ورود

View Full Version : گفتگو: ساخت ستاپ برای پروژه های VB6

HamedNet_ir
سه شنبه 25 اسفند 1388, 12:30 عصر
با سلام خدمت دوستان

میدونم , قبلا این موارد بسیار مطرح شده است , ولی به دلیل قدیمی بودن تاپیک ها , آموزشهای گذاشته شده برای نسخه های قدیمی میباشد و هم چنین تمامی موارد را امتحان کردم , سوالاتی پیش آمد , نخواستم تاپیک قدیمی رو بالا بکشم.

من خودم از Package ساز VB6 استفاده میکنم , به دلیل سرعت کم , حجم بالا , و عدم شخصی سازی میخواهم آن را کنار بگذارم و میخواهم از Install Shield استفاده کنم.
آموزشهایی برای این نرم افزار در خود سایت موجود است اما برای نسخه های قدیمی!

من در پروژه ی خودم از کریستال نسخه ی 9.2 استفاده کردم و همچنین از ADO و چند DLL و OCX
من برنامه را توسط Install Shield اسکن کردم , در مراحل پایانی خطا داد که نمیتواند ویزارد را ادامه دهد , و همچنین امکان انتخاب کریستال و ADO را گرفته است!

شما برای کار من چه نسخه ای از Install Shield را پیشنهاد میدهید؟
آیا برنامه ای که توانایی شناخت کریستال 9.2 , ADO را به طور خودکار دارد و پروژه را به طور خودکار اسکن میکند ( مانند Install Shield ) را سراغ دارید؟

باتشکر بسیار

mpmsoft
سه شنبه 25 اسفند 1388, 13:10 عصر
ببینید نرم افزارهای ستاپ ساز تا حدودی می تونند پروژه شمارو اسکن کنند

شما باید خودتون بدونید فایلهای مورد نیاز برنامتون چیا هستند

در مورد OCX و DLL تا حد زیادی مشکلتون با اکسن کردن برطرف می شه ولی در مورد نرم افزار کریستال باید بگم خدمتتون راه اصولی اینه که Merge Module های این نرم افزار در سایت این شرکت موجود هست باید آنها رو دریافت کنید و در نرم افزار InstallShield وارد کنید تا فایلهای مورد نیاز نسخه کریستال بصورت خوکار نصب شود و کلید های مورد نیاز در رجیستری ایجاد شود

نرم افزار های InstallWise - Setup Factory - InstallShield بهترین انتخابها برای ساخت ستاپ نرم افزار می باشند

برای اطلاعات بیشتر وارد بخش مربوط به نرم افزارهای ستاپ ساز شوید

HamedNet_ir
سه شنبه 25 اسفند 1388, 13:32 عصر
از راهنمایتان ممنون!
ولی Merge Module رو هر چقدر گشتم پیدا نکردم!
شما چه نسخه ای از اینستال شیلد را پیشنهاد میدید؟

mpmsoft
سه شنبه 25 اسفند 1388, 14:12 عصر
من InstallWise رو پیشنهاد می کنم
بنده کریستال نسخه 10 رو استفاده می کنم و Merge Module رو هم از سایت خود کریستال دریافت کردم

HamedNet_ir
سه شنبه 25 اسفند 1388, 14:49 عصر
لطف میکنید نسخه ی پیشنهادی رو هم بگید؟
کار باهش راحت هست؟
Merge Module رو هم هر چقدر گشتم تو سایتش نبود! میشه لینک دانلود رو بزارید؟
====
در کل خواهش میکنم یک سیستم نصب راحت و بدون دردسر رو معرفی کنید!

HjSoft
سه شنبه 25 اسفند 1388, 14:53 عصر
سلام ، به نظر من هم Wise گزینه خوبیه ، مخصوصا ورژن 9.2 اون ( اگه اشتباه نکنم ) ، اما مشکل من با وایس اینه که نمیتونم Merge Module های مربوط به کریستال رو براش بگیرم . اگه دوستمون لطف کنن و لینک اون صفحه رو بگن ممنون میشم .

mpmsoft
شنبه 14 فروردین 1389, 09:51 صبح
بنده هم خودم با جستجوی زیاد در اینترنت پیدا کردم
متاسفانه الان یادم نیست از چه سایتی دریافت کردم

ولی اسامی فایلها به شرح زیر می باشند :

CrystalReports10_maps.msm
CrystalReports10_rdc_designtime.msm
CrystalReports10_rdc_license.msm
CrystalReports10_rdc_reportengine.msm
CrystalReports10_rdc_runtime.msm