرور راحت است يا نه ، يک بحث است ، اما بحث اصلي اين است که چطوري قرار است از اين اس ام اس سرور استفاده شود.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

abbaseftekhari
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:03 عصر
سلام
خیلی ممنون که جواب دادید ، چند سوال دیگر :

اما چون اين 4 شرکت با تعداد خريد پايين و خرده کار نمي کنند ، شما بايد با خرده فروش ها کار کنيد.می شود نام این شرکت ها را بگید یا پیام خصوصی بفرستید در ضمن فکر نکنم تبلیغ بشود .

اما چون اين 4 شرکت با تعداد خريد پايين و خرده کار نمي کنند ، شما بايد با خرده فروش ها کار کنيد.یعنی باید تعداد خرید چه مقدار باشد که با ما کار کنند.
یعنی در کل فقط چهار شرکت با مخابرات همکاری می کنند و نمیشه مستقیم با مخابرات کار کرد و سوال بعد اینکه بعضی سایت ها و پرتال های بزرگ و ملی مانند تبیان که خدمات دریافت و راسال اس ام اس را می دهند با این چهار شرکت همکاری می کنند.

saied_genius
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:13 عصر
یعنی باید تعداد خرید چه مقدار باشد که با ما کار کنند
حداقل 100.000.000 عدد اس ام اس (يکجا !!) يعني خريد اين تعداد پيامک با قيمت 8.5 تومان + 3% ماليات بر ارزش افزوده !! يعني دقيقاً 875.500.000 تومان خريد نقدي!!! اگر مي توانيد ، بسم الله

یعنی در کل فقط چهار شرکت با مخابرات همکاری می کنند
به صورت مستقيم، بله

نمیشه مستقیم با مخابرات کار کرد
خير، مخابرات خصوصي سازي شده است ، مخابرات خصوصي سازي شده ، يعني خريد از همين شرکت ها !!

بعضی سایت ها و پرتال های بزرگ و ملی مانند تبیان که خدمات دریافت و راسال اس ام اس را می دهند با این چهار شرکت همکاری می کنند.
بله دقيقاً همين طور است ، مگر اينکه خودشان يکي از آنها باشند!!

abbaseftekhari
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:21 عصر
خیلی ممنون از جوابهای کاملی که می دید

حداقل 100.000.000 عدد اس ام اس (يکجا !!) يعني خريد اين تعداد پيامک با قيمت 8.5 تومان + 3% ماليات بر ارزش افزوده !! يعني دقيقاً 875.500.000 تومان خريد نقدي!!! اگر مي توانيد ، بسم الله
این مورد به گروه خونی ما نمی خوره هزینه خیلی بالایی است.
می شود نام چند شرکتی که بصورت پایین و تعداد کمی هم اس ام اس میتوان ازشون خرید بگید.

saied_genius
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:29 عصر
همان طور که در پست اول ذکر کردم:

يا پيغام خصوصي بدهيد تا دوستان نگويند دارد تبليغ مي کند.

موفق باشيد.

Marjan_Bala
سه شنبه 18 اسفند 1388, 00:32 صبح
سلام دوستان
بابا غافلگیرم کردین با این جواباتون ، من این تاپیکو ایجاد کردم یه چند ساعتی رفتم لباس بخرم اومدم دیدم دو صفحه شده!
ممنون از جواباتون ، بچه ها من به عنوان پایان نامه کارشناسیم دارم رو این پروژه کار میکنم ، به همین دلیل نمیخوام از کامپوننتای آماده شرکتا و پنل تحت وب اونا استفاده کنم ، میخوام خودم بسازمش ، فرض کنید من یه سایت تبلیغاتی طبقه بندی شده دارم ، همه محصولات توی سایت هم یه کد منحصر به فرد دارن ، کاربرا هم میتونن بیان تو سایت و محصولاتو ببینن و هم میتونن از طریق پیامک با سایت در ارتباط باشن ، مثلا وقتی کد یه محصولو به یه شماره خاص اس ام اس کردن سیستم به صورت خودکار اسم فروشگاهها و شماره تلفن اونایی که اون محصولو دارن برا طرف بفرسته.(البته این همینجوری به ذهنم رسید ، مثالای بهتر اینجوری هم هست)
پس با این حساب باید طبق گفته دوستمون جناب saied_genius (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=50269) که فرمودند:
"در اين حالت ، شما از شرکت مورد نظر يک وب سرويس يا DLL دريافت مي کنيد (+توابعي که براي ارسال و دريافت نياز داريد) و اقدام به برنامه نويسي بر اساس آن مي کنيد."
باید عمل کنم ، یعنی فقط نیاز به یه dll دارم و بقیشو با کدنویسی میشه درست کرد؟
حالا دقیقا متوجه نشدم این dll رو چجوری باید تهیه کنم . من بیشتر نحوه برنامه نویسی اینکار مد نظرم بود ، میدونم که باید از AT command ها و gsm modem استفاده کنم ولی خیلی از اینا سر در نمیارم ، تو نتم که گشتم چیز به درد بخور پیدا نکردم، امیدوارم با کمک شما بتونم از پسش بربیام.

iman_22a
سه شنبه 18 اسفند 1388, 01:32 صبح
بله به وسیله وب سرویس یا DLL ی که ایشون معرفی کردن کار شما راه می افته . یکی از دو راه رو می تونین انتخاب کنین .

saied_genius
سه شنبه 18 اسفند 1388, 09:26 صبح
dll يا وب سرويس که شرکت ها ارائه مي کنند ، همراه با پشتيباني ، آموزش و نمونه کد است.

موفق باشيد.

Marjan_Bala
سه شنبه 18 اسفند 1388, 12:07 عصر
ببخشید میشه یکی فرق وب سرویسو با dll دقیقا برا من توضیح بده ، با توجه به اطلاعاتی که از سایت دوستون درآوردم :
با 19 هزار تومن میتونیم پکيج 1 ساله + شماره اختصاصي جهت ارسال و دريافت + وب سرويس + نرم افزار ارسال و دريافت رو داشته باشیم ، با این حساب همه چی آمادس که ، پس من به عنوان برنامه نویس سایت باید چیکار کنم؟؟!
همونطور که قبلا توضیح دادم من نمیخوام اس ام اس گروهی (تبلیغاتی) بفرستم به کاربرا ، فقط میخوام هر موقع که اونا اس ام اس زدن جوابشونو خود سایت به صورت خودکار بده ، یعنی باید محتوای هر اس ام اس پردازش بشه و با توجه به محتواش جواب مناسب فرستاده بشه ، این کارم همون نرم افزار ارسال و دريافتی که شرکت بهم میده انجام میده؟ آخه من فکر میکردم این نرم افزارا فقط برا ارسال گروهی اس ام اس به کار میره و هوشمند عمل نمیکنه،شرمنده میشه یکم بیشتر توضیح بدین تا من از گیجی در بیام؟!

saied_genius
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:19 عصر
سلام

ببينيد ، شما در وب سرويس فقط امکان ارسال و دريافت را دارديد. در نتيجه مابقي قسمت ها را بايد خودتان بنويسيد (در صورتي که از نرم افزار پيش فرض نمي خواهيد استفاده کنيد)

شما يک پيام از طريق وب سرويس دريافت مي کنيد ، بر روي event دريافت شما پردازش مي کنيد که پيام دريافتي شما چه نوع پيامي است (يعني کدام يک از پارامترهاي مورد نظر شما را داراست) ، سپس عمليات مورد نظر را اجرا مي کنيد.

مثال:
شما سايت کتابخانه داريد با امکان پاسخگويي خودکار پيامک هاي تبليغاتي.
شماره 4 را به عنوان ورودي پيام دريافت مي کنيد (از وب سرويس) .

از اينجا به بعد را بايد برنامه نويسي کنيد:
شما بر روي عدد پردازش مي کنيد ، و طبق معيارهاي از پيش تعريف شده ، مثلاً مي گوييد که مشخصات کتاب چهارم را به شماره فرستنده ارسال کن (ارسال توسط وب سرويس)

شباهت DLL با وب سرويس -- WebService
dll يک فايلي يک يا چند کلاس و هر کلاس حاوي يک يا چند متد (method)
وب سرويس يک آدرس وب است که با اتصال به آن و در اصل استفاده از آن چند متد method در اختيار شما گذاشته مي شود که استفاده از متدهاي ان دقيقاً مثل استفاده از متدهاي dll مي باشد.

تفاوت DLL با وب سرويس -- WebService
تفاوت هاي اصلي يک dll با يک وب سرويس در چند چيز است:
(البته آنچه تا حدودي به اين بحث مربوط مي شود ، نه تفاوت هاي امنيتي)
1- خروجي وب سرويس (نه متدهاي آن) به صورت XML است و مي توان از آن در نرم افزار هاي بين پلتفورمي (Multi OS platforms) از آن به راحتي استفاده کرد ، بدون دغدغه زبان برنامه نويسي مبداء و مقصد. در حالي که هر dll مربوط به همان زبان مي باشد (معمولاً !!) و فقط در همان زبان يا زبان هايي که قادر به ارتباط با آن باشند قابل استفاده است.
2- شما اگر بخواهيد يک وب سرويس را تغيير دهيد ، بدون دغدغه استفاده کاربران از آن مي توانيد متدهاي خود را اضافه کنيد ، يا خروجي ، ورودي و ... متدها را بر اساس نياز تغيير دهيد ، يا اگر جايي از کد يک اشتباهي شده است ، آن را تغيير دهيد و تمامي کاربران با ساختار جديد کار مي کنند (کاملاً پويا) بدن نياز به تغيير هرگونه کد توسط کاربران . در حالي که در استفاده از dll شما کوچکترين تغييري که مي دهيد ، بايد dll جديد را به کل کاربران بدهيد و آنها نيز تغييرات را انجام دهند (فايل dll قبلي را با جدبد تعويض کنند) که يک کار تقريباً غيرممکن است (در پروژه هاي بزرگ)

توجه: براي استفاده از وب سرويس بايد زمان استفاده حتماً به اينترنت وصل باشيد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

naser2009
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 13:56 عصر
سلام دوستان
من میخواهم در یک برنامه windows application از dll مورد نظر جهت ارسال اس ام اس استفاده کنم آیا می بایست به اینترنت متصل باشم هنگام ارسال اس ام اس

saied_genius
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 13:58 عصر
اگر از شرکت هاي ارائه دهنده خدمات ارسال و دريافت استفاده کنيد ، بله.

در غير اينصورت ، براي ارسال بدون اينترنت بايد با وصل کردن گوشي موبايل يا GSM Modem استفاده کنيد.

موفق باشيد.

salehi20
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 07:47 صبح
سلام
اگر برنامه ی ما طوری باشد که این امکان را باید داشته باشد که با توجه به سایت های مختلف که امکان ارسال پیامک را می دهند بتواند به سایت مورد نظر وصل شود و پیامک بدهیم. در واقع dll یا وب سرویس از یک شرکت خاص را نمی خواهم در برنامه وارد کنم بلکه textbox ای وجود دارد که user و pass را از ورودی می گیرد که هر کسی ممکن است در سایت های مختلفی اکانت برای ارسال پیامک داشته باشند
در این مورد باید چطور شروع کنم/؟

salehi20
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 09:59 صبح
اصلا چنین امکانی رو میشه به برنام اضافه کرد؟ که طوری کد نویسی کنیم که هر سازمانی که برای خودش یک اکانت در سایت ارسال اس ام اس داره، حالا از طریق برنامه ی ویندوزی بتونه اس ام اس ارسال کنه؟

salehi20
سه شنبه 17 بهمن 1391, 08:31 صبح
اگر از شرکت هاي ارائه دهنده خدمات ارسال و دريافت استفاده کنيد ، بله.

در غير اينصورت ، براي ارسال بدون اينترنت بايد با وصل کردن گوشي موبايل يا GSM Modem استفاده کنيد.

موفق باشيد.
سلام
اگر برنامه ی ما طوری باشد که این امکان را باید داشته باشد که با توجه به سایت های مختلف که امکان ارسال پیامک را می دهند بتواند به سایت مورد نظر وصل شود و پیامک بدهیم. در واقع dll یا وب سرویس از یک شرکت خاص را نمی خواهم در برنامه وارد کنم بلکه textbox ای وجود دارد که user و pass را از ورودی می گیرد که هر کسی ممکن است در سایت های مختلفی اکانت برای ارسال پیامک داشته باشند
در این مورد باید چطور شروع کنم/؟

barbodsoft.com
سه شنبه 17 بهمن 1391, 09:22 صبح
سلام
بحث جالبی هست. من هم در ضمینه پیامک کارهای کردم البته با gsm modem و تحت ویندوز نه وب که البته برنامه نسبتا کاملی هست و برای یک موسسه زبان انجام دادم.
پیشنهاد می کنم اگه می خواهید ارسال تکی یا محدود انجام بدید از gsm استفاده نمایید. مثلا در همین نرم افزار من می تونم نمرات دانش آموزان را بفرستم و یا بدهکاری آنها را اعلام کنم. و از این قبیل ...

در مورد قیمت هم gsm ارزان تر تمام می شود هر اس ام اس 10 تومان در ضمن همیشه تخفیفاتی وجود دارد که به صورت میانگین الان من برای اس ام اس 8.5 الی 9 تومن می دم.

نکته : gsm مودم از خیلی از جهات سرتر از ارسال انترنتی است. فقط یک اشکال اساسی دارد که آنهم سرعت کم هست. اگر شما نیاز دارید که روزانه بیش از 1000 پیامک ارسال نمایید بهتر است از همان اینترنت استفاده نمایید.

اینطور بگم که یک سری از امکانات ارسال پیامک در این موسسه رایگان هست و امکانات اضافه باید خریداری شود.

اما سوالات من :

1 : برای بعضی از این پیامک های تبلیغاتی که برای ما می اد به جای شماره تلفن نام موسسه درج شده. اینکار چطور انجام می شه؟
2 : آیا می نونم برای gsm مودم بجای استفاده از سیم کارت های معمولی از شماره های شما استفاده کنم؟
3- آیا می تونم از gsm مودم در وب سایت استفاده کنم؟ برای پاسخ گویی خودکار. چون الان همیشه باید یک کامپیوتر روشن باشه و یک gsm مودم بهش نصب باشه.
4 : حتما دیدید سرویس های که شما عضو می شوی و با کسر مبلغی (معمولا 50 تومن) از شارژ شما روزانه برایتان پیامک ارسال می شود. الان من نیاز به همچین امکانی دارم. چون تو همون موسسه بعضی خانواده ها درخواست امکانات بیشتری دارند. مثلا ساعت ورود و خروج دانش آموز بلافاصله به اطلاع والدین برسد. تکالیفی که باید انجام شود و غیره.

barbodsoft.com
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 09:27 صبح
چرا پس بحث نیمه کاره رها شد؟

salehi20
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 09:54 صبح
من هم منتظر جواب هستم

barbodsoft.com
شنبه 21 بهمن 1391, 19:44 عصر
براي اين کار دو نوع سيستم موجود است.

1- استفاده از GSM Modem (به شخصه توصيه نمي کنم!)
2- استفاده از وب سرويس ها و dll هاي شرکت هاي ارائه دهنده اين سرويس ، که همان پيش شماره هاي 3000 و 1000 و ... را شامل مي شود.
اين روش هم سريعتر و هم به صرفه تر است.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

جناب saied_genius از شما انتظار می رفت با توجه به اینکه خودتان این خدمات را ارائه می کنید راهنمایی بیشتری انجام بدید.

اگه امکانش هست به سوال من در چند پست قبلی جواب بدید ممنون می شم.

aspismylove
یک شنبه 22 بهمن 1391, 10:12 صبح
چرا پس بحث نیمه کاره رها شد؟

من هم منتظر جواب هستم

دوستان عزیز توجه داشته باشید که :

این تاپیک برای زمان : دوشنبه 17 اسفند 1388 15:41 عصر می باشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:عصبانی++:

جناب saied_genius از شما انتظار می رفت با توجه به اینکه خودتان این خدمات را ارائه می کنید راهنمایی بیشتری انجام بدید.

طفلی جناب saied_genius هر جا هست خدا نگهدارش باشه :چشمک:

saied_genius
دوشنبه 23 بهمن 1391, 15:42 عصر
نکته : gsm مودم از خیلی از جهات سرتر از ارسال انترنتی است. فقط یک اشکال اساسی دارد که آنهم سرعت کم هست. اگر شما نیاز دارید که روزانه بیش از 1000 پیامک ارسال نمایید بهتر است از همان اینترنت استفاده نمایید.

اینطور بگم که یک سری از امکانات ارسال پیامک در این موسسه رایگان هست و امکانات اضافه باید خریداری شود.

اما سوالات من :

1 : برای بعضی از این پیامک های تبلیغاتی که برای ما می اد به جای شماره تلفن نام موسسه درج شده. اینکار چطور انجام می شه؟
2 : آیا می نونم برای gsm مودم بجای استفاده از سیم کارت های معمولی از شماره های شما استفاده کنم؟
3- آیا می تونم از gsm مودم در وب سایت استفاده کنم؟ برای پاسخ گویی خودکار. چون الان همیشه باید یک کامپیوتر روشن باشه و یک gsm مودم بهش نصب باشه.
4 : حتما دیدید سرویس های که شما عضو می شوی و با کسر مبلغی (معمولا 50 تومن) از شارژ شما روزانه برایتان پیامک ارسال می شود. الان من نیاز به همچین امکانی دارم. چون تو همون موسسه بعضی خانواده ها درخواست امکانات بیشتری دارند. مثلا ساعت ورود و خروج دانش آموز بلافاصله به اطلاع والدین برسد. تکالیفی که باید انجام شود و غیره.

سلام
قبل از ظهر کلی وقتم را خالی کردم که به این تاپیک پاسخ بدهم. متاسفانه کلی هم نوشته بودم ، اما ناگهان برق رفت و همه چیز پرید. شاید مصلحت بوده. متاسفانه دیگر وقت ندارم که کامل توضیح بدهم و بتوانم مشکل شفاف سازی کنم
لذا به طور کلی و خلاصه فقط پاسخ سوالات فوق را با شماره سوال می نویسم:
البته باید بگویم که بنده در کل با GSM مودم مخالف هستم . یکی از دلایل آن سرعت پایین آن است ، ولی مشکلات فراوانی دارد که می توانید با جستجو در اینترنت پیدا کنید. در ضمن من با GSM مودم کار نمی کنم ، لذا هیچ راهنمایی در این زمینه نیز نمی کنم.
و اما جواب سوالات:

۱- برای شماره های مجازی مخابرات این امکان وجود دارد ولی در حال حاضر مخابرات اجازه ارسال با نام تجاری را نمی دهد و هر شرکتی انجام دهد خلاف قانون است . مگر اینکه بحث پارتی و غیره باشد

۲- GSM مودم سخت افزار ارتباطی بین سیم کارت و کامپیوتر جهت ارسال دستورات مخابراتی نظیر پیامک است. ارسال با شماره های مجازی با پیش شماره هایی مانند ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ از طریق اینترنت و به گونه ای متفاوت است. لذا نتیجه می گیریم که خیر نمی توان این دو را با هم جمع نمود.

۳- استفاده از GSM مودم برای این کار مناسب نیست . توصیه می کنم از شماره های مجازی استفاده کنید. اکثر شرکت ها (مانند ما) امکان پاسخگویی خودکار را دارند. ما هم که البته به صورت رایگان این ماژول را روی تمامی پنل ها ارایه می کنیم.

۴- برای این کار باید برای کاربرانتان حساب تعریف کنید و حسابشان را شارژ کنید و هنگام ارسال از حسابشان کسر کنید. در کل باید سیستم مدیریت برای این کار بنویسید و ارتباطی به نحوه ارسال پیامک ندارد. سرویس هایی که برای شما می آید که مثلا فال روزانه ، هر فال ۵۰ تومان . اینها سرویس های ارزش افزوده خود مخابرات هستند و شما نمی توانید چنین سیستمی پیاده کنید. اینها محاسبه بر روی قیض می شوند (post paid) ولی شما باید اول حساب کاربرتان را شارژ کنید و سپس از حساب آنها زمان ارسال مبلغ تعریف شده را کسر کنید (pre paid)

امیدوارم جواب سوالاتتان را گرفته باشید.

متاسفانه من خیلی فرصت جواب گویی در اینگونه سایت ها را ندارم. اگر بحث ادامه داشت و من فرصت جوابگویی نداشتم باید ببخشید.

موفق باشید

barbodsoft.com
دوشنبه 23 بهمن 1391, 18:33 عصر
ممنون که راهنمایی کردید. البته با شما در مورد این جملتون مخالفمی

البته باید بگویم که بنده در کل با GSM مودم مخالف هستم .

GSM مودم در جای خود بسیار مفید هست. شاید شما برنامه نویسی دسکتاب نمی کنید. تو برنامه های دسکتاب و در سطح کم بهترین گزینه GSM می باشد به دلایل زیر.
1- نیاز به اینترنت ندارد
2- هزینه کمتری دارد
3- تنظیم زمان ارسال ، ایجاد خودکار متن ، و از این قبیل چیزها در این روش بیشتر است
4- و یک مزیت دیگر (اگه از موبایل بجای GSM مودم استفاده کنی) طرفی که ازت SMS دریافت کرده می تونه با همون شماره بهت زنگ بزنه و جوابش رو بدی
5- و باز هم یکی دیگه دریافت کننده SMS یک شماره واقعی رو می بینه نه شماره مجازی و SMS رو تبلیغاتی فرض نمی کنه.

و کلام آخر توضحات شما برای من کامل بود. احتمالا برای وب سایتم در آینده از وب سرویس شما استفاده کنم(در جواب محبت شما)
و بازم کلام آخر (من کلام آخرم دو تا دو تا هست) : اینقدر با این GSM بیچاره بد نباش بچه بدی نیست. بای