ورود

View Full Version : پيشنهاد ايجاد بسيج عمومي جهت ترجمه MSDN

pooya1072
شنبه 22 اسفند 1388, 23:06 عصر
سلام دوستان عزيز
داشتم توي msdn دنبال آموزش نحوه كار با يكي از توابع مي گشتم،اين فكر افتاد توي سرم كه با كمك دوستان شروع كنيم به ترجمه اون.البته با توجه به گستردگي كه داره كار واقعا سختيه ،ولي ارزشش رو داره.
اگه از دوستان كسي پيشنهادي داره يا ميتونه يه نقطه شروع رو پيشنهاد كنه "بسم الله"

حمید محمودی
شنبه 22 اسفند 1388, 23:52 عصر
سلام دوستان عزيز
داشتم توي msdn دنبال آموزش نحوه كار با يكي از توابع مي گشتم،اين فكر افتاد توي سرم كه با كمك دوستان شروع كنيم به ترجمه اون.البته با توجه به گستردگي كه داره كار واقعا سختيه ،ولي ارزشش رو داره.
اگه از دوستان كسي پيشنهادي داره يا ميتونه يه نقطه شروع رو پيشنهاد كنه "بسم الله"

ترجمه MSDN تنها به این سادگی نیست . داشتن افراد متخصص در اون ضمینه ها ، صرف هزینه و وقت و تلاش برای بروزرسانی مطالب و بسیاری مشکلات بسیار بزرگی که تا حالا همه رو از این کار باز داشته

موفق باشید

REZADG
یک شنبه 23 اسفند 1388, 05:54 صبح
تازه اگرم ترجمه کردید دیگه به چه دردی میخوره برنامه نویس ها دارن کوچ میکنن به دات نت

حمید محمودی
یک شنبه 23 اسفند 1388, 07:04 صبح
تازه اگرم ترجمه کردید دیگه به چه دردی میخوره برنامه نویس ها دارن کوچ میکنن به دات نت

برنامه نویسا خیلی وقته که کوچ کردن . اما در مورد مطلب شما باید بگم که خوب MSDN که مربوط به یه زبون برنامه نویسی نیست.

aminghaderi
یک شنبه 23 اسفند 1388, 09:13 صبح
به نظر من کار درستی نیست! چون وابستگی به زبون فارسی وسط می یاد!
باید جا بیوفته که بچه های کامپوتر یا هر شاخه ای دیگه از یه حدی علمی که بالاتر رفتن زبان انگلیسی رو کامل مسلط بشن.
من شخصا خیلی وقت ها دنبال مقاله می گردم فارسی پیدا نمی کنم و همشون انگلیسی!!! و من هم زیاد مسلط نیستم و کلی عزیت می شم ، ولی به هر حال اخرش چی ؟؟ وقتی اکثر بحث های تخصصوص انگلیسیه؟! پس به نظر من لزومی به ترجمه MSDN نیست و بهتر افراد ماهی گیری بلد باشن تا ما براشون ماهی بگیریم.

حمید محمودی
یک شنبه 23 اسفند 1388, 10:29 صبح
به نظر من کار درستی نیست! چون وابستگی به زبون فارسی وسط می یاد!

این چیزی که شما در مورد وابستگی میگین درسته . ولی وقتی مسئله ترجمه هست خوب میشه ترجمه های مختلفی رو روی سرور قرار داد. این مسئله ترجمه هم همانطور که قبلا هم اشاره کردم به پیش زمینه های زیادی نیاز داره که گروه های نرم افزاری زیادی رو از انجام اون باز داشته

pooya1072
یک شنبه 23 اسفند 1388, 11:59 صبح
بهتر افراد ماهی گیری بلد باشن تا ما براشون ماهی بگیریم.
خب بحث این نیست که برای کسی قراره اینکار انجام بشه,به نظر من یه روال که به طور طبیعی باید انجام میشده.شما ببینید الان ویندوز به طور کامل به چندین زبان قابل نصبه ولی به دلایل مختلف زبان فارسی در اون نیست.البته منظورم زبان خود ویندوزه نه زبان نوشتاری ....که البته اونم بعضی وقتا با مشکل مواجهه.
الان میال و MS word رو فارسی می کنن...منوهای Download Manager رو فارسی می کنن و خیلی برنامه های دیگه.کاملا قبول دارم که باید سعی بشه که سطح زبان انگلیسی رو ارتقا بدن ولی این یه چیز فراگیر نیست...در هر حال ممنون از توجه دوستان

حمید محمودی
یک شنبه 23 اسفند 1388, 14:24 عصر
شما ببینید الان ویندوز به طور کامل به چندین زبان قابل نصبه ولی به دلایل مختلف زبان فارسی در اون نیست.البته منظورم زبان خود ویندوزه نه زبان نوشتاری ....که البته اونم بعضی وقتا با مشکل مواجهه.

خیر . پک فارسی کننده ویندوز اصلا برای فارسی زبانان اید آل نیست . این دلایل مختلفی داره مثلا یکی شم خاصیت RTL بودن زبانمونه و ... که البته میشه برنامه نویس هاش یه کارایی بکنن ولی درکل کشور ما از همه نظر تحت تحریم هست.

الان میال و MS word رو فارسی می کنن...منوهای Download Manager رو فارسی می کنن و خیلی برنامه های دیگه.کاملا قبول دارم که باید سعی بشه که سطح زبان انگلیسی رو ارتقا بدن ولی این یه چیز فراگیر نیست...

در مورد تغییر زبان برنامه های کاربردی به فارسی باید بگم که این کار صرفا جهت تامین منافع تجاری انجام میشه . نرم افزارهای زیادی که بصورت Open source و ... در دسترس هستند سعی در تامین منابع مالی برای شرکت/گروه خود کنند. صفحات donate و بسیاری امکانات که سعی میشه تا کاربران کشور های مختلف رو بهشون جذب کنه همه اکثرا از این دسته اند. مطلب آخر هم در مورد تاپیکی که ایجاد کردید باید بگم اینه که اگه در انجام اینکار مصمم هستید میتونید با تهیه سرور و راه اندازی یه وبسایت قدرتمند شروع کنید . بعد با دادن اگهی حتما افرادی هستند که مایل به همکاری باشن. ولی در حد بحث کردن .....

موفق باشید

pooya1072
یک شنبه 23 اسفند 1388, 23:07 عصر
اگه در انجام اینکار مصمم هستید میتونید با تهیه سرور و راه اندازی یه وبسایت قدرتمند شروع کنید .
موفق باشید

خب از پيشنهادتون ممنون...فعلا در حد يه نظر سنجي بود...كه به نظر مخالف زياد داره.حالا تا ببينم در چند روز آينده موافق هم پيدا مي كنه يا نه.

jerjis1912
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 12:59 عصر
خب از پيشنهادتون ممنون...فعلا در حد يه نظر سنجي بود...كه به نظر مخالف زياد داره.حالا تا ببينم در چند روز آينده موافق هم پيدا مي كنه يا نه.

سلام دوست عزیز.
از پیشنهاد عالیت واقعا ممنونم.اگه ابتدا بخش دات نت msdn و کل کتابخانه کلاسها ترجمه بشه قدرت برنامه نویسی و زاویه دید برنامه نویسان و آشکار شدن نقاط پنهان واقعا تقویت میشه.منم خودم خیتی تو فکرش هستم.تازه در ضمن ترجمه اصل متنها میشه توضیحاتی رو نیز افزود که در اینصورت حاصل یه کتاب خودآموز گام به گام از مبتدی به فوق حرفه ای و در عین حال مرجع رو داریم.
به این مثال نگاه کنید:
در برنامه نویسی خیلی مواقع هست که سر و کارمون به ذخیره وبازیابی داده ها و در نتیجه کار با انواع فایلها میفته. در محیط دات نت فضانام system.IO با مجموعا 18 تعداد کلاس اصلی برای کار با فایل داریم.
1-streamWriter
2-streamReader
.
.
.
من پام.

ali_habibi1384
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 13:06 عصر
من موافقم اما نه برای VB6 !!!! چون . . .
اگه برای C#2010 بود پیشنهاد خوبی بود . به نظر من برای این موضوع باید بخش جداگانه ای مدیران سایت در نظر بگیرند.