ورود

View Full Version : کمبود فایل باز در ایکس پی برای فاکس

manima
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 02:49 صبح
من یه برنامه ای دارم که با فاکس و یه برنامه دیگه نوشته شده و تحت داس هست
من میخواهم بانک این برنامه رو در ایکس پی باهاش کار کنم برنامه اصلی رو هم باید داشته باشم و حوصله از نو نوشتم کل برنامه رو هم ندارم. اینها مسئاه ای نیست . مشکل اینجاست خود برنامه اصلی تو ایکس پی کار نمیکنه و پس از گشتن بسیار متوجه شدم برنامه دچار کمبود فایل باز هست.
اگر ما در 98 در فایل config.sys
در این فایل خط
Files=70
را اضافه کنیم برنامه من کار می کند و تمام فایل هاشو لود میکنه و کارش ادامه میده اما در ایکس پی و ملنیوم اگه همچین چیزی رو بنویسم اون خطو پاک میکنه. و برنامه اجرا کار نمیکنه
نمیدونم تو ایکس پی چی کار کنم این مشکل حل شه و تو معماری ایکس پی این تنظیم کجا رفته
خیلی گرفارم کرده :گیج:
تو رو به خدا یه راهنمایی بکنید و گرنه باید یه برنامه کامل بنویسم بدون جیره و مواجیب و هیچی به هیچی
:cry:

rahro
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 04:49 صبح
من یه برنامه ای دارم که با فاکس و یه برنامه دیگه نوشته شده و تحت داس هست
من میخواهم بانک این برنامه رو در ایکس پی باهاش کار کنم برنامه اصلی رو هم باید داشته باشم و حوصله از نو نوشتم کل برنامه رو هم ندارم. اینها مسئاه ای نیست . مشکل اینجاست خود برنامه اصلی تو ایکس پی کار نمیکنه و پس از گشتن بسیار متوجه شدم برنامه دچار کمبود فایل باز هست.
اگر ما در 98 در فایل config.sys
در این فایل خط
Files=70
را اضافه کنیم برنامه من کار می کند و تمام فایل هاشو لود میکنه و کارش ادامه میده اما در ایکس پی و ملنیوم اگه همچین چیزی رو بنویسم اون خطو پاک میکنه. و برنامه اجرا کار نمیکنه
نمیدونم تو ایکس پی چی کار کنم این مشکل حل شه و تو معماری ایکس پی این تنظیم کجا رفته
خیلی گرفارم کرده :گیج:
تو رو به خدا یه راهنمایی بکنید و گرنه باید یه برنامه کامل بنویسم بدون جیره و مواجیب و هیچی به هیچی
:cry:
سلام علیکم
من فکر میکنم فایل config.sys شمread only یعنی فقط خواندی باشد شما باید فایل خود را به archive ارشیوی تغییر ماهیت دهید و تنظیمات مربوطه ر ا انجام و بعد کامپیوتر خود را راه اندازی کنید. بهترین برنامه برای این کار nc یا dn – و یا far میباشند.
البته برای بهتر اجرا شدن برنامه باز باید تنظیمات ذیل را در برنامه اجرا کنید.
روی برنامه اجرایی خود راست کلیک کنید و وارد قسمت properties برنامه خودتون بشوید و گزینه compatibility را انتخاب کنید در قسمت compatibility mode گزینه run…. را انتخاب و گزینه windowse 98 را انتخاب کنید و در منوی انتخاب Screen گزینه ful-screen رو انتخاب کنید و از منوی program گزینه close on exit را انتخاب کنید و apply و بعد ok کنید . و نگاه برنامه خود را اجرا کنید
البته برای حالت تصویر و نوع رنگ دلخواه نیز تنظیماتی وجود دارد که اگر در با این مراحل مشکلتان حل شد و تمایل داشتید بگوئید تا عنوان کنم
موفق باشید

javad_hosseiny
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 11:40 صبح
در ویندوز me اصلا خود سیستم عامل هیچ وقت اجازه فعال بودن فایل config.sys را نمی دهد و هروقت شما به آن محتوی بدهید آن را برای شما پاک می کند برای انجام این کار (فعال کردن تعداد فایلهای باز باید در قسمت run دستور msconfig را تایپ کنید ودر قسمت Imnvermation (فکر کنم چون واسه خیلی وقت پیش است درست یادم نمی یاد ولی مشاب همین است) تنظیم مربوطه را بصورت ایجاد یک خط جدید در سطر i386 بصورت عبارت files=90 انجام دهید) ) (در صورت حل نشدن بگید تا سرچ کنم و آدرس دقیق بهتان بدم)
در ویندوز xp هم دو فایل autoexex.nt , config.nt در شاخه system32 هستند که شما می توانید دستور files=90 را در آن قرار دهید)
موفق باشید

rahro
جمعه 23 اردیبهشت 1384, 04:22 صبح
در ویندوز me اصلا خود سیستم عامل هیچ وقت اجازه فعال بودن فایل config.sys را نمی دهد و هروقت شما به آن محتوی بدهید آن را برای شما پاک می کند برای انجام این کار (فعال کردن تعداد فایلهای باز باید در قسمت run دستور msconfig را تایپ کنید ودر قسمت Imnvermation (فکر کنم چون واسه خیلی وقت پیش است درست یادم نمی یاد ولی مشاب همین است) تنظیم مربوطه را بصورت ایجاد یک خط جدید در سطر i386 بصورت عبارت files=90 انجام دهید) ) (در صورت حل نشدن بگید تا سرچ کنم و آدرس دقیق بهتان بدم)
در ویندوز xp هم دو فایل autoexex.nt , config.nt در شاخه system32 هستند که شما می توانید دستور files=90 را در آن قرار دهید)
موفق باشید
سلام علیکم
متشکرم استاد : توضیح جالبی بود :thnx:

محمد میرمصطفی
شنبه 24 اردیبهشت 1384, 00:58 صبح
چرا پیغامهای من پاک می‏شه؟
من سعی کردم جواب بدم.
جوابم رو پست کردم. و دیدم که پست شده. ولی حالا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!

manima
شنبه 24 اردیبهشت 1384, 01:49 صبح
جناب آقای جواد حسینی متاسفانه نتوانستم تنظیمات مورد نظر شما در ویندوز ملنیوم و در msconfig پیدا کنم
اگر محبت کنید جستجو کنید و خطی را که باید اضافه کنم پیدا کنید.بسیار ممنون میشم

قربان شما

manima
شنبه 24 اردیبهشت 1384, 02:35 صبح
اساتید محترم زحمت نکشید. خوشبختانه خودم تونستم پیداش کنم
تو این آدرس توضیح کاملی نوشته
http://support.microsoft.com/kb/q269030/
از همتون ممنونم
:تشویق: :تشویق: :تشویق :oops: :oops: :oops: :
تو xp مطمئنید که که دیگه به تغییر رجیستری مثل مالنیوم احتیاجی نیست
و نوشتم در فایل config.nt کافیه

:) :D :D :D

arshia_
شنبه 24 اردیبهشت 1384, 08:21 صبح
دوست عزیز اگر باز هم مشکل حل نشد به عبارت مورد نشر کلمه Set اضافه کنید مثل:

Set files=70
set dos=high,umb

javad_hosseiny
شنبه 24 اردیبهشت 1384, 18:58 عصر
در مورد ویندوز اکس پی دقیقا به همین روش بنده استفاده کردم (در مورد ویندوز me نیز به همان صورت بود لیکن محل دقیق را چون برای خیلی وقت قبل بود بخاطر نداشتم که خوب الحمدلله خودتان سرچ کردید و بدست آوردید)