ورود

View Full Version : گزارش ویژه

daskar
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:55 عصر
سلام دوستان و اساتید گرامی
یه سئوال که برام پیش اومده اگر ما بخواهیم یک فایل Documents با 14 برگ قرارداد را به صورت گزارش طراحی کنیم به شکلی که تراز آن حفظ بشود و اطلاعات خاصی از روی دیتابیس در بعضی از برگها نوشته شود از چه راهی استفاده میکنیم .

آیا تنها از راه کامپونت متن غنی شده در fast report استفاده میشود.
آیا امکان این وجود دارد که دلفی خود فایل را باز کرده اطلاعات را تزریق سپس چاپ نماید؟
چه راهی پیشنهاد می کنید.؟

daskar
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:46 صبح
ظاهراً از اساتید کسی تا حالا به این مورد بر نخورده است راستش رو بخواهید یک پروژه گرفتم و متن قرارداد ها ثابت هست ولی ایتم های مثل صود 20 درصد و نام شرکت و ... در این 14 برگ بایستی اضافه سپس چاپ گردد در دلفی من از fast report استفاده کردم ولی بایستی تک تک page ها را تعریف کنی و تازه اون کیفیت و ترازبندی ورد را ندارد حالا کسی از دوستان راه بهتری سراغ دارد که من برخورد نکرده باشم

hamid-nic
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 11:36 صبح
سلام
دوست عزیز شما می توانید این صفحات را در همان fast طراحی کرده و مقادیری که بصورت متغیر هستند را از طریق برنامه به اونها پاس بدی .
برای طراحی هم با توجه به امکاناتی که fast داره می تونید هم ظاهر گزارش و هم تراز بندی و . . . را به خوبی انجام بدهید .
موفق باشید .

daskar
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 19:20 عصر
از راهنمایی شما متشکرم نکته این جاست من فایل ورد را دارم که چهارده برگ دارد نمی خوام دوباره تو fast یکی یکی page تعریف کنم آیا راه دیگری جزء page تعریف کردن نیست آیا من بایستی تک تک این 14 برگ رو در fast r طراحی کنم

hamid-nic
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 23:20 عصر
از راهنمایی شما متشکرم نکته این جاست من فایل ورد را دارم که چهارده برگ دارد نمی خوام دوباره تو fast یکی یکی page تعریف کنم آیا راه دیگری جزء page تعریف کردن نیست آیا من بایستی تک تک این 14 برگ رو در fast r طراحی کنم
اگر نمی خواهید در fast کارتون را پیاده سازی کنید باید مستقیماً با فایل ورد ارتباط برقرار کنید که اینکه یکمی مشکله بدلیل اینکه باید مکان های متغیر را پیدا کنید و درد سر های دیگه . . . :گیج:
البته بهتون پیشنهاد می کنم توی همون fast کار کنید که هم بتونید به هدف تون برسید و هم اینکه در آینده اگر احتمال تغییر در اون وجود داشته باشه بدون مشکلی اون را به روز کنید.
فکر نکنم وقت زیادی بگیره ولی خوب به هر حال تصمیم با شماست .:چشمک:
موفق باشید .

daskar
جمعه 21 اسفند 1388, 23:46 عصر
سلام دوستان من با تحقیقی که انجام دادم گویا templat خاصی برای این کار وجود دارد که من نتونستم گیر بیارم ..
با تحقیقی هم که تو word انجام دادم میشه جاهای مختلفی را به عنوان bookmark معرفی کرد اما چطور اینها رو با دیتابیس ربط بدم از طریق دلفی یا هر زبان برنامه نویسی دیگری هنوز پیدا نکردم از اساتید اگه کسی اطلاع یا منبع خاصی رو پیشنهاد میکنن متشکر میشم بیان نمایند. باسپاس فراروان hmd