PDA

View Full Version : بهترین مرورگر؟؟

amir-yeketaz
دوشنبه 17 اسفند 1388, 17:29 عصر
سلام خدمت همه
نمیدونستم این تاپیکو کجا بذارم ولی فکر میکنم همین جا خوب باشه (اگرم نبود از مدیران خواهش میکنم که انتقال بدن به تالار دیگه ای که مد نظرشونه)
به نظر شما بهترین وب بروزر چیست؟؟
همون طور که میبینید رقابت شدیدی بین بروزر ها وجود داره و اخیرا هم که اپرا 10.50 اومده که به نظر من خیلی محشره. حالا به نظر شما کدوم بروزر بهتره
من نمیخوام به این سوال به چشم آماری نگاه بشه و لینک بدین که مثلا طبق این آمار این بروزر بهتره ...چون به نظرم کار زیاد درستی نیست چون بالاخره هر کسی از یه کدوم طرفداری میکنه و بر یه مبنایه خاصی درجه بندی میکنه
ممنون از همه:قلب:

Peyman.Gh
دوشنبه 17 اسفند 1388, 17:39 عصر
شما با استناد به چه فاکتور هایی میگید اپرا خوبه ؟!

من شخصاً از لحاظ فنی زیاد برام مهم نیست که از چی استفاده کنم ولی Fire Fox را ترجیح میدم.

موفق باشید.

Open-Source
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:39 عصر
من همین الان چندتا مرورگر رو سیستم دارم که به نظر من:

1. Opera (سرعت عالی - امکانات خوب - رابط جالب (مثلا rss reader خوب) - search bar خوب)
2.Google Chrome (سرعت نسبتا خوب - محیط ساده و کارآمد - فقط متور رندرش به خوبی اپرا نیست - و خیلی رو استفاده های آنلاین تاکید داره (مثلا rss reader نداره - جای پیشرفت داره))
3.Apple Safari (خیلی شبیه به FF هستش)
4.Fire Fox (قبلا استفاده میکردم ولی الان دیگه نه آخه اصلا به فکر منابع سیستم نیست و بدون Extention (اگه درست نوشته باشم) هیچه)
5. و...

Alireza_Salehi
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:47 عصر
بنده هیچ تعصبی رو هیچ مرورگری ندارم، مرورگرهای IE6,IE7,IE8,Firefox2,Firefox3.6,Opera 10.5,Chrome 4,Safari 4, روی سیستمم نصبه و با اولویت زیر ازشون استفاده میکنم:
1. فایرفاکس
2. کروم
3. اینترنت اکسپلورر (اگر همه سایتهای ایرانی با فایرفاکس کار می کردند از لیست حذف می شد)
4. اپرا

از لحاظ سهولت یادگیری برای کاربران غیر کامپیوتری (بر مبنای تجربه کار با کاربران کم سواد کامپیوتری):
1. اینترنت اکسپلورر
2. فایرفاکس
3. کروم
4. اپرا

از لحاظ قابلیت توسعه و امکانات جانبی:
1. فایرفاکس
2.کروم
3.اپرا
.
.
.
40.اینترنت اکسپلورر (فقط یک افزونه بدرد بخور داره به نام IEPro)

از لحاظ قابلیت های پیشفرض موجود در مرورگر
1. اپرا
2. فایرفاکس
3.اینترنت اکسپلورر
4. کروم

از لحاظ کرش کردن و دیر باز شدن تب ها:
1. اینترنت اکسپلورر
.
.
.
.
.
.
20.کروم ، اپرا، فایرفاکس (تقریبا در یک حد هستند)

از لحاظ دردسر طراح وب برای سازگار کردن وب سایت با مرورگر:
1. اینترنت اکسپلورر
2. اپرا
.
.
.
3. فایرفاکس و کروم

تحمل صفحات سنگین با حجم و تعداد زیاد تگ ها(شخصا تست کرده ام):
1. کروم
2. فایرفاکس
3. اپرا
4. اینترنت اکسپلورو

ابزارهای مناسب برای طراحان وب:
1. فایرفاکس
2. کروم
3. اینترنت اکسپلورر
4. اپرا

باحال ترین مرورگر:
1. فایرفاکس
2.کروم
.
.
.
3.اپرا
.
.
.
.
400. اینترنت اکسپلورر

(موارد زیر با توجه به آمارهای چندین سایت پربیننده ایرانی با موضوعات مختلف عمومی و تخصصی - حدودی 5 درصد بالاتر یا پائین تر) این آمار ها برای سایت های تخصصی آی تی و کامپیوتر صدق نمی کند
وضعیت در ایران
1. اینتنت اکسپلورر 6 50 درصد
2. اینتنت اکسپلورر 7 یا 8 15 درصد
3. فایرفاکس 2 یا 3 20 درصد
4. اپرا 9 یا بالاتر 5 درصد

توجه وب سایت های ایرانی برای سازگاری با مرورگرها :
1. اینترنت اکسپلورر 6 95 درصد
2. اینترنت اکسپلورر 7 75 درصد
3. فایرفاکس 60 درصد (در 1-2 سال اخیر داره زیا دتر میشه)
4. اپرا 30درصد

dousti_design
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:49 عصر
جالبه! دیگه اصلا اینترنت اکسپلورر رو کسی مطرح نمیکنه!:لبخند:(یه زمانی...)
من اوایل از اپرا استفاده میکردم. بعد IE. بعد FF . الانم کروم(و FF) رو بیشتر دوست دارم.
فایرفاکس رو به خاطر اکستنشن هاش دوست دارم.(بقیه چیزاشو نه!)
آخرین بروزر هم به نظر من IE هست.

FastCode
دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:58 عصر
من چند ساله که از کروم استفاده میکنم ولی یه طراح وب رو میشناسم که وقتی بهش میگم IE آشغاله میگه "تو هیچی از کامپیوتر نمیفهمی, همیشه چیز های روی ویندوز بهترین چیز ها هستن." OMG! حالا باید از مردم چه انتظاری داشت؟

Peyman.Gh
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:08 عصر
برا ما فرقی نداره صفحه ای باز کنه حالا میخواد هرچی باشه :لبخند:

CYCLOPS
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:17 عصر
من چند ساله که از کروم استفاده میکنم ولی یه طراح وب رو میشناسم که وقتی بهش میگم IE آشغاله میگه "تو هیچی از کامپیوتر نمیفهمی, همیشه چیز های روی ویندوز بهترین چیز ها هستن." OMG! حالا باید از مردم چه انتظاری داشت؟

:متعجب:
مگه چند ساله کروم اومده ؟؟

من به شخصه از فایرفاکس استفاده میکنم به دلیل اینکه خیلی راحت میشه با Add-ons ها (یا به قول فرهنگستان : افزونه) سفارشیش کرد . . .
مسلما هیچ مرورگری به اندازه فایرفاکس Add-ons و قابلیت های جانبی نداره . . .
ولی با این حال یه موقع هایی کارم آدم به IE گره میخوره مثل ثبت نام دانشگاه که آدم مجبور میشه بره سراغ اینترنت اکسپلورر :عصبانی:
از کروم هم استفاده نکردم و نمیکنم چون گوگل دوست نداره به من ِ ایرانی و کشورم خدمات بده پس اجباری نیست و من هم محتاج مرورگرش نیستم :چشمک:

dousti_design
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:21 عصر
چند ماه پیش یه مقاله نوشتم برای مجله وب ایران. راجه به سرعت مرورگرها.
بیشتر منبعش هم سایت آقای جان رسیگ بود.(که الانم توی گوگل باز از مطالب مفیدشون استفاده میکنم)
چند تا گروه بودن که مرورگرها رو باهم مقایسه کرده بودن(از لحاظ سرعت)
مثلا یه سری اسکریپت برای ارزیابی موتور جاوا اسکریپت و یه سری تگ و محتویات وب برای DOM .
توی این تست ها IE یا آخرین بود(با اختلاف بسیار زیاد) و یا کلا کرش کرده بود و از تست خارج شده بود:لبخند:
کروم و فایرفاکس هم بالای جدول در رقابتند همچنان.:چشمک:

Mahmood_M
دوشنبه 17 اسفند 1388, 19:23 عصر
از IE و FireFox و Opera استفاده كردم ...
IE رو كه همه مي شناسن ... !
FireFox توي سه مورد رقيبي نداره ( البته كروم رو خوب نديدم ! ) :
1. سرعت بازكردن صفحات براي بار چندم ...
2. User Friendly ، در اكثر موارد ، مثل Bookmark كردن ، ذخيره پسورد ها و ...
3. افزونه هاي زياد و كارآمد

در Opera چند مشكل عمده ديدم :
1. سرعت پايين نسبت به FireFox
2. سرعت پايين در لود صفحات براي بار چندم
3. ناسازگاري با برخي كنترلهاي روي صفحات و عدم نمايش صحيح عنوان يا عدم نمايش در جاي مناسب
4. سازگاريش با زبان فارسي در حد FireFox نيست
و ...

از نكات مثبت Opera هم ميشه به موارد زير اشاره كرد :
1. مديريت ( و سرعت ) دانلود خوب
2. مديريت خوب Tab ها
3. امكانات جانبي خوب
و ...

از كروم هم خيلي كم استفاده كردم ولي چيزي كه توش مشخص شد ، ظاهري ساده ( زيبا ) و هسته اي محكم داره ( شعار نرم افزار هلو ! )

موفق باشيد ...

Abdoullah
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:21 عصر
سلام خدمت دوستان برنامه نویس درباره مرورگرها می شه گفت ie اخره چون اینترنت اکسپلورر نه سرعت بالایی داره نه اینکه امنیت خوبی رو به ما می ده ولی از بین این همه مرورگر نمی خوام با تعصب این حرف رو بزنم ولی من دارم از کروم استفاده می کنم از ورژن 1 تا الان که ورژن 5.0.3 هستش از opera خیلی وقته دیگه استفاده ایی نمی کنم چون کروم اون چیزهایی که من می خوام رو بهم می ده الان از اینترنت opera 10 رو دانلود کردم به نسبت مب تونم بگم عالی هر چی نباشه از fire fox بهتره سرعتش به میزان با کروم یکی هیچ فرقی نداره:لبخندساده:

Abdoullah
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:23 عصر
safari رو هم اصلان بی خیال شین

Mostafa_Dindar
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:52 عصر
من از اون دسته آدمهام كه سعي ميكنم تا حد امكان نرم افزار غير ضروري نصب نكنم . در حال حاضر تنها از فايرفاكس 3.6 استفاده ميكنم. هيچ وقت هم نرم افزار هاي بتا استفاده نميكنم .

saleh.hi.62
دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:55 عصر
سرعت google chrome

امکانات firefox

زیبایی و یک سری امکانات خاص و فیلتر شکن:لبخند: opera

دستمال آشپز خانه IE

FastCode
دوشنبه 17 اسفند 1388, 23:13 عصر
مگه چند ساله کروم اومده ؟؟

من به شخصه از فایرفاکس استفاده میکنم به دلیل اینکه خیلی راحت میشه با Add-ons ها (یا به قول فرهنگستان : افزونه) سفارشیش کرد . . .
مسلما هیچ مرورگری به اندازه فایرفاکس Add-ons و قابلیت های جانبی نداره . . .
ولی با این حال یه موقع هایی کارم آدم به IE گره میخوره مثل ثبت نام دانشگاه که آدم مجبور میشه بره سراغ اینترنت اکسپلورر :عصبانی:
از کروم هم استفاده نکردم و نمیکنم چون گوگل دوست نداره به من ِ ایرانی و کشورم خدمات بده پس اجباری نیست و من هم محتاج مرورگرش نیستم :چشمک:

مگه چند ساله کروم اومده ؟؟ فکر میکنم حدودا" 20 ماهی میشه:خجالت:

x.xoma
دوشنبه 17 اسفند 1388, 23:36 عصر
با سلام
بنده مدتی بود که از اپرا استفاده نمیکردم و فقط از فایر فاکس استفاده میکردم ولی به واقع ورژن جدید اپرا 10.50 آن قدر خوب هست که نمی شود از کنار آن گذشت. به هر حال ب نظر بنده اپرا خصوصا در ورژن های چدید خود بسیار قدرتمند تر ؛ کاراتر ؛ سریعتر و با ارزش تر از گذشته ظاهر شده و برای وب گردی کاملا مناسب میباشد. البته به آقای فایر فاکس بر نخوردچون که ایشان جایگاه خود را دارند!!!

Peyman.Gh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 00:00 صبح
دوستان واقعاً مرورگر انقدر مهمه ؟! والا همشون در آخر یکی هستند :لبخند:

Netsky
سه شنبه 18 اسفند 1388, 00:06 صبح
Only CHROME

Netsky
سه شنبه 18 اسفند 1388, 00:08 صبح
دوستان واقعاً مرورگر انقدر مهمه ؟! والا همشون در آخر یکی هستند :لبخند:
با سلام .
معلومه که مهمه . بعدشم دوست عزیز شما بر اساس چه ملاکی میگید که همشون در آخر یکی هستند . مثل شما میتونی IE رو با کروم مقایسه کنید ؟؟؟ :متعجب:

Peyman.Gh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 00:15 صبح
شاید یک سری برتری ها داشته باشد اما آنقدر هم مهم نیست که بخواهیم تاکید بر یکیشون داشته باشیم
شاید ما مثل شما و سایر دوستان حرفه ای نیستیم که برامون اهمیت نداره از چی استفاده کنیم :لبخندساده:

Alireza_Salehi
سه شنبه 18 اسفند 1388, 01:16 صبح
شاید یک سری برتری ها داشته باشد اما آنقدر هم مهم نیست که بخواهیم تاکید بر یکیشون داشته باشیم
شاید ما مثل شما و سایر دوستان حرفه ای نیستیم که برامون اهمیت نداره از چی استفاده کنیم :لبخندساده:
از دید طراحان وب نوع مرورگر و امکاناتش خیلی مهمه....

یه مثال ملموس ترش:
شما فرقی بین BMW (فایرفاکس) و پیکان (IE6) و سمند معمولی (IE7) و سمند ال ایکس (IE8) نمی بینید؟

البته احتمالا از دید کاربران غیر کامپیوتری معمولا این چیزها مهم نیست، در واقع به چشم نمیاد...
فقط وقتی احتمالا مرورگرشون هنگ میکنه میرن یه سیستم جدید میخرن، نمیدونن مرورگرهای دیگه ای هم هست!

هانی هاشمی
سه شنبه 18 اسفند 1388, 03:51 صبح
فقط فایرفاکس استفاده می کنم چون هم بهش عادت کردم هم خیلی خوش دسته

Mostafa_Dindar
سه شنبه 18 اسفند 1388, 10:03 صبح
من از اپرا و كروم استفاده نكردم . فايرفاكس يكسري ويژگيهايي داره مثل :

سيستم به خاطر سپاري كلمات عبور به شكلي كاملا مفيد
پيشنهاد سايتهاي مشاهده شده در نوار آدرس . مثلا اگر من Ba رو در آدرس بار بزنم http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=67 مياد يعني همه سايتهايي كه با Ba شروع شدند با اولويت تكرار به من پيشنهاد ميكنه (همراه با عنوان صفحه . اين ويژگي حتي از bookmark هم بيشتر به دردم ميخوره .)
جستجوي كلمات داخل صفحه به شكل خيلي جالب
مشاهده صفحات آفلاين به راحتي
مشاهده كاملا سريع صفحاتي كه قبلا مشاهده شدند
ذخيره صفحات به سادگي
Rss Reader Built-In
Book Mark كردن صفحات به روشهاي متفاوت و جذاب
نصب پلاگين هاي كاملا كاربردي براي كارم مثل firebug
وجود Provider هاي متفاوت براي جستجو ( نحوه قرار گرفتن و كوچك بودنش خيلي برام مهمه . همچينن سهول الوصول بودنش)
رابط كاربري ساده و آسان
قابليت استفاده از پروكسي ها متفاوت
امكان Crash كردن بسيار كم
مديريت دانلود خوب

كه نميدونم ايا مرورگرهاي ديگه مثل اپرا و كروم اونا رو دارند يا نه ؟

مهران موسوی
سه شنبه 18 اسفند 1388, 10:55 صبح
فاير فاكس امنيت بالايي داره به دليل اوپن سورس بودن . در ضمن يك سري ابزار ها واسه طراحان وب داره كه تمام چيزايي كه يك طراح وب نياز داره رو شامل ميشه . شخصا ميتونم بگم چند تا از ابزارهاش براي بررسي سايت هاي طراحي شده واقعا حيرت انگيزن خيلي به ادم كمك ميكنه . پشتيباني و توسعش هم كه عاليه ... همينا منو قانع ميكنه :لبخندساده:

all_vb_net
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:20 صبح
ببینید اینکه شما میگید ie مطرح نیست ie هنوز هم از بهترین هاست و جاهایی که خیلی از بروزر ها جواب نمیدن ie میده.

درباره فایرفاکس که پر سرعت ترین هست، چون open source نوشته میشه استاندارد نیست

هر مرورگری جایی و سیستمی مرورگری دارد ...

all_vb_net
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:24 صبح
البته جا داره که بگم فایرفاکی امنیت بالایی داره + امکانات فراوان چون از این بیلا گیتس هیچی بعید نیست دیدید با ie پس میکشه بیرون خدا رو چه دیدید!

Open-Source
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:30 صبح
من یه تجربه باحال به دست آوردم:لبخندساده:
توی ایکس پی اپرا خیلی خوب جواب میده و تمیز صفحه باز میکنه.
ولی توی 7 اینطور نیست یعنی به روونی موقعی که توی ایکس پی هست نیست.

کروم خیلی خوب توی 7 کار میکنه.
:گیج:

فعلا کروم خیلی خوبه (البته یه سری ایرادهایی داره مثل مدیریت دانلودش مه خیلی قوی نیست ولی کم کم خوب میشه).:چشمک:

AliReza Vafakhah
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:22 عصر
دوستان انصافا هنگامی که می خواهید بقیه مرورگر ها رو از لحاظ سرعت با Opera 10.50 مقایسه کنید در هر دو مرورگر صفحاتی را باز کنید که هنوز آن صفحه در مرورگر باز نشده (منظورم این که تو Cache مرورگر وجود نداشته باشه) .. بعدش خودتون قضاوت کنید و تعصب را بگذارید کنار .

تنها مرورگر که پا به پای Opera 10.50 هست (ورژن رو هم ذکر می کنم ، چون این سری ترکونده!) ، مرورگر google Chorme هست (البته به امکانات Opera که هنوز دست نیافته)

اگه Opera یک دهم از تبلیغات های FireFox رو می کرد ، شاید الآن FireFox به تاریخ پیوسته بود !!!

Mostafa_Dindar
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:34 عصر
البته جا داره که بگم فایرفاکی امنیت بالایی داره + امکانات فراوان چون از این بیلا گیتس هیچی بعید نیستدیدید با ie پس میکشه بیرون خدا رو چه دیدید!

من كه متوجه نشدم . اگر كسي فهميد به ما هم بگه اين دوستمون چي نوشته .

آخه عزيز من . غلط املايي كه داري ، غلط انشايي هم داري ، يكم خواناتر نوشتن كه سخت نيست .

Peyman.Gh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:54 عصر
من از IE تعریف نکرده ایم چون از Fire Fox استفاده میکنم ولی در کل خوب هستند همهشون IE در خیلی موارد هنگ میکنه و Dont Send و همه چیز از اول برای سایت های سبک و ساده IE خوبه :لبخند:

Alireza_Salehi
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:56 عصر
بنده کارم طراحی وب هستش، همیشه هم حداکثر استاندارد ها رو در طراحی رعایت میکنم، ولی بعضی وقتها این اپرا به هیچ صراطی مستقیم نیست، مخصوصا با زبان فارسی ...

از چند جنبه میشه عملکرد مرورگرها رو بررسی کرد:
1. سرعت تفسیر و نمایش HTML
2. سرعت تفسیر و اجرای جاوااسکریپت
3. سازگاری و شناختن تگ های HTML (در نسخه های مختلف استاندارد - الان 5 و 4.1)
4. سازگاری و شناختن خصوصیات CSS (در نسخه های مختلف استاندارد الان 2 و 3)
5. انجام کارهای فوق با کمترین منابع سیستم
6....

از لحاظ سرعت:
http://cybernetnews.com/cybernotes-browser-performance-comparisons/

http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

http://www.ajaxline.com/browsers-performance-in-dependence-of-html-coding

http://sixrevisions.com/infographs/browser-performance/

از لحاظ استاندارد:
http://www.webdevout.net/browser-support

البته بعضی از لینک های فوق اپرای 10.5 را شامل نمی شوند، اگر کسی منبع جدید تری داره معرفی کنه.

در ضمن دیدن این صفحه خیلی جالب و مفیده:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers

mehdi.mousavi
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:39 عصر
سلام.
هر کسی به جنبه های (فنی و غیر فنی) خاصی اشاره کرد. ابتدا بگم "بهترین" یک چیز نسبی هستش. اگر از دید یک کاربر غیر فنی نگاه کنیم، قاعدتا Internet Explorer رو اگر تنها انتخاب موجود ندونه، بهترین انتخاب میدونه. البته در پاره ای مواقع چشمم به افرادی میفته که از IE واقعا راضی هستن و نصب مرورگر دیگه ای روی سیستم رو "کار بیهوده ای" تلقی میکنن...

اما اگر از دید فنی نگاه کنیم، اونوقت "بهترین" بیمعنی هستش. اونوقت "بیشترین سازگاری با استانداردها" مطرح میشه و چون برخی از مرورگرهایی که اسم بردید، از یک Engine واحد استفاده میکنن، اونوقت فقط باید Engine اونها رو مد نظر قرار بدیم و در مورد سازگاری اونها صحبت کنیم. من نمیخوام وارد مسائل فنی بشم، چون قبلا این مساله به دفعات روی وب توسط دیگران مطرح شده و پاسخهای بسیار خوبی هم بهش داده شده.

من داشتم پاسخهای موجود رو میخوندم و متوجه شدم کسی به جنبه 32 بیتی بودن مرورگرها اشاره ای نکرده. اگر اشتباه نکنم، در حال حاضر، تنها همین IE "ناسازگار" هستش که بصورت 64 بیتی عرضه شده. ظاهرا بقیه مرورگرها در حال حاضر برنامه ای برای 64 بیتی شدن ندارن (توی ویندور)، و این در حالی هستش که زنگ کوچ کردن به 64 بیتی چند صباحی هستش که بصدا در اومده.

در هر حال، انتخاب من Firefox هستش، اما، Chrome، Safari و در نهایت Opera نیز روی ماشین من نصبه تا از صحت عملکرد صفحات طراحی شده در مرورگرهای محبوب، اطمینان حاصل کنم. IE5.5 به بعد رو هم با IETester روی ماشین خودم دارم که دوست داران IE رو از قلم ننداخته باشم. البته مدتی هستش که دوران IE6.0 بسر اومده و دیگه از 7 به بعد رو باید پشتیبانی کرد. (کی میرسه که این 7 هم جمع بشه).

الان کسانی در این زمینه پیشتازن که جای حرف زدن، عمل میکنن. شما میدونید HTML5 چطوری استاندارد شد؟ یاد حرف مسئول قراردادهای نوکیا افتادم که گفته بود: "مایکروسافت و نوکیا دو تا St. Bernard بزرگ هستن که مجبورن تو دمای 90 درجه و رطوبت بالا بدوند. اونها بزرگن و از نفس افتاده اند و میتونن شما رو زمین بزنن، اگر بتونن شما رو بگیرن!" St.Bernard یه جور سگ که تو کوههای آلپ زندگی میکنه و بخاطر نجات دادن مردم تو شرایط دشوار زندگی توی اون مناطق هستش که مشهور شده. به اعتقاد منم مایکروسافت باید استراتژیهاشو تغییر بده (http://news.cnet.com/8301-13505_3-10310555-16.html) والا (حداقل) تو زمینه وب، سهم خودش از این بازار رو از دست خواهد داد.

پاورقی: طبق معمول باید بپرسم: "این تاپیک چه ربطی به تازه های دنیای کامپیوتر و فناوری" داره؟ قاعدتا جای این سوال و جوابها تو بخش Web Development بودش، نه اینجا.

amir-yeketaz
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:41 عصر
سلام
ببینید ما میخوایم تو این بحث در مورد جدیدترین نسخه های وب بروزرها صحبت کنیم
و نیاین فایر 3.6 رو با اپرا 10 مقایسه کنید چون الان اپرا 10.50 کلی بهتره
و کلی مشکل هایی که من داشتم باهاش حل شده
البته کلا هیچ کس نمیتونه بر مبنایه این بحث نتیجه بگیره که کدوم بهتره بلکه باید بر مبنای نیازهایی که به یه مرورگر داره اونو تست و انتخاب کنه(این نظر منه:لبخند:)

Peyman.Gh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 15:35 عصر
خوب کل مشکل های شما را حل کرده ممکن است کسی مشکلی نداشته باشه :لبخند:

mehdibahadori
سه شنبه 18 اسفند 1388, 19:25 عصر
opera 10.50 -1
2- google chrome

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=45356&stc=1&d=1268150911