ورود

View Full Version : فروشگاه الکترونیکی قطعات کامپیوتر

mohammad kafiyan
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:43 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز من برای درس مهندسی نرم افزار پروژه فروشگاه الکتونیکی قطعات کامپیوتر را انتخاب کرده ام حال در مرحله ی نیاز به جمع آوری اطلاعات دارم باید برای جمع آوری اطلاعات چه کار کنم و نیاز به چه اطلاعاتی دارم
با تشکر :لبخندساده::لبخندساده:

اوبالیت به بو
دوشنبه 24 اسفند 1388, 13:10 عصر
رای جمع آوری اطلاعات چه کار کنم و نیاز به چه اطلاعاتی دارم
با تشکر :لبخندساده::لبخندساده:
خرید چیست؟
چگونه خرید انجام می شود؟
فروشگاه چیست؟
انبار و کالا چیست؟
سبد خرید چیست؟
روش های پرداخت وجه در خرید؟

mohammad kafiyan
سه شنبه 03 فروردین 1389, 18:19 عصر
با سلام به دوستان اگر كسي در اين زمينه بيشتر كار كرده لطفا بيشتر راهنمايي كنه كه چه طوري اطلاعات مورد نظر را جمع آوري كنماين دوست عزيز زحمت كشيدند و به صورت كلي و خلاصه گفتند نياز به راهنمايي بيشتر دارمبا تشكر از دوستان

Rejnev
سه شنبه 03 فروردین 1389, 21:26 عصر
سلام
اگه من بجای شما بودم
اول چند تا سایت فروشگاهی رو میدیدم که همین سیستم رو دارن.
بعد سعی میکردم بخش های مختلف رو تفکیک کنم تا بتونم به جداولی که استفاده کردن برسم.
مثلا یک فروشگاه میتونه بخش تعریف کالا برای مدیریت داشته باشه.
پس رسیدیم به دو موجودیت کاربر و کالا
معمولا برای تعریف کالا در سیستمهای حسابداری مواردی از قبیل گروه کالا و بعد مشخصات کالا در نظر میگیرند
گروه کالا میتونه شامل فیلد کد(برای استفاده به عنوان کلید خارجی در بعد)، و نام باشه.
حتی میتونید یک فیلد هم با دومقدار سخت افزار و نرم افزار (بولی) در نظر بگیرید.
حالا جدول کالا میتونه کد کالا، کد گروه، نام و عکس و قیمت و توضیحات و ... داشته باشه
مثلا میخوایم یک mainboard به جدول اضافه کنیم:
جدول گروه کالا:
کد:1 نام: mainboard نوع: سخت افزار(1)
...

جدول کالا:
کد:5 گروه: 1 (mainboard) نام: GIGA قیمت ...

جدول کاربران هم میتونه نام و سمت و رمز عبور و ... داشته باشه.
قسمتهای دیگه هم مثلا شامل سیستم فروشه که به صورت یک جدول مفروضه
بصورتی که کاربر x کالای y را با قیمت z در تاریخ d خرید.

یا جدول خرید که یک کالای خاص خریداری میشه و در نتیجه به موجودی کالا اضافه میشه
برای شروع جداول رو در بیارید و بصورت نرمال طراحی کنید و بعد اگر سوالی بود در خدمتیم

mohammad kafiyan
سه شنبه 24 فروردین 1389, 09:06 صبح
سوال : مشخص کردن محدویت های فروشگاه الکترونیکی قطعات کامپیوتری چگونه می باشد ؟

Rejnev
سه شنبه 24 فروردین 1389, 09:35 صبح
سوال : مشخص کردن محدویت های فروشگاه الکترونیکی قطعات کامپیوتری چگونه می باشد ؟
محدودیت برای چه کاری؟
کاربران، خرید، اعتبارات مشتریان؟

mohammad kafiyan
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 12:46 عصر
سلام دوست عزیز جناب آقای mohammad_bagherani بهتر سوالم را اینجوری مطرح کنم
1- نیازمندی های یک فروشگاه قطعات کامپیوتر چیست؟(چه نیاز های ما از یک نرم افزار که قراره برای فروشگاه قطعات کامپیوتر تولید بشه داریم)
2- مشخص کردن محدودیت های این نرم ازار که قرار ما آنرا تولید کنیم ، ممکنه چه محدودیت های داشته باشه ؟ مثلا محدودیت های مانند زمان - سرعت - امکانات
با تشکر از شما که در این زمینه به بنده کمک می کنید
:تشویق::تشویق:

mahnazyp
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 22:53 عصر
سلام. من هم دقیقا دارم روی همین پروژه با همین موضوع کار می کنم. فقط یه کم تو تحلیل مشکل دارم. برای کشیدن یوزکیس اکتور ها کدامند؟ فقط مشتری و مدیر سایت. اکتور دیگه ای که وجود نداره؟
یوزکیس هاش چی میشن؟
برای شما آقای کافیان یه داکیومنت ضمیمه کردم که تحلیل های خودم برای هین پروژه از بعد تجارت الکترونیکی و امکانات سنجی هست شاید راهنماییتون کنه.

mohammad kafiyan
جمعه 27 فروردین 1389, 17:06 عصر
سلام دوست عزیز mahnazyp اگر قبلا با rational rose کار کردی من usecase digram آنرا کشیدم ولی باز هم نیاز به کامل شدن داره کاملش کن بگذار داخل همین تایپیک تا بقیه هم استفاده کنند

mahnazyp
یک شنبه 29 فروردین 1389, 09:52 صبح
سلام دوست عزیز mahnazyp اگر قبلا با rational rose کار کردی من usecase digram آنرا کشیدم ولی باز هم نیاز به کامل شدن داره کاملش کن بگذار داخل همین تایپیک تا بقیه هم استفاده کنند
یوزکیستون رو دیدم.پس مشتری چرا اکتور نگرفتید؟
من میتونم ایمیل شما را داشته باشم و دی اف دی ام رو براتون بفرستم وبا شما مقایسه کنم؟

mohammad kafiyan
یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:05 عصر
سلام دوست عزیز موضوع ما تغییر پیدا کرد به فروشگاه الکترونیکی قطعات کامپیوتر تحت شبکه داخلی(شبکه محلی) برای همین است که مشتری را به عنوان یک actor در نظر نگرفتم در ضمن در حال کامل کردن activity digram هستم اگر کامل شد برایتان می گذارم
موفق باشید
:لبخندساده::لبخندساده:
micronet_m@yahoo.com

mohammad kafiyan
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 12:19 عصر
سلام به دوستان آیا کسی می دونه محدودیت های نرم افزار فروشگاه الکترونیکی قطعات کامپیوتر چی می تونه باشه از لحاظ زمان - سرعت - ترافیک و...
اگر ممکنه یک کمکی بکنید :متفکر::متفکر: