ورود

View Full Version : یکی از نکاتی که کمتر رعایت میشه .......

pooya1072
شنبه 22 اسفند 1388, 15:49 عصر
موارد زیر رو حتما رعایت کنید :

1) قبل از دادن پست حتما ، حتما جستجو کنید.

2) پست ها و تاپیک های نامرتبط و بی محتوا سریعا حذف خواهد شد.

3) اگه کسی خواست به پستی جواب بده ، از گفتن اینکه قبلا بحث شده یا جستجو کنید شدیدا خودداری می کنه ،
اگه هدفتون کمک کردنه به همراه یه لینک از مبحث موردنظر دوستتون رو راهنمایی کنید.

4) طرز صحبت انسان نشان دهنده ی شخصیتشه، شدیدا به لحن صحبتتون با دوستانتون توجه کنید مخصوصا دوستان تازه برنامه نویس شده!

حرف آخر :

نسبت به سایت خودتون احساس مسئولیت کنید ،
به این فکر کنید که اگه روزی خواستین یه مطلبی رو در سایت جستجو کنید ، انقدر تاپیک های بی محتوا و منحرف کننده نبینید که منصرف بشید.

و اعضای تازه وارد به جمع ما ، با دیدن نظم سایت و احترامی که کاربرا بهم میذارن قوانین رو به صورت ناخودآگاه رعایت کنن و نیازی به تذکر نداشته باشن.

به امید همکاری دوستان برای برقراری نظم سایت خودمون.

اگه ممکنه به نکته 3 توجه کنید....
مدتیه دقت می کنم که این مورد حتی توسط بعضی از مدیران بخش ها هم رعایت نمی شه, چه رسد به بقیه اعضا.
من خودم یکی از اعضایی هستم که تازه فعالیتم رو شروع کردم,قوانین و نکات لازم رو تا حدی مطالعه کردم ,مثل بقیه.خیلی ها هم مثل من هستند.پیش اومده یه مورد رو حتی با جستجو پیدا نکردم,یا فرض کنید اصلا وقت صرف جستجو هم نکرده باشم.اون دوستی که میاد پاسخ رو با "برید جستجو کنید" پر میکنه که بیشتر داره به فضای اون تایپیک لطمه می زنه.خب می تونه اصلا جواب نده . یا اینکه لااقل خودش اگه لینکی سراغ داره کمک کنه.
دوستانی که قدیمی تر هستند سعی کنند تازه وارد ها رو تشویق کنند , خیلی بده که یه سوال مبتدیانه رو با یه لحن تمسخر آمیز جواب بدن.البته من منظورم با تعداد کمی از دوستانه که البته(انشاالله) منظوری هم ندارند.
از همه شما دوستان ممنونم

flamingo
شنبه 22 اسفند 1388, 16:19 عصر
سلام
یه مشکل بزرگ تر هم هست
اینکه یه عده زیادی میان ثبت نام میکنن و یه سوال میپرسن و جواب که گرفتن میرن دیگه اصلا این ورا
پیداشون نمیشه!!!! اگر بشه یه محدودیت اولیه برای این افراد ایجاد کرد که از بچه های این فروم سوء استفاده نکنند خیلی خوب میشه

emadfa
شنبه 22 اسفند 1388, 16:22 عصر
اگه ممکنه به نکته 3 توجه کنید....
مدتیه دقت می کنم که این مورد حتی توسط بعضی از مدیران بخش ها هم رعایت نمی شه, چه رسد به بقیه اعضا.
فکر می کنم که نکته 3 مربوط به کاربران باشه نه مدیران سایت!

Peyman.Gh
شنبه 22 اسفند 1388, 16:40 عصر

قوانین برای همه یکسان میباشد !

xxxxx_xxxxx
شنبه 22 اسفند 1388, 17:16 عصر
پیش اومده یه مورد رو حتی با جستجو پیدا نکردم,یا فرض کنید اصلا وقت صرف جستجو هم نکرده باشم.
تاپیک های تکراری همیشه یکی از معضلات سایت بوده و هست. کاربر که میخواد تاپیک ایجاد کنه طبق قوانین سایت پیش از ایجاد تاپیک بایست جستجو کنه تا مطمئن بشه قبلاً موضوع موردنظرش مطرح نشده.
خوشبختانه این سایت هم سه روش برای جستجو داره:
1) جستجو پیشرفته (http://barnamenevis.org/forum/search.php) که می تونید با اعمال تنظیمات لازم جستجو کنید. مثلاً فقط در یک تالار خاص جستجو کنید.
2) جستجو در تگ ها (http://barnamenevis.org/forum/tags.php). میتونید کلمات کلیدی رو در اون جستجو کنید.
3) جستجوی گوگل (http://www.google.com/cse?cx=010277259273172057471%3Agbud9yj2nhi&q=&x=78&y=6&siteurl=barnamenevis.org%2Fforum%2Findex.php) که کادرش در بالای تمام صفحات وجود داره.

اگر کاربری که می خواد تاپیک ایجاد کنه، قبلش این مراحل جستجو رو طی کرده باشه، خیلی راحت میتونه متوجه تکراری بودن یا نبودن موضوع موردنظرش بشه. اگر هم کسی حوصله جستجو کردن نداره فقط از طریق جستجوی گوگل اقدام کنه. نتایج سریع و زیادی رو در اختیار کاربر میزاره.

اون دوستی که میاد پاسخ رو با "برید جستجو کنید" پر میکنه که بیشتر داره به فضای اون تایپیک لطمه می زنه.خب می تونه اصلا جواب نده . یا اینکه لااقل خودش اگه لینکی سراغ داره کمک کنه.
خب، حالا اگر تاپیک تکراری ایجاد کردید و کسی اومد گفت که جستجو کنید. شما میتونید پست اون فرد رو گزارش کنید. نتیجه اش یا حذف شدن پست اون فرد هست، یا حذف تاپیک شما. دلیلش هم واضح هست.

مثلاً این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=209909) رو نگاه کنید. فردی با/بدون جستجو تاپیکی رو ایجاد کرده و با چند لینک راهنمایی شده و بعد هم تاپیک برای جلوگیری از ادامه بحث قفل شده.
نتیجه اینکه، جستجو کردن، وظیفه سایر کاربران نیست.

پ.ن: نقل قول در پست اول، متعلق به Mbt925 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=34702) (مدیر بخش VB6) هست. در یکی از تاپیک های اعلان (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102664).

HamedNet_ir
شنبه 22 اسفند 1388, 18:17 عصر
.پیش اومده یه مورد رو حتی با جستجو پیدا نکردم,یا فرض کنید اصلا وقت صرف جستجو هم نکرده باشم.اون دوستی که میاد پاسخ رو با "برید جستجو کنید" پر میکنه که بیشتر داره به فضای اون تایپیک لطمه می زنه.خب می تونه اصلا جواب نده . یا اینکه لااقل خودش اگه لینکی سراغ داره کمک کنه.

همانطور که گفته شده , وظیفه ی بقیه ی کاربرا نیست که بیان برای شما جستجو کنند و بیان برای شما بزارن!
کاربرا که لینک تاپیکها رو که حفظ نمیکنن بعد بیان برای شما بزارن!
بارها دیدم که مدیرهای محترم لیستی از تاپیکهای مشابه رو میزارن , اونها هم خودشان جستجو میکنن , دیتابیس ندارن که بیان کپی پیست کنن!
یکی از اساسی ترین قوانین انجمنها اینه که : وظیفه ی هر کاربری هست که قبل از شروع تاپیک اقدام به جستجو کنه , اگر موردش نبود بیاد تاپیک بزنه
بعضا خودم در بسیاری از تاپیکها خود جستجو رو انجام دادم و لینکشو گذاشتم.
جستجو کار سختی نیست , خیلی سریعتر به جوابتون میرسید تا زدن تاپیک!

موفق باشید.

pooya1072
شنبه 22 اسفند 1388, 20:17 عصر
دوستان عزیز
نظرات شما کاملا صحیحه
حالا فرض کنید یک نفر حالا یا سهوا یا عمدا !!! بیاد و یه سوال تکراری رو مطرح کنه....اینکه بدون جستجوی اولیه اینکار رو کرده اشتباهه...این واضحه.ولی توی تایپیک های مختلف افراد مختلفی رو دیدم و برای خودم هم پیش اومده که دنبال یه موضوع گشتیم ولی به هر حال پیدا نکردیم,بعد که به صورت سوال مطرح میشه یه دوستی میاد و در جواب میگه "برو جستجو کن" :لبخند:خوب باور کنید اگه این دوست جواب هم نده هیچ فرقی نمیکنه.در ضمن هیچ کس انتظار نداره که کسی دیگه بخواد براش جستجو کنه.خیلی از مواقع یا از ناچاریه و یا بعضی مواقع عجله...فکر کنم برای هممون پیش اومده باشه.
به نظر من بطورکلی این فرم جواب دادن خیلی روی خوشی نداره.البته شاید هم من اشتباه کنم. در هر حال ممنون که به این نکته توجه کردید

pooya1072
شنبه 22 اسفند 1388, 20:22 عصر
البته نظر شما هم محترمه....
ولی خب من به نوبه خودم با این نظر شما موافق نیستم... حتی مدیران هم خیلی راحت می تونن اینو در غالب یه پیام خصوصی به شخص خاطی تذکر بدن.

Peyman.Gh
شنبه 22 اسفند 1388, 20:54 عصر
نتیجه اینکه، جستجو کردن، وظیفه سایر کاربران نیست.

دوست عزیز حرف شما درست است اما در گاهی اوقات دوستان به اون هدف مورد نظر نمیرسند یا حتی هنر جستجو کردن را ندارند.

HamedNet_ir
شنبه 22 اسفند 1388, 20:57 عصر
خیلی از مواقع یا از ناچاریه و یا بعضی مواقع عجله

دوست عزیز , ممکنه جواب سوال شما یک سورس بزرگ باشه , کسی هم که میدونه قبلا تو سایت هست نمیتونه اونو از اول برای شما بنویسه
شما اگر بخواید زود به جوابتون برسید , جستجو کنید اون هم از روش صحیح , مطمئنا خیلی زود به جوابتون میرسید.

موفق باشید.