View Full Version : سوال: چاپ هر رکورد در یک صفحه
f_g1348
سه شنبه 18 اسفند 1388, 15:55 عصر
با سلام
دوستان من یه فرم در vb.net دارم و یه دیتابیس در sql2005 حالا می خواهم در فرم وی بی دو عدد بدهم مثلا دوتا شماره دانشجویی، و تمام شماره ها با مشخصات دانشجو در هر فرم مجزا چاپ شود .
هر دانشجو در یک صفحه.
f_g1348
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 16:21 عصر
کسی نیست کمک کنه !!!؟؟؟
ali.ghodrati
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 17:53 عصر
سلام دوست عزیز
توی صفحه طراحی کریستال ریپورت راست کلیک کن و از منوی hnsert گزینه group رو انتخاب کن.
یک پنجره باز میشه که توی کادر اولی اون فیلدی که می خوای بر اساس اون گروه بندی بشه انتخاب کن و ok رو بزن.
یک section جدید به نام group section header ایجاد می شه روی اون راست کلیک کن و گزینه section expert رو انتخاب کن.
توی پنجره باز شده گزینه new page before رو انتخاب کن و بعد ok رو بزن.
یه تست بکن ببین چی میشه
f_g1348
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 08:48 صبح
سلام به دوستان
من متاسفانه تا حالا با کریستال کار نکردم.
لطفا کمکم کنید.
من در برنامه ام از dataset استفاده می کنم که جداول را درون آن کشیده و از انها استفاده می کنم.
اگر ممکنه خط به خط در ساخت یک گزارش از کریستال در vb.net من را یاری بفرمایید.
من از مطالب سایت هم استفاده کردم ولی جواب نمی گیرم.
ابتدا یه obj از جنس کریستال به پروژه اضافه کردم .
سپس مطابق آموزش از project data به dataset درون پروژه وصل شده و جدول و فیلدها رو انتخاب کردم و سپس finish زدم.
سپس در فرم وی بی از crystal report viewer استفاده کرده و source آن را به نام گزارش تهیه شده تغییر دادم ولی هنوز در برنامه نمی توانم اطلاعات جذول را ببینم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
ali.ghodrati
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 09:51 صبح
سلام دوست عزیز
شما باید هر کدوم از فیلدهای dataset رو که می خوای نمایش داده بشه به قسمت detail صفحه طراحی کریستالت اضافه کنی
f_g1348
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 11:19 صبح
با تشکر از شما
حالا زحمت می کشی بگی که چطور دقیقا هر سطر از گزارش را دقیقا در یک مکان خاص از هر صفحه بندازم رو بکشی؟
هر رکورد در یک صفحه
sara.f
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 22:50 عصر
با سلام
دوستان من یه فرم در vb.net دارم و یه دیتابیس در sql2005 حالا می خواهم در فرم وی بی دو عدد بدهم مثلا دوتا شماره دانشجویی، و تمام شماره ها با مشخصات دانشجو در هر فرم مجزا چاپ شود .
هر دانشجو در یک صفحه.
سلام
در صورتی که می خواید مشخصات هر دانشجو ( یعنی هر رکورد) توی یک صفحه مجزا باشه کافیه روی قسمت details کلیک راست کنید و گزینه new page after را انتخاب کنید.
sara.f
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 22:52 عصر
حالا زحمت می کشی بگی که چطور دقیقا هر سطر از گزارش را دقیقا در یک مکان خاص از هر صفحه بندازم رو بکشی؟
منظورتون را متوجه نمیشم ، میشه واضح تر توضیح بدید.
f_g1348
شنبه 22 اسفند 1388, 18:06 عصر
سلام
در صورتی که می خواید مشخصات هر دانشجو ( یعنی هر رکورد) توی یک صفحه مجزا باشه کافیه روی قسمت details کلیک راست کنید و گزینه new page after را انتخاب کنید.
دوست من با تشکر از زاهنماییتون ولی یه مسئلهای هست:
من از خود کریستال بصورت مجزا استفاده نمی کنم بلکه از کریستال درون خود دات نت استفاده می کنم و هر چه در روی detail گشتم این گزینه ای که فرمودید ندیدم.
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
من از vs 2008 استفاده می کنم.
sara.f
شنبه 22 اسفند 1388, 19:03 عصر
دوست من با تشکر از زاهنماییتون ولی یه مسئلهای هست:
من از خود کریستال بصورت مجزا استفاده نمی کنم بلکه از کریستال درون خود دات نت استفاده می کنم و هر چه در روی detail گشتم این گزینه ای که فرمودید ندیدم.
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
من از vs 2008 استفاده می کنم.
خب منم از crystal خود VS استفاده می کنم. :لبخندساده:
ببین دوست عزیز، شما روی قسمتی که با فلش قرمز نشون دادم کلیلک کن و گزینه Section Expert را انتخاب کن .
45567
و بعد از صفحه ای مشاهده می کنی ، در قسمت details گزینه new page after را انتخاب کن.
45568
البته یه مطلبی را بگم که تا اونجا که من اطلاع دارم، فرقی نمی کرد که شما نسخه جداگانه crystal را داشته باشد و یا crystal خود VS، چون امکانات اصلی در همگی نسخه ها وجود داره.
پیروز باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.