View Full Version : تعيين قيمت و زمان تحویل یک پروژه سفارشی
حسین خانی
دوشنبه 17 اسفند 1388, 23:15 عصر
با سلام :لبخندساده:
پروژه اي بهم پيشنهاد شده براي پیاده سازی نرم افزار مديريت يک سفره خانه سنتي
که شامل امکانات درخواستي زير مي باشد :
انبار مواد اوليه
مدیریت سفارشها
حساب مشتري
حساب پيمانکار (فروشنده)
حساب شرکا
انواع گزارشات
کنترل ورود و خروج پرسنل با استفاده از دستگاه ساعت زني
حقوق و دستمزد پرسنل
و ...
اين اولين پروژه سفارشي من است !
از دوستان با تجربه درخواست دارم لطفا در رابطه با مطالب زیر من را راهنمايي کنند :
چه مسائلی را باید در رابطه با کارفرما در نظر بگیرم که در آخر باعث دردسرم نشود ؟
به نظر شما با توجه به امکانات فوق چه قیمتی پیشنهاد بدهم ؟
چه مدت زماني را براي تحويل در قرارداد عنوان کنم ؟
با تشکر از راهنمايي عزيزان ...
Asad.Safari
سه شنبه 18 اسفند 1388, 02:12 صبح
لطفا جستجو نمایید . تاپیک زیر را مشاهده نمایید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=196187
موفق باشید
حسین خانی
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:27 صبح
با سلام :لبخندساده:
در ابتدا از مدیر(ان) محترم معذرت میخواهم که تاپیک را در تالار مربوطه ایجاد نکردم . :خجالت:
لطفا جستجو نمایید . تاپیک زیر را مشاهده نمایید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=196187
موفق باشید
ممنون دوست عزیز مطالعه کردم و مفید بود !
به نظر شما با توجه به امکانات فوق چه قیمتی پیشنهاد بدهم ؟اگر همچین پروژه ای به شما پیشنهاد بشه با توجه به امکانات درخواستی چه قیمتی می دادید ؟
و آیا زبان برنامه نویسی و یا نوع دیتابیس تاثیری در قیمت برنامه دارد و قابل توجیه برای کارفرما است ؟
با تشکر ...
Asad.Safari
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:52 صبح
ممنون دوست عزیز مطالعه کردم و مفید بود !
اگر همچین پروژه ای به شما پیشنهاد بشه با توجه به امکانات درخواستی چه قیمتی می دادید ؟
اگر این پروژه به من پیشنهاد می شد , و من مطالبی را در مورد نحوه تخمین قیمت پروژه می خوندم که برایم مفید بود , حتما می نشستم و اون مطالب را در مورد این پروژه عمل میکردم .
مطالب را در آنجا به عنوان مذاح بیان نشده است , روش های کاملا عملی گفته شده است . هیچ کس در اینجا مسئولیت این را ندارد که برای شما تخمین قیمت بکند . البته میشه تخمین زد ولی بهتر از ماهی ما به شما ماهیگیری دادیم .
خودتان دنبال ماهی بگردید .
و آیا زبان برنامه نویسی و یا نوع دیتابیس تاثیری در قیمت برنامه دارد و قابل توجیه برای کارفرما است ؟
بلی می تواند داشته باشد . شما باید زبان برنامه نویسی و یا تکنولوژی را انتخاب نمایید که با حال و هوای پروژه شما بخواند . مثلا انتخاب J2EE انتخاب مناسب برای شما نمی باشد و بسیار هزینه زا خواهد بود . بهترین گزینه دلفی می باشد . (بدون هزینه) .
موفق باشید
حسین خانی
سه شنبه 18 اسفند 1388, 12:11 عصر
اگر این پروژه به من پیشنهاد می شد , و من مطالبی را در مورد نحوه تخمین قیمت پروژه می خوندم که برایم مفید بود , حتما می نشستم و اون مطالب را در مورد این پروژه عمل میکردم .
مطالب را در آنجا به عنوان مذاح بیان نشده است , روش های کاملا عملی گفته شده است . هیچ کس در اینجا مسئولیت این را ندارد که برای شما تخمین قیمت بکند . البته میشه تخمین زد ولی بهتر از ماهی ما به شما ماهیگیری دادیم .
خودتان دنبال ماهی بگردید . دوست عزیز ممنون و سپاس از پیگیری شما .
ما که رفتیم دنبال ماهیگیری ... [به دل نگیرید :افسرده:]
بلی می تواند داشته باشد . شما باید زبان برنامه نویسی و یا تکنولوژی را انتخاب نمایید که با حال و هوای پروژه شما بخواند . مثلا انتخاب J2EE انتخاب مناسب برای شما نمی باشد و بسیار هزینه زا خواهد بود . بهترین گزینه دلفی می باشد . (بدون هزینه) .
موفق باشید من هم از دلفی استفاده می کنم !
با تشکر ، موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.