ورود

View Full Version : مشكل با متون فارسي در Quick Report

arshad89
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 22:02 عصر
سلام به همه

من یه مشکلی دارم که نمیدونم ناشی از چیه.می خواهم از برنامه ای که پایگاه داده access داره گزارش بگیرم.از quick report که استفاده می کنم در فارسی نویسی مشکل پیش می اید. با دلفی 7 کار می کنم و تنظیمات ویندوزم مشکلی نداره.تو گرید اطلاعات رو درست نمایش میده ولی وقتی می خوام گزارش بگیرم فونتش به هم می خوره.

از fast report هم میخواستم استفاده کنم که کامل نصب نمیشود.یعنی سربرگ fast script4,fast report4,fast tools را ایجاد کرده ولی ازش که می خوام استفاده کنم کلاسش رو پیدا نمیکنه :اشتباه:
Unit1.pas(8): File not found: 'frxClass.dcu
این error را میده. کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟

Mahmood_M
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 22:18 عصر
از fast report هم میخواستم استفاده کنم که کامل نصب نمیشود.یعنی سربرگ fast script4,fast report4,fast tools را ایجاد کرده ولی ازش که می خوام استفاده کنم کلاسش رو پیدا نمیکنه
Unit1.pas(8): File not found: 'frxClass.dcu
این error را میده. کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
در همون پوشه اي كه Package هاي مربوط به Fast Report رو نصب كرديد فايلهايي با پسوند dcu و dfm و inc و res وجود داره ، تمام فايلهايي كه با اين پسوند ها هستند رو در پوشه ي Import يا Lib در مسير نصب دلفي كپي كنيد ، بعد مي تونيد از ابزارهاي نصب شده استفاده كنيد ...
راه ديگه اينه كه به مسير Tools > Environment Options > Library ( در دلفي 7 ) بريد و آدرس پوشه اي كه فايلهاي dcu و .. مربوط به Fast Report درون اون قرار دارن رو به قسمت Library Path اضافه كنيد ...
اگر از دلفي 2010 استفاده مي كنيد ، به جاي مسيري كه گفته شد به مسير زير بريد :

Tools > Options > Library - Win32

چند تذكر :

1. لطفا هر سئوال رو در يك تاپيك جدا بپرسيد
2. براي سئوال خودتون عنوان مناسب كه گوياي موضوع سئوال باشه انتخاب كنيد
3. تاپيك رو در جاي مناسب ايجاد كنيد ...

عنوان تاپيك تغيير پيدا كرد و به بخش مربوط به ابزارهاي گزارش گيري انتقال داده شد ...

موفق باشيد ...

danesh1351
یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:16 عصر
فونت اشيائ موجود در گزارش را روي حالت Arabic تنطيم كن