View Full Version : محیط برنامه نویسی جاوا
Unknownlive
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:44 عصر
اقایون ما که زدیم تو کار جاوا یه زره یاد بگیریم در کنار سی ++ و شارپ خیلی زبان جالب و روانی بود خوشم اومد حالا دوستان لطف کنن بهترین محیط های توسطه برنامه نویسی را بگن یه چیزی مثل ویژوال استدیو که محیط کامل و قوی باشه با تشکر از دوستان
jlover
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 14:06 عصر
ایکاش قبلن جستجو میکردین
من خودم با نت بینز کار میکنم - باز منبع - پیاده سازی شده در جاوا - مجانی - با پشتیبانی از زبانهای مختلف
اما ایکلیپس رو که کار نکردم خیلی ازش تعریف میکنند،ولی نتبینز هم چیزی کم نداره فکرکنم ازش( حداقل من که برام زیادی هم هست )
اینا معروفاش بودند
mehdibahadori
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 16:08 عصر
من هم تازه شروع کردم , دنبال یه IDE خوب میگردم
با Netbeans (http://www.netbeans.com/) و Eclipse (http://www.eclipse.org/) و Jdeveloper یه خورده کار کردم
به نظرم JDeveloper (http://www.oracle.com/tools/jdev_home.html) بهتره
(البته JBuilder رو نمیدونم )
saeed_Z_F
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 00:07 صبح
یکم جستجو کنید توی سایت لطفا مطلب در این باره زیاده.
Unknownlive
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 11:13 صبح
من رفتم برا دانلود ظاهرا JDeveloper خیلی خفنه نزدیک به 1 گیگ حجم داره و خوب کاره اوراکل هم هست قطعا باید خیلی قوی تر از Eclips یا NetBeans باشه درسته ؟!!!
saeed_Z_F
شنبه 22 اسفند 1388, 00:23 صبح
من رفتم برا دانلود ظاهرا JDeveloper خیلی خفنه نزدیک به 1 گیگ حجم داره و خوب کاره اوراکل هم هست قطعا باید خیلی قوی تر از Eclips یا NetBeans باشه درسته ؟!!!
شما هر چی حجم یک IDE بیشتر باشه میگید قویتره ؟
نکته اول: JDeveloper جزو سرویس های تکمیلی Oracle برای Oracle Middle-ware به حساب میاد (حتی خود Oracle بعنوان IDE برروی Eclipse و به تازگی NetBeans سرمایه گذاری کرده).
نکته دوم: بارها از این جور سوال ها در این سایت شده یه کم جستجو کنید.
نکته سوم: به نظر من انتخاب یک IDE کاملا شخصی است و باید ببینید که با کدوم راحتیت اصلا این یکی از مزایای جاوا است که دستتون توی انتخاب IDE باز است (مثل .Net حتما نباید بدنبال Visual studio باشید).
securelinprog
شنبه 22 اسفند 1388, 10:01 صبح
من با JIDEA و netbeans و Eclipse کار کردم. بهترینش Netbeans که خیلی از بهتره و امکاناتش به راحتی قابل استفاده است. توی Eclipse ایجاد محیط گرافیکی یه کم درد سر داره ولی Netbeans از هر لحاظ لااقل برای java که من استفاده می کنم عالیه.
lionking_1360
شنبه 22 اسفند 1388, 16:26 عصر
سلام
بهترین ابزار برای برنامه نویسی جاوا Eclipse 3.5 به همراه پکیج JBoss Tools می باشد.
ابزار هایی مانند NetBeans یا JDeveloper نیاز به حافظه زیادی دارند و برای پروژه های بزرگ و سازمانی بکار نمی روند. همچنین در حال حاظر اگثر شرکت های ایرانی با برنامه Eclipse کار می کنند
securelinprog
شنبه 22 اسفند 1388, 17:15 عصر
توی Eclipse یه GUI Designer خوب وجود نداره البته پروژه Visual Editor هست که می توان آن را به Eclipse اضافه کرد ولی نسخه اصلی آن که فکر کنم اسم آن SWTDesinger است(درست یادم نیست) پولی است.
Eclipse حالا شاید برای Web Programming خوب باشه (من Web Programming خیلی کار نکرده ام) خصوصا با استفاده از J2EE که من اطلاعی در این باره ندارم.
ولی باید با توجه به هدفتان از برنامه نویسی جاوا یه محیط مناسب انتخاب کرد. به قول این دوستان که فکر کنم وب کار باشه Eclipse خیلی خوبه ولی من برای برنامه نویسی برنامه های کاربردی منهای وب ( چون وب خیلی کار نکرده ام) Netbeans را پیشنهاد می کنم.
مرتضی پیروزی
شنبه 22 اسفند 1388, 17:28 عصر
سلام
بهترین ابزار برای برنامه نویسی جاوا Eclipse 3.5 به همراه پکیج JBoss Tools می باشد.
ابزار هایی مانند NetBeans یا JDeveloper نیاز به حافظه زیادی دارند و برای پروژه های بزرگ و سازمانی بکار نمی روند. همچنین در حال حاظر اگثر شرکت های ایرانی با برنامه Eclipse کار می کنند
سلام دوست عزیز
بهتر بودن یک IDE بر مبنای استفاده اون در پروژه های کوچک و بزرگ نیست. کسی که
مثلا میخواد برای موبایل برنامه بنویسه توانایی IDE تو پروژه ای سازمانی براش مهم نیست.
براش توانایی و امکانات موبایل مهمه. پس بهترین IDE یک مسئله نسبی هستش.
در مورد Net Beans هم شما اگر کتاب "Java EE 5 Development with NetBeans 6" رو
از انتشارات Packt بخونید متوجه میشید که توانایی زیادی تو پروژه های سازمانی داره. و هم چنین استفاده شرکت هایی ایرانی اصلا ملاک نیست!!! تو ایران شاید یک دفتر تلفن رو هم از پایگاه داده اوراکل استفاده کنن!!!!!
Unknownlive
سه شنبه 25 اسفند 1388, 09:43 صبح
من رفتم همشونو نصب کردم Netbeans خیلی حساب تر شده بود و خیلی از محیط های دیگه بر اساس همین ساخته شده بودند و در قسمت About گفته شده بود که پایه اونا بر اساس همون NetBeans هست و من که کار کردم یه زره خیلی خوب بود.
pegetive_2010
سه شنبه 25 اسفند 1388, 10:12 صبح
سلام
استاد ما اینارو معرفی کرد:
MyEclipse ,Eclipse,NetBeans,JCreator
که NteBeans مال شرکت SUN هستش.در کل همه خوبند اما از همه بهتر Eclipse هست.:چشمک:
securelinprog
سه شنبه 25 اسفند 1388, 11:05 صبح
به قول دوستمان jlover که تو امضاهاشان این را می نویسند که اگرمی بینید یک پستی مفید است، خسیس بازی در نیارید و دکمه تشکر را فشار دهید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.