View Full Version : سوال: مشكل فارسي نويسي در NetBeans 6.5
majzoob
دوشنبه 17 اسفند 1388, 21:36 عصر
با سلام
وقتي مي خوام داخل كدهاي JSP و Html در NetBeans IDE 6.5 فارسي بنويسم فونت ها بهم مي ريزه اين مشكلو با Dreamweaver هم دارم.
(ولي در نمايش آن در explorer مشكلي نيست )
دوستان اگه راهنمايي براي حل اين مشكل كنن ممنون مي شم.
majzoob
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 21:38 عصر
Up........
jlover
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 22:25 عصر
سلام
من چیزی از jsp,html,dreamweaver نمیدونم
اما شما اگه اطلاعات دقیقتری از مسئله تون مطرح کنید بهتره !
مثلن برای تایپ کردن به صورت فارسی در ویرایشگر محیط نت بینز مشکل دارید ؟
و به چه صورته؟یعنی حرف ها جدا از هم نوشته میشند؟
خروجی کار به چه ترتیبه؟فکر میکنم منظورتواز اینکه تو اکسپلورر نشون میده اینه که رشته های فارسی بدون مشکل رندر میشند...
از این جهت اینها رو گفتم که خودم زمانیکه با نتبینز 3.6 کار میکردم، یه سرس از همین مشکلات رو داشتم،پست اولم تو این انجمن در همین باره بود،بعد کدها رو پست کردم ، یکی از دوستان در سیتم خودش که از نسخه ی بالاتری استفاده میکرد،بدون مشکلاتی که ذکر کرده بودم،برنامه رو اجرا کرد
الان با نتبینز 6.8 ( که تصور نمیکنم تغییرات عمده ای که مسئله ی شما رو تحت تاثیر قرار بده کرده باشه ) برای نوشتن روی مولفه های swing هیچ مشکلی ندارم . فقط ویرایش حروف تایپ شده به عنوان لیترال برای متغیرهای رشته ای کمی اعصاب خورد کنه !
قدری هم راجع به اینکدینگ و دیکدینگ ها تحقیق کردم ( http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204653 ) ....
majzoob
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 09:47 صبح
سلام
من چیزی از jsp,html,dreamweaver نمیدونم
اما شما اگه اطلاعات دقیقتری از مسئله تون مطرح کنید بهتره !
مثلن برای تایپ کردن به صورت فارسی در ویرایشگر محیط نت بینز مشکل دارید ؟ دقيقا مشكل اينه.
و به چه صورته؟یعنی حرف ها جدا از هم نوشته میشند؟
موقع تايپ كردن حروف بهم ميريزه و با ماوس هم نميشه متن رو هايلايت و كپي پيس كرد ولي وقتي كامپايل مي كنم حروف مرتب مي شن! در كل اگه خودتون امتحان كنيد متوجه اين مواردي كه گفتم مي شين.
خروجی کار به چه ترتیبه؟فکر میکنم منظورتواز اینکه تو اکسپلورر نشون میده اینه که رشته های فارسی بدون مشکل رندر میشند... الارقم اينكه فونت ها بهم ميريزه ولي هنگام كامپايل كردن مرتب مي شه و در اكسپلورر هم درست نمايش داده مي شه. در واقع اين مشكل فقط مربوط به اديت كردنه.
من الان متن هاي فارسي رو تو Word تايپ مي كنم و اونا رو به NetBeans منتقل مي كنم و اين كار از نظر من جالب نيست و مي خوام اين مشكل حل بشه. و متن هاي مورد نياز رو مستقيم توي اديتور NetBeans تايپ كنم. بدون دردسر:ناراحت:
jlover
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 10:57 صبح
خب من هم متاسفانه به همین ترتیب عمل میکنم و یک بار که یک رشته ی فارسی تایپ کردم ، ویرایش یا کپی گرفتن ازش == سوهان روح
من سعی میکنم همون بار اول درست تایپ کنم و فقط چشمم رو به صفحه کلید بدوزم :بامزه:
برای حل این مسئله
یا باید به ساز و کار توسعه ی نت بینز اشراف داشته باشید و خودتون یه وصله ای براش درست کنید ...
یا باید به گروه سازنده ی نتبینز اطلاعع بدید و امیدوار باشید که این مسئله رو رفع کنند !
راستی میل دارم ببینم دوستانی که با محیطهای دیگه کار میکنند هم چنین مشکلی دارند یا نه ؟
majzoob
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 17:12 عصر
راستی میل دارم ببینم دوستانی که با محیطهای دیگه کار میکنند هم چنین مشکلی دارند یا نه ؟
داخل محيط 2007 JBuilder كه به خوبي مي شه فارسي نوشت من قبلا تو همين محيط كار مي كردم فقط tomcat 5.5 داره و 6 نيست 2008 الان نمي تونم دانلود كنم .حالا اومدم روي NetBeans كه اين مشكل رو داره . تعجبم از كساني كه از اين محيط تعريف مي كنن وقتي نشه به راحتي فارسي تايپ كرد به چه دردي مي خوره .
فارسي تايپ كردن از ضرورياته!!!
saeed_Z_F
شنبه 22 اسفند 1388, 00:07 صبح
سلام
این مشکل در NetBeans از اینجا ناشی میشه که NetBeans با Swing نوشته شده و Editor در Swing که در JDK قرار داره این مشکل رو داره یعنی در حقیقت ریشه این مشکل در کتابخانه Swing در JDK می باشد این در حالی است که Eclipse و IDE های برپایه اون (مانند JBuilder) چون از SWT (بجای Swing) استفاده می کنن و SWT هم برای رسم کامپوننت های رابط کاربری از JDK استفاده نمی کند (از کتابخانه های بومی سیستم عامل استفاده می کنه) در صورتی که سیستم عامل با راست به چپ مشکل نداشته محیط های بر پایه Eclipse هم مشکلی ندارند.
البته با تمام این تفاسیر بازم NetBeans یه چیزه دیگس :چشمک: و من سادگیشو به هیچی نمی دم.
iraitc
چهارشنبه 27 دی 1391, 19:53 عصر
با سلام .
آقا نت بینتز واقعا فوق العاده هست مخصوصا در زمان کار با دیباگر xdebug و من همه IDE ها رو تست کردم و هیچکوم مثل نتبینز هوشمندانه عمل نمیکنند.
و اما مشکل فارسی .... :لبخندساده:
اگه از محیط نتبینز خوشت میاد و نمیخوای مثل من بخاطر مشکل فارسی کنارش بگذاری فقط کافیه هرجا میخوای فارسی بنویسی این کار رو انجام بدی :
<div style="color:red"><?='سلام دوست عزیز'?></div>
این تقریبا مشکل رو حل میکنه .
اگه جواب گرفتین خبرم کنید . :قلب:
iraitc
چهارشنبه 27 دی 1391, 19:54 عصر
به امید روزی که این مشکل هم در نت بینز حل بشه .
spiderman200700
چهارشنبه 27 دی 1391, 21:33 عصر
در Netbeans 7.3 beta2 این مشکل تا حدودی حل شده
maryamm_20
جمعه 07 تیر 1392, 01:09 صبح
این تنظیم رو در داخل فایل netbeans.conf انجام بدین
netbeans_default_options
همچین عبارتی و پیدا کنید در انتها utf8 را اضافه کنید
netbeans_default_options="-J-client -J-Xss2m -J-Xms32m -J-XX:PermSize=32m -J-Dapple.laf.useScreenMenuBar=true -J-Dapple.awt.graphics.UseQuartz=true -J-Dsun.java2d.noddraw=true -J-Dsun.zip.disableMemoryMapping=true -J-Dfile.encoding=UTF-8
"
پس کافیه این فایل و دست کاری کنیم تا بدرستی بتونیم فارسی تایپ کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.