ورود

View Full Version : سوال: چگونگی آگاهی سرور از اتصال یک کلاینت و کنترل مصرف !

jlover
دوشنبه 24 اسفند 1388, 21:45 عصر
با عرض سلام ارادت خدمت همه ی عزیزان ، مخصوصن اساتید شبکه

من در نظر دارم یه برنامه ی کنترل ترافیک برای شبکه ی خونگیمون بنویسم و اون رو روی سرور سوار کنم ( کاری دقیقن شبیه کنترلی که سرور یک آی اس پی روی کلاینتهاش انجام میده ، منتها در سطحی ساده تر )
مسئله از اونجا ناشی میشه که میخام روی سیستم کلاینت هیچ برنامه ای نصب نشه
و هیچ تنظیم خاصی هم انجام نشه ( چرا که این امکان رو به کاربر کلاینت میده که این تنظیمات رو تغییر بده )
در واقع میخام برنامه ی سرور که گوش به زنگ هست به محض وصل شدن کلاینت ( همه ی ترافیک کلاینت رو از درگاه خودش عبور بده و کنترل لازم رو به عمل بیاره

اینو هم بگم که هدف من از حل این مسئله صرفن شمردن ترافیک کلاینت و نشون دادن مصرف و قطع ارتباط نیست،چرا که این برنامه ها همه شون موجود هستند و امکانات مختلفی هم ارایه میدند و البته باید در سیستم کلاینت نصب بشند؛قضیه امنیتی هم نیست ! سیستم سیتم خاهرمه تو اون اتاق و از وقتی که سر میزان مصرف ( لعنت به این وضع ای دی اس ال :اشتباه: ) با هم اختلاف پیدا کردیم ( گزینه ی دانلود رو میزد و ... ) دیگه سیم میما رو کنده و میره کارت میخره ، منم که همه ش با متن سر و کار دارم همین سه گیگ رو هم آخر ماه اضفه میارم :لبخندساده: . بنابراین تصمیم گرفتم زمانیکه بحث برنامه نویسی شبکه و مدل کلاینت / سرور رو یاد گرفتم از این سوژه هم برای تمرین استفاده کنم و هم یه کاری بکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب ....

و حالا وقتش شده

مختصات شبکه و مسئله :

یک شبکه ی خونگی ساده که از یک روتر ای دی اس ال ( TD-881 ) با پیکربندی pppoe برای اتصال به اینترنت استفاده میکنه - سیتم من با یو اس بی و سیتم دوم با کابل شبکه بهش وصل هستند
هدف برنامه : کنترل ترافیک یکی از کلاینتها

سناریوی ابتدایی :
چیزی که من به ذهنم میرسه اینه که

1 _ برنامه ی سرور باید در حال اجرا باشه روی
یا
* روتر ، که قطعن حالت بحث انگیز تریه و باید دید که اصلن چنین اکانی وجود داره یا نه
یا برای سادگی بیشتر
* فرضن سیستم خودم به عنوان سرور عمل کنه و کلاینت رو از سیتم خودم تغذیه کنم،در اینصورت راه اندازی برنامه ی سرور به سادگی امکانپذیره

2 _ باز کردن کانال از سوی کلاینت به درگاه مورد نظر در سرور
که این قسمت دقیقن چالش من هست و هیچ ایده ای درباره ش ندارم که چطور بدون استفاده از یک برنامه در سیتم کلاینت این کار رو انجام بدم :افسرده: و به سبب محدودیت اطلاعاتی که در حوزه ی شبکه دارم مزاحم شما عزیزان در این تالار شدم

3 _ دیگه از اینجا به بعدش با خودم :لبخندساده:

در ضمن من با جاوا برنامه نویسی میکنم .

پیشاپیش از راهنماییهاتون سپاسگزارم

اسماعیل

alireza_s_84
دوشنبه 24 اسفند 1388, 22:31 عصر
سلام اینجا رو یه نگاه بنداز:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=187985

jlover
دوشنبه 24 اسفند 1388, 22:49 عصر
سلام اینجا رو یه نگاه بنداز:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=187985
ممنون از شما
اما نه دوست عزیز کمکی نکرد
اون تاپیک خودش بلا تکلیف مونده،اگه کمی اطلاعات کلی هم بدست بیارم شاید بتونم مسیر دنبال کردن راهم رو پیدا کنم

jlover
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:45 عصر
خب دوستان
هیچ فکرشو نمیکردم که کوچکترین راهنمایی در این تالار نصیبم نشه !
اما اگر پرگویی کردن من ، راهنمایی کردن رو برای شما سخت میکنه ، به عنوان آخرین درخاست یک سوال ساده میپرسم ( ساده چون مطمئنم این امکان وجود داره ) :

برنامه های مختلف ( مرورگر اینترنت ، مدیا پلیری که آدرس یک مدیا رو بهش میدیم یا هر برنامه ی دیگه ای ) همگی از یک نقطه از ماشین کلاینت(مثلن کامپیوتر من ) عبور میکنند ؟ اگر درسته،اون نقطه کجاست(با علم به اینکه پروتکلهای مختلف و برنامه های مختلفی که به سرورهای مختلف وصل میشند ارتباطشون ممکنه از طریق درگاههای مختلفی برقرار بشه )

میدونیم برنامه هایی مثل TCompress*r همه ی ترافیک خروجی و ورودی به سیستمی که روش هستند رو از خودشون عبور میدن و ... بدون اینکه برنامه های مختلف (مرورگر و ...) احتیاجی به دستکاری(ست کردن آدرس و پورت ) داشته باشند
حالا من میخام یه کار خیلی ساده بکنم : یه برنامه بنویسم که رو اون گلوگاه بشینه و تعداد بایتهای عبوری رو بشماره !
همین

با تشکر

cybercoder
سه شنبه 17 فروردین 1389, 19:36 عصر
قبلا نوشته شده!
یکیشSNORT ه که یکی از قابلیت هاش این چیزیه که شما می گید

موفق باشید.

jlover
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 07:26 صبح
قبلا نوشته شده!
یکیشSNORT ه که یکی از قابلیت هاش این چیزیه که شما می گید

موفق باشید.

من هم یه دوجین نرم افزار سراغ دارم که یکی از کاراشون شمردن بایت های ورودی و خروجی هست !
بنده نگفتم میخام کار خارق العاده ای انجام بدم و نوآوری خاصی بکنم. توی پست اولم متذکر شدم که میخام تمرین کنم
این نرم افزاری که فرمودین رو منبعش رو بارگیری کردم و چند تا زا فایلهای منبع رو یه نگاه خیلی سرانگشتی انداختم،اما...

من نیاز به اطلاعات دارم و راهنمایی درخاست کردم ، نه ابزار !

با تشکر