ورود

View Full Version : مشکل در Load شدن کامپوننت روی سیستم دیگر

kasmaii61
سه شنبه 18 اسفند 1388, 11:17 صبح
با سلام خدمت دوستان:
من دچار یه مشکلی شدم در ارتباط با استفاده از کامپوننت ها
من ازکامپوننت True DB Grid تو برنامم استفاده کردم که از مسیر ٌwindows\system32 به Refrence های برنامم اضافه شده
حالا وقتی کدم رو از روی سیستمم به سیستم دیگه ای جابه جا می کنم موقع Load کردن پروژه روی سیستم جدید پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه نمی تونم Component رو از مسیر فولدر برنامه Load کنم و نتیجتا اینکه فرم هایی که از اون کامپوننت استفاده کردن درست Load نمیشن. حالا به نظر شما مشکل چیه؟
اولا چرا می خواد Component رو به جای windows\system32 از مسیری که برنامم قرار داره Load کنه؟
و ثانیا چرا با وجود اینکه من Component رو هم در windows\system32 و هم در مسیر برنامه (مسیری که میگه نمی تونم از اونجا Load کنمش) قرار میدم باز هم با این پیغام مواجه میشم؟
ضمنا برنامه هم روی سیستم مبدا درست کار میکنه هم موقعی که از ازش Setup می سازم و روی سیستم های دیگه نصب میکنم درست کار میکنه و فقط موقع Load کردن کد برنامه با VB6 از روی سیستم های دیگه مشکل داره
من از کامپوننت های دیگه ای هم استفاده کردم ولی در خصوص اونها با این مشکل مواجه نیستم و بعد از قرار دادن فایل اون کامپوننت در پوشه برنامه دیگه این پیغام رو دریافت نمی کنم
با تشکر

kooroush
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:55 صبح
وقتی کد رو وی سیستم دیگه بردی و خواستی سورس رو باز کنی روی پیغامی که می ده کلیک کن و برو تو قسمت کامپوننت ها دوباره کامپوننت رو به ابزارت اضافه کن و بعد پروژه رو بدون اینکه ذخیره کنی ببند و دوباره باز کن باید مشکل رفع شده باشه !!

و خداوند تشکر را آفرید !!!!

kooroush
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:57 صبح
یادم رفت باید اینو در نظر بگیری که فقط به ابزار اضافه کنی و دوباره روی فرم هایت نیاریش . به ابزا اضافه کن و پروژه رو بئون ذخیره ببند و بعد دوباره باز کن !!