View Full Version : مشکل در ساخت اتوران
IamOverlord
یک شنبه 23 اسفند 1388, 15:14 عصر
<<یاحق>>
سلام دوستان!
من یه اتوران با VB ساختم. ولی توی Windows Seven درست کار نمی کنه. چون Windows Seven کنترل Rich Text Box رو نداره.
دوستان به نظرتون چی کار کنم؟ :متفکر:
:چشمک:
amin_unique
یک شنبه 23 اسفند 1388, 16:20 عصر
مطمئنی تو سون نداره ؟
برنامه exe شدتو run as windows xp کن . ببین حل میشه .
یک شنبه 23 اسفند 1388, 17:48 عصر
سلام دوست عزیز!
مطمئنم،چون برنامه ی من فقط تو Windows Se7en این مشکل رو داره... حالا چه طور می تونیم یه ActiveX مثل RICHTXT32.OCX رو تو سیستم کاربر نصب کنیم؟ آخه من این کد رو تو Form_Load قرار دادم که فقط برای نصب ActiveX تو Win XP جواب می ده، تو Se7en چی کار کنیم؟...
Private Sub Form_Load()
' Set AppPath
If Len(App.Path) = 3 Then
AppPath = App.Path
Else
AppPath = App.Path + "\"
End If
' set WinDir
Windir = Environ("WinDir")
' Install ActiveX Controls
On Error Resume Next
APIFileCopy AppPath + "_\RICHTX32.OCX", Windir + "\System32\RICHTX32.OCX"
On Error GoTo 0
' Copy Fonts
On Error Resume Next
Open AppPath + "_\lstFonts.txt" For Input As #1
Do Until EOF(1) = True
Line Input #1, strFileAddress
Line Input #1, strDestinationFileName
APIFileCopy AppPath + strFileAddress, Windir + "\Fonts\" + strDestinationFileName
Loop
Close #1
On Error GoTo 0
...
ضمنا برنامه ی من اتوران هست و نمی خوام کاربر run as windows xp کنه.
kooroush
یک شنبه 23 اسفند 1388, 19:50 عصر
راه های زیادی تو برنامه معمولی بود مثلا با اینستال شیلد پکیج می ساختی و هنگام ایجاد پکیج فایل اکتیویکس هم داخلش قرار می دادی اما چون اتورانه !!!!! فقط یک راه به مغزم رسید از ریسورس استفاده کنی و فایل اکتیویکس رو تو اون قرار بدی و بگی وقتی فرم بالا اومد فایل و برداره ببره تو مسیر مربوطه کپی کنه . اینجوری دیگه اکتیویکستم کنار فایل اوتورانت دیده نمیشه و تو خود برنامه وجود داره !
اگه کارت راه افتاد یک دونه تشکر خوش گل رو هم بقشار :لبخند:
amin_unique
یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:56 عصر
فهمیدم چی کار کنی . تو اتورانت اول یه فرم ساده بدون RICHTXT بذار . تو اون فرم یه Loading واسه خوشگلی بذار . بعد اون جا با fso فایل RICHTXT32.OCX رو کپی کن تو پوشه system32 . خوب حالا فرم اصلی که بخواد لود بشه دیگه نمیگه ocx نداری .
تشکر یادت نره
IamOverlord
دوشنبه 24 اسفند 1388, 01:22 صبح
سلام دوستان!
این کار رو تو Form_Load می کنم. ولی تو Se7en انجام نمی شه. تو Se7en باید تو چه مسیری RICHTX32.OCX رو کپی کرد؟ :متفکر:
kooroush
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:13 صبح
من با سون زیاد کار نکردم ولی باید یک چیزی شبیه system32 ویندوز داشته باشه که تمام dll ها و ocx ها ی برنامه ها اونجا کپی می شه . یک برنامه مشابه دیدم که مسیرهای مهم مثلا همین system32 یا مسیر نصب ویندوز و خیلی چیزای دیگه رو به ما میداد ولی نمی دونم تو سون هم جواب میده یا نه ...
amin_unique
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:44 صبح
سلام . تو پوشه system32 کپی کن . تو se7en هم همینه . اگه میبینی کپی نمیکنه شاید به خاطر permision باشه .
وقتی برنامتو نوشتی و exe کرده ، رو برنامت راست کلیک کن و run as administrator رو بزن .
نباید مشکلی داشته باشه و ocx رو درست کپی کنه .
در ضمن اینی که میگمو تست کردم خودم . بازم اگه موندی بگو
rzbhshf
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 13:25 عصر
سلام دوست عزیز
مشکل اصلی شما security در 7 هست چک کن حل میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.