View Full Version : چگونگی ثبت تغییرات با استفاده از TableAdapter
عبدالفاطمه
جمعه 21 اسفند 1388, 01:45 صبح
سلام
:عصبانی++:پروژه اي سنگين برداشتم كم آوردم بيش از 40 صفح اين تاپيك سرچ كردم بعضي حل شده و بعضي ....
ار دستورات sql مثل delet , update ,select استفاده نكردم
و براي حذف
Me.كدينگ_اموالTableAdapter.Delete(TextBo x1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox5.Text, TextBox4.Text, "admin")
براي درج
Me.كدينگ_اموالTableAdapter.Insert(CInt(T extBox1.Text), TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox5.Text, TextBox4.Text, "admin")
استفاده كردم حالا براي ثبت تغييرات از داخل تكست باكسها و انتقال به پايگاه داده چه كدي بنويسم.
mehdi.mousavi
جمعه 21 اسفند 1388, 01:59 صبح
سلام
:عصبانی++:پروژه اي سنگين برداشتم كم آوردم بيش از 40 صفح اين تاپيك سرچ كردم بعضي حل شده و بعضي ....
ار دستورات sql مثل delet , update ,select استفاده نكردم
و براي حذف
Me.كدينگ_اموالTableAdapter.Delete(TextBo x1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox5.Text, TextBox4.Text, "admin")
براي درج
Me.كدينگ_اموالTableAdapter.Insert(CInt(T extBox1.Text), TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox5.Text, TextBox4.Text, "admin")
استفاده كردم حالا براي ثبت تغييرات از داخل تكست باكسها و انتقال به پايگاه داده چه كدي بنويسم.
سلام.
TableAdapter متود Update داره که بهتون اجازه Update کردن یک رکورد در بانک رو میده.
پاورقی: لطفا از عناوین مناسب برای تاپیکهای خود استفاده کنید.
عبدالفاطمه
جمعه 21 اسفند 1388, 02:15 صبح
با تشكر
من خيلي از اين كد استفاده كردم ولي نتيجه نگرفتم
(amval.koding_amvalTableAdapter.Update(Me.BoghehDa taSet.koding_amval
لطفا راهنمايي كنيد
mehdi.mousavi
جمعه 21 اسفند 1388, 02:19 صبح
با تشكر من خيلي از اين كد استفاده كردم ولي نتيجه نگرفتم
(amval.koding_amvalTableAdapter.Update(Me.BoghehDa taSet.koding_amval
لطفا راهنمايي كنيد
سلام.
لطفا وقتی سوالی اینچنینی مطرح می کنید، حتما جزییات رو بنویسید. بعنوان مثال، با چه خطایی مواجه میشید؟ DataSet شما چگونه تعریف شده و و و ... عموما گذاشتن Code Snippet ساده شده ای که بشه مشکل رو با اون Reproduce کرد، برای گرفتن پاسخ سریع، خیلی مفیده.
موفق باشید.
عبدالفاطمه
جمعه 21 اسفند 1388, 02:41 صبح
ببخشيد كه نتونستم منظورمو خوب برسونم اگه تحمل كنيد شرح مي دهم
من ورود اطلاعات به ديتا سورسم از كد زير:
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Me.كدينگ_اموالlTableAdapter.Insert(CInt( TextBox1.Text), TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox5.Text, TextBox4.Text, "admin")
End Sub
وبراي حذف آن
Private Sub Button3_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
Try
Catch ex As Exception
MessageBox.Show("ركورد مورد نظر در پايگاه داده ها موجود نيست", "خــطــا")
End Try
End Sub
وبراي تغيير ديتا ها
Me.كدينگ_اموالTableAdapter.Update(Me.Bog hehDataSet.كدينگ_اموال)
boghehdataset نام ديتا ست و كدينگ اموال نام يكي از جداول ديتا ست است كه شامل 5 ستون مي باشد كه اين اطلاعات از 5 تكست باكس گرفته مي شود كه با ديتا ست بايندينگ است.
mehdi.mousavi
جمعه 21 اسفند 1388, 12:29 عصر
ببخشيد كه نتونستم منظورمو خوب برسونم اگه تحمل كنيد شرح مي دهم من ورود اطلاعات به ديتا سورسم نام ديتا ست و كدينگ اموال نام يكي از جداول ديتا ست است كه شامل 5 ستون مي باشد كه اين اطلاعات از 5 تكست باكس گرفته مي شود كه با ديتا ست بايندينگ است.
سلام.
منظورم این توضیحات نبود. اینا رو که میشد از رو همون چیزی که نوشته بودید تشخیص داد. منظورم این بود که Update با چه مشکلی مواجه میشه؟ چه خطایی می گیرید؟ رکوردهاتون Update نمیشن؟ شما ابتدا باید جدول کدینگ اموال رو از روی فیلدهای فرم Update کنید، بعد اونو به دست متود Update بدید تا تغییرات رو براتون توی Data Source، اعمال کنه. برای من توضیح بدید مشکل اصلی چی هستش...
موفق باشید.
sabi3023
جمعه 06 فروردین 1389, 19:03 عصر
ببینم شما واسه جدولتون id گذاشتین؟
باید کلید داشته باشین. می تونین identity رو فعال کنین که بصورت اتوماتیک شماره گذاری کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.