ورود

View Full Version : کار با دکمه های قبل و بعد در رکوردهای اول و آخر

look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:30 صبح
با سلام و خسته نباشید
می خوام اگه توی رکورد دوم بدوم یه کار خاصی انجام بدم مثلا اگه دکمه preview رو زدم بره رکورد اول و دکمه preview مخفی بشه و اگه توی رکورد اول بودم و روی دکمه next کلیک کردم و به رکورد دوم رفت دکمه preview از حالت مخفی خارج بشه

در مورد رکورد اخر همینطور یعنی:

اگه توی رکورد ماقبل آخرین رکورد بدوم و دکمه next رو زدم بره رکورد آخر و دکمه next مخفی بشه و درهمین حالت اگه توی رکورد اخر بودم و روی دکمه preview کلیک کردم و به رکورد ماقبل آخر رفت دکمه next از حالت مخفی خارج بشه

یکم قاطی شد شاید به همین خاطر هست که نمیدونم از چه کدی استفاده کنم اگه امکانش باشه توی کدنویسی اون منو کمک کنید

با تشکر

kooroush
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:45 صبح
دوست عزیز قبل از ایجاد تایپیک سرچ بزن !!!! مشابه اینی که شما میگین هم آموزشش هست و هم سورسش !!!! سرچ بزنی پیدا می کنی !

look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 12:10 عصر
دوست عزیز قبل از ایجاد تایپیک سرچ بزن !!!! مشابه اینی که شما میگین هم آموزشش هست و هم سورسش !!!! سرچ بزنی پیدا می کنی !
چی بزن توی سرچ خودم موندم در مورد چی باشه؟

polisoftco
سه شنبه 25 اسفند 1388, 01:24 صبح
دوست عزیز شما سوالی پرسیده بودین باعنوان "نمایش پیغام ..." خب توهمون تاپیک کد اول و آخرش هست.

if ado.recordset.BOF = true then
cmdPrev.Visible = False
else
cmdPrev.Visible = True
Exit Sub
end if

if ado.recordset.EOF = true then
cmdNext.Visible = False
else
cmdNext.Visible = True
Exit Sub
end if

خاصیت Visible برای نمایش/مخفی کردن یک کنترل هستش، تابع EOF اگر درست بود یعنی اینکه توی رکورد آخر هستیم و اگر BOF درست بود یعنی تو رکورد اول هستیم.

(این تیکه کد فقط واسه یادگیریست، برای استفاده طبق نیاز خودتون ویرایشش کنید)
موفق باشین

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 08:10 صبح
با سلام ببخشید این کد رو میدونستم ولی منظورم اینکه قبل از اینکه به BOF ویا EOF برسه دکمه ها مخفی و با نمایش داده بشه توی این حالتی که شما نوشتید وقتی توی رکورد اول هستم دکمه CmdPREV نشون داده میشه و وقتی CmdPREV کلیک می کنم بعدش دکمه مخفی میشه من می خوام اگه توی رکورد اول بود این اتقاف بیفته نه اینکه بعد از اینکه کلیک کردم و همینطور در مورد آخرین رکورد

look20
جمعه 28 اسفند 1388, 21:02 عصر
با سلام ببخشید متوجه شدید منظورم چیه؟!
همونطور که گفتم این کدهارو امتحان کردم ولی همون چیزی نیست که من میخواستم!