PDA

View Full Version : افزایش آمار بازدید با refresh صفحه

amin_unique
دوشنبه 24 اسفند 1388, 18:53 عصر
سلام .
من میرم توی وبلاگ یا توی سایتم و مثلا هر 30 ثانیه یه بار سایتمو refresh میکنم و مثلا از این طریق امار بازدید سایت من در روز صد نفر میکنم .
تعداد بازدید :100
تعداد بازدید کننده : 1
حالا اگه با نرم افزاری هر چند ثانیه ip خودمو هم عوض کنم میشه
تعداد بازدید : 100
تعداد بازدید کننده : 100

مگه هر چی بازدید بیشتر باشه سایت یا وبلاگ تو متور های جست و جو هم پر رنگ تر نمیشه ؟

نمیشه خودمون بازدید کننده سایت خودمون باشیم تا آمارمون بره بالا ؟

عزیزان مهندس ما رو هم راهنمایی کنند

حامد مصافی
دوشنبه 24 اسفند 1388, 19:43 عصر
بازديد هم سهمي داره، اما نكته مهم تر تعداد و ميزان اهميت سايت هايي است كه به وبلاگ شما لينك داده اند، از نظر گوگل برنامه نويس دات ارگ يك سايت معتبر فارسي است، اگر آدرس وبلاگ را در امضي خود درج كنيد گوگل آن را به عنوان لينك تعبير خواهد كرد و رتبه وبلاگ شما جهش بيشتري نسبت به افزايش بازديد خواهد داشت، فاكتور هاي ديگري هم هستند كه مي توانيد با جستجو در همين مورد در اين سايت پيدا كنيد.

amin_unique
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 17:02 عصر
پس به نظر شما زیاد بی تاثیر نیست

khazaie01
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 17:20 عصر
سلام دوستان
مقاله ای درباره با افزایش آمار بازدید سایت دارید ؟ آیا برای بدست آوردن آمار بازدید سایت حتما باید کدی مثل کد WebGozar را در سایت قرار داد ؟

ممنووووووووون

emad_67
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 19:29 عصر
من میرم توی وبلاگ یا توی سایتم و مثلا هر 30 ثانیه یه بار سایتمو refresh میکنم و مثلا از این طریق امار بازدید سایت من در روز صد نفر میکنم .
این کار شما هیچ تاثیری توی وضعیت سایت شما تو موتور های جستجو نداره، شما باید سعی کنی رنک سایت رو با تبادل لینک بالا بیاری.

مقاله ای درباره با افزایش آمار بازدید سایت دارید ؟ آیا برای بدست آوردن آمار بازدید سایت حتما باید کدی مثل کد WebGozar را در سایت قرار داد ؟
شما نکات seo رو رعایت کن و سایت بروزی داشته باش، آمار خود به خود میاد بالا.
http://www.irpcn.com/internet/seo-points.html

برای به دست آوردن آمار هم google analytics بهترین گزینه هست.

khazaie01
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 19:54 عصر
ممنوووون دوست عزیز
اگر در Webgozar و یا google analytics ، سایت را ثبت نکنم، نمیتوان آمار بازدید سایت را بدست آورد ؟

emad_67
جمعه 28 اسفند 1388, 01:03 صبح
اگر در Webgozar و یا google analytics ، سایت را ثبت نکنم، نمیتوان آمار بازدید سایت را بدست آورد ؟
به هر حال یا باید از یکی از سرویس های موجود استفاده کنید یا خودتون یه آمارگیر برای سایتتون بنویسید. راه دیگه نیست.

khazaie01
جمعه 28 اسفند 1388, 15:40 عصر
به هر حال یا باید از یکی از سرویس های موجود استفاده کنید یا خودتون یه آمارگیر برای سایتتون بنویسید. راه دیگه نیست.

دوست عزیز منظور من این نبود.
فرض کنید میخواهم آمار بازدید یک سایت دیگر را بدست بیارم ! و این سایت هیچگونه سیستم آمار بازدیدکننده ای ندارد. آیا امکان بدست آوردن آمار بازدید این سایت وجود دارد ؟!

ali12541
شنبه 29 اسفند 1388, 00:39 صبح
میتونی از alexa.com استفاده کنی ولی امار دقیقی از بازدید و بازدید کننده گیرت نمیاد

amin_unique
شنبه 29 اسفند 1388, 01:41 صبح
سلام . من که همچین بی تاثیر ندیدمش !!! میتونید امتحان کنید .

emad_67
شنبه 29 اسفند 1388, 13:05 عصر
سلام . من که همچین بی تاثیر ندیدمش !!! میتونید امتحان کنید .

به نظرت وقتی شما میشینی یه صفحه رو ریفرش می کنی یا با نرم افزاری این کار رو می کنی، گوگل از کجا باید بفهمه بازدید شما رفته بالا؟
بالا اومدن توی SERP به رنک کلی سایت شما و به خصوص رنک اون لینک خاص + تعداد دفعاتی که کاربر ها بر روی اون لینک خاص از سایت شما توی نتایج گوگل می کنن بستگی داره. بالا بودن بازدید سایت شما تاثیری توی وضعیت شما در گوگل نداره.

فرض کنید میخواهم آمار بازدید یک سایت دیگر را بدست بیارم ! و این سایت هیچگونه سیستم آمار بازدیدکننده ای ندارد. آیا امکان بدست آوردن آمار بازدید این سایت وجود دارد ؟!
نه نمیشه، راهی که هست همون alexa ئه که دوست قبلی گفتن که به صورت دقیق هم نیست.
google analytics قسمتی برای benchmarking داره که برای مقایسه آمار یه سایت دیگه با سایت خود شما هست(خودم هنوز باهاش کار نکردم) البته برای دیدن آمار باز هم باید مدیر اون سایت این اجازه رو داده باشه فکر کنم. اما به هر حال به صورت عادی نمی تونی آمار هر سایتی رو به دست بیاری.

alimooghashang
شنبه 29 اسفند 1388, 18:24 عصر
google analytics در آمارگیری سایت فوق العاده اس
و نتایج رو در ثبت سایت شما در موتور جستجو استفاده میکنه
ولی این نکته را بگم سرش نمیتونی کلاه بزاری که بگی اتوماتیک رفرش میکنم و آمار میگیرم!!!

بهترین کار برای اینکه تو گوگل اعتبار داشته باشی تبادل لینک هست!!! نه آمار تقلبی

khazaie01
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 17:16 عصر
من سایت را در google analytics ثبت کردم و اسکریپت را داخل سایت قرار دادم اما نمیدونم چرا دیر آپدیت میشه !!! و آمار بازدید را کم نشون میده !! کار خاصی باید انجام داد !

emad_67
شنبه 07 فروردین 1389, 14:38 عصر
من سایت را در google analytics ثبت کردم و اسکریپت را داخل سایت قرار دادم اما نمیدونم چرا دیر آپدیت میشه !!! و آمار بازدید را کم نشون میده !! کار خاصی باید انجام داد !
google analytics آمار رو مثل وبگذر و persianstat و ... به صورت لحظه ای نشون نمیده. در انتهای روز کل آمار اون روز نشون داده میشه. علت کم نشون دادن آمار هم به خاطر اینه که تا حدودی گوگل متفاوت از بقیه سیستم ها کار می کنه. توضیحات مربوط به visits، pageviews و ... رو بخون فکر می کنم متوجه بشی:
http://www.google.com/support/googleanalytics/bin/answer.py?answer=57164&cbid=9rm4l2fpk4l8&src=cb&lev=topic

amin_unique
شنبه 07 فروردین 1389, 22:50 عصر
ممنون از همگی . استفاده کردیم

KinGover
جمعه 03 مرداد 1393, 11:58 صبح
این روشها قدیمی شده و موتورهای جستجو دیگه با این روشها گول نمیخورن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zirend.ir (http://zirend.ir/) بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir (http://www.zirend.ir/)