ورود

View Full Version : اعداد فارسی

look20
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 20:59 عصر
با سلام ببخشید چطور میتونم برای فیلد عددی توی ویژوال بصورت فارسی نشون بدم منظورم تنظیمات textbox یا کد نویسی نیاز داره اگه قبلا تاپیکی در این مورد ارسال شده لطف کنید بگید من چیزی پیدا نکردم به همین خاطر این تاپیک رو زدم

AMIBCT
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 22:24 عصر
با توجه به اینکه اشیای VB یونیکد نیستن
نوشتن شماره‌های فارسی امکان نداره

می‌شه ویندوز رو طوری تنظیم کرد که بر اساس جهت متن اعداد رو متناسب با جهت نمایش بده

بعد از تنظیمات لازم در Regional Settings مشخصه‌ی Right To Left رو در جعبه‌ی متن خودتون برابر True قرار بدید

look20
جمعه 21 اسفند 1388, 12:51 عصر
با توجه به اینکه اشیای VB یونیکد نیستن
نوشتن شماره‌های فارسی امکان نداره

می‌شه ویندوز رو طوری تنظیم کرد که بر اساس جهت متن اعداد رو متناسب با جهت نمایش بده

بعد از تنظیمات لازم در Regional Settings مشخصه‌ی Right To Left رو در جعبه‌ی متن خودتون برابر True قرار بدید
ببخشید دوست عزیز یه مشکل وجود داره اونم اینکه من از یک ocx شمسی استفاده می کنم که در پایین فایل رو ضمیمه می کنم از نوع کمبو باکسه ولی چطور میشه اینو فارسی کرد منظورم اعداده!

look20
شنبه 22 اسفند 1388, 20:04 عصر
ببخشید دوست عزیز یه مشکل وجود داره اونم اینکه من از یک ocx شمسی استفاده می کنم که در پایین فایل رو ضمیمه می کنم از نوع کمبو باکسه ولی چطور میشه اینو فارسی کرد منظورم اعداده!

ببخشید کسی نیست مشکل منو حل کنه

HamedNet_ir
شنبه 22 اسفند 1388, 20:14 عصر
معمولا برای فارسی سازی یک تکست باکس

انتخاب فونت tahoma و نوع اسکریپت و هم عربی , اینجوری فارسی میشه.

موفق باشید.

look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 15:46 عصر
این OCX توی قسمت Properties تنظیماتی که داره فقط مربوط به فونت روز ماه ولی برای خود کمبو باکسش هیچ قسمتی نداره و وقتی دو تا فونتی که توی Properties اون قرار داره tahoma میکنم خود کمبو باکس اعداد رو فارسی نمیاره

amin_unique
یک شنبه 23 اسفند 1388, 16:28 عصر
فارسی کردن اعداد رو نمیشه توی وی بی تنظیم کنی . رو هر سیستم هم با توجه به تنظیمات region and language option فرق میکنه . اونجا میتونی تنظیم کنی که اعداد روی کامپیوتر به صورت فارسی نشون داده بشوند .
تشکر ؟

look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:12 عصر
فارسی کردن اعداد رو نمیشه توی وی بی تنظیم کنی . رو هر سیستم هم با توجه به تنظیمات region and language option فرق میکنه . اونجا میتونی تنظیم کنی که اعداد روی کامپیوتر به صورت فارسی نشون داده بشوند .
تشکر ؟
با سلام دوست عزیز اولا من زبان فارسی رو به طور کامل کامل نصب کردم دوما توی vb میشه اعداد رو فارسی آورد مثل اینکه پست دوستمونAMIBCT رو که توی همین صفحه زدند رو ندید هم تکست باکس میشه هم کمبو باکس فقط مشکل من اینکه مال من یهocx متاسفانه گزینه Right To Leftرو نداره و این مشکل منه چون اگه راست به چپ داشته باشه اعداد فارسی میشن
ocx تقویم شمسی که قبلاضمیمه کردم

adib202
یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:45 عصر
من از این کامپوننت توی برنامم استفاده کردم.توی ویندوز اکس پی و ویستا فارسی نشون میده ولی توی ویندوز سون انگلیسیه.اگه اینطور باشه که هیچ ولی در غیر اینصورت مشکل شما توی تنظیمات کنترل پنل ویندوز اکس پی یا ویستا است.

look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 21:08 عصر
من از این کامپوننت توی برنامم استفاده کردم.توی ویندوز اکس پی و ویستا فارسی نشون میده ولی توی ویندوز سون انگلیسیه.اگه اینطور باشه که هیچ ولی در غیر اینصورت مشکل شما توی تنظیمات کنترل پنل ویندوز اکس پی یا ویستا است.
سلام اگه اینطور که شما میگید میشه بگید چه تنظیماتی انجام بدم

amin_unique
دوشنبه 24 اسفند 1388, 13:42 عصر
با سلام دوست عزیز اولا من زبان فارسی رو به طور کامل کامل نصب کردم دوما توی vb میشه اعداد رو فارسی آورد مثل اینکه پست دوستمونAMIBCT رو که توی همین صفحه زدند رو ندید هم تکست باکس میشه هم کمبو باکس فقط مشکل من اینکه مال من یهocx متاسفانه گزینه Right To Leftرو نداره و این مشکل منه چون اگه راست به چپ داشته باشه اعداد فارسی میشن
ocx تقویم شمسی که قبلاضمیمه کردم

من که گفتم تنظیمات زبان ویندوزت رو روی نشان دادن اعداد به صورت فارسی تنظیم کن .

look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 15:51 عصر
حالا اگه بخوام برایکامپیوتر دیگه ای این کار بصورت اتوماتیک انجام بشه و اعداد فارسی بشه چکار کنم فایلی هست که بصورت اتوماتیک این کارو انجام بده

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 24 اسفند 1388, 16:45 عصر
حالا اگه بخوام برایکامپیوتر دیگه ای این کار بصورت اتوماتیک انجام بشه و اعداد فارسی بشه چکار کنم فایلی هست که بصورت اتوماتیک این کارو انجام بده
باید مقادیر فیلدهای Regional And Settings توسط برنامه تو رجیستری ست کنی مثلا اگه Digit Subscri... رو رو National قرار بدی همه اعداد به صورت فارسی نشودن داده میشه
راه دوم هم اینه که از طریق توابع API این مقادر رو تغییر بدی که اگه بگردی تو MSDN توابعش رو توضیح داده:چشمک:

look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 17:47 عصر
باید مقادیر فیلدهای Regional And Settings توسط برنامه تو رجیستری ست کنی مثلا اگه Digit Subscri... رو رو National قرار بدی همه اعداد به صورت فارسی نشودن داده میشه
راه دوم هم اینه که از طریق توابع API این مقادر رو تغییر بدی که اگه بگردی تو MSDN توابعش رو توضیح داده:چشمک:
با سلام راه اول چطوریه ؟ میشه توضیح بدید! اگه زحمتی نیست می تونید فایل نمونه ای بسازید
البته اگه زحمتی نباشه! و گرنه خوب وقت هر کس براش عزیزه!
راه دوم چطوریه (MSDN) یهنی چی؟
من ویژوال کار تازه وارد هستم کمک می کنید

amin_unique
دوشنبه 24 اسفند 1388, 18:27 عصر
ایشالا دوستان کمک کنن که بتونی با برنامه نویسی خودت بتونی عدد ها رو فارسی کنی . اما اگه نتونستی یه کار دیگه هم میتونی بکنی .
من چند وقت پیش دموی نرم افزار حسابداری آسمان رو دانلود کردم .
این نرم افزار حسابداری داخل پوشه ی خود یک فایل patch داشت که بعد اجرا فارسی ویندوز رو کامل نصب میکرد . از نصب خود زبان گرفته تا این تنظیمات فارسی بودن اعداد ، خیلی هم سریع انجام میداد . تو میتونی تو فرم لودت این برنامه رو اجرا کنی و سپس به کاربر پیغام بدی که برای کامل شدن نصب زبان سیستم را ریاستارت کند .
میخوای درد سر نکش از همین فایل این شرکت استفاده کن . :متفکر:

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 08:26 صبح
از دوستان کسی هست که بتونه با یه کامپونت و نظیر اینها اعداد رو فارسی کنه؟!

Babak.Hassanpour
سه شنبه 25 اسفند 1388, 10:58 صبح
سلام.قبلا خودم پاسخ این سوال رو داده بودم.پس معلومه نگشتید.استفاده از فونت tornado tahoma .
بگردیدهمه چی توی همین سایت هست.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=4688&d=1156002827
موفق باشید

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 13:06 عصر
سلام دوست عزیز مشکل من اینکه برای یه انتخاب کننده تقویم می خوام اونم قسمتی برای نمایش تنظیم فونت نداره پس چطور از این فونت که شما گذاشتید استفاده کنم تنها راهی که می مونه تنظیم کلی زبانه ویندوزه

Babak.Hassanpour
سه شنبه 25 اسفند 1388, 14:28 عصر
انتخاب کننده تقویم ? منظور کامپوننته؟
لطفا ضمیمه کنید تا بررسی و در صورت امکان فارسی بشه.

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 15:40 عصر
سلام صفحه اول همین تاپیک گذاشتم

Babak.Hassanpour
سه شنبه 25 اسفند 1388, 16:54 عصر
در ویستا و سون مشکل با فراخوانی تابع caltex دارد.

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 17:55 عصر
من توی اکسپی کار می کنم

look20
یک شنبه 01 فروردین 1389, 19:55 عصر
با سلام و تبریک سال نو کسی می تونه مشکل فارسی کردن این ocx رو حل کنه

moh3en_f1
دوشنبه 02 فروردین 1389, 09:50 صبح
با سلام و تبریک سال نو کسی می تونه مشکل فارسی کردن این ocx رو حل کنه

دوست عزیز
منظورتون از فارسی کردن اعداد چیه ؟
اعداد در حالت استاندارد انگلیسی هستن ولی اگه بخوای اعداد رو فارسی کنی میتونی بری تو این قسمت: Control Panel \ Regional and Language Options
بعدش توی قسمت اول فارسی رو انتخاب کن و تو قسمت دوم ایران رو
و بعد Customize قسمت اول رو بزن و توی Digit substitution گزینه Digit substitution رو انتخاب کن
برات عکسشم هم گزاشتم میتونی تنظیمات رو مثل عکس تغییر بدی
و چون این OCX هستش فكر نكنم راه دیگه ای برای تغییر دادنش باشه مگه اینکه خودت یه OCX بسازی

look20
دوشنبه 02 فروردین 1389, 10:37 صبح
دوست عزیز
منظورتون از فارسی کردن اعداد چیه ؟
اعداد در حالت استاندارد انگلیسی هستن ولی اگه بخوای اعداد رو فارسی کنی میتونی بری تو این قسمت: Control Panel \ Regional and Language Options
بعدش توی قسمت اول فارسی رو انتخاب کن و تو قسمت دوم ایران رو
و بعد Customize قسمت اول رو بزن و توی Digit substitution گزینه Digit substitution رو انتخاب کن
برات عکسشم هم گزاشتم میتونی تنظیمات رو مثل عکس تغییر بدی
و چون این OCX هستش فكر نكنم راه دیگه ای برای تغییر دادنش باشه مگه اینکه خودت یه OCX بسازی
دوست عزیز این تنظیماتو میدونم می خوام چطور میشه فونت این ocx که در صفحه اول آپلود کردم رو تعویض کنم یعنی با وجود اینکه تنظیماتو رو هم انجام بدیم اعداد فارسی میشه ولی فونتش رو چطور تغییر بدم البته منظورم از اینکه اعداد فارسی بشه این نیست که از طریق خود ویندوز این کارو بکنم بلکه توی خود ocx بشه گزینه right to left اضافه کرد و هم فونت tahoma براش انتخاب کرد

moh3en_f1
دوشنبه 02 فروردین 1389, 14:43 عصر
دوست عزیز این تنظیماتو میدونم می خوام چطور میشه فونت این ocx که در صفحه اول آپلود کردم رو تعویض کنم یعنی با وجود اینکه تنظیماتو رو هم انجام بدیم اعداد فارسی میشه ولی فونتش رو چطور تغییر بدم البته منظورم از اینکه اعداد فارسی بشه این نیست که از طریق خود ویندوز این کارو بکنم بلکه توی خود ocx بشه گزینه right to left اضافه کرد و هم فونت tahoma براش انتخاب کرد

دوست من همونطوری که گفتم فکر نکنم بشه یه فایل ocx رو ویرایش کرد شما باید ocx رو خودتون بسازید و هر تنظیماتی که میخواین براش بزارین

یا دنبال یه ocx دیگه باشین

به هر حال دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه :متفکر: