View Full Version : خلاصه از ویژگی های زبان ها
Unknownlive
سه شنبه 25 اسفند 1388, 14:19 عصر
سلام من می خوام سوالی کنم که لطفا نگین تو سایت هست چون گشتم اون چیزی که من می خوام دقیق نیست لطفا ویژگی ها ی بارز سه زبان پیتون،پرل،رابی را بگین ببینم ارزش یادگیری دارن یا نه من ویژگی های را می خوام که توش قوی هستن و مخصوصا بقیه زبان ها این ویژگی را یا نداشته باشن یا به کلی ضعیف یا دشوار باشن اگه میشه لطف کنید قوی ترین محیط ها هم بگین از دید من قوی محیطی که امکانات در اختیار بده نه این که کنسولی باشه یعنی ویژوال باشه در ضمن نظرتون در مورد 3rdRail چیه محصول embarcadero که توسعه دلفی را در دست گرفته.
Unknownlive
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 14:41 عصر
یه سوال ؟!!! برنامه نویسان این تالار نمی دونن ویژگی این زبان ها چیه !!! چرا کسی جواب نمی ده چقدر کاربران این بخش اکتیو هستند !!!
مرتضی پیروزی
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 18:17 عصر
سلام من می خوام سوالی کنم که لطفا نگین تو سایت هست چون گشتم اون چیزی که من می خوام دقیق نیست لطفا ویژگی ها ی بارز سه زبان پیتون،پرل،رابی را بگین ببینم ارزش یادگیری دارن یا نه من ویژگی های را می خوام که توش قوی هستن و مخصوصا بقیه زبان ها این ویژگی را یا نداشته باشن یا به کلی ضعیف یا دشوار باشن اگه میشه لطف کنید قوی ترین محیط ها هم بگین از دید من قوی محیطی که امکانات در اختیار بده نه این که کنسولی باشه یعنی ویژوال باشه در ضمن نظرتون در مورد 3rdRail چیه محصول embarcadero که توسعه دلفی را در دست گرفته.
سلام دوست عزیز
Try typing each term into wikipedia or google
need to know more, just google the highlighted words
موفق باشی
Unknownlive
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 18:36 عصر
سلام دوست عزیز
Try typing each term into wikipedia or google
need to know more, just google the highlighted words
موفق باشی
جدی می گی !!!!! نمی دونستم !!! خوب شد گفتی وگرنه هنگ کرده بودم ! اچقدر شما کاربران این تالار بی حال هستین اینا که خودم می دونم اما من تنها در چند واژه می خواستم بدونم.
مرتضی پیروزی
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 19:00 عصر
جدی می گی !!!!! نمی دونستم !!! خوب شد گفتی وگرنه هنگ کرده بودم ! اچقدر شما کاربران این تالار بی حال هستین اینا که خودم می دونم اما من تنها در چند واژه می خواستم بدونم.
سلام دوست عزیز
اولا این طرز صحبت کردن صحیح نیست!! من بلدم اینطوری صحبت کنم!!ولی .....
در ضمن کسی نگفت شما بلد نیستید، ولی شما که بلدید پس بهتره تو همون گوگل بگردید
این چیزی که شما سوال کردی رو "توی چند واژه " نمیشه توضیح داد!! چند واژه از نظر شما
چندتاست؟؟؟ 30 صفحه؟؟
در مورد بی حال بودن، باید عرض کنم: کسی که به یک سوالی که میشه به راحتی به نتیجه
رسید جواب نده بی حال نیست!!! وقتی که من نوعی میبینم توی ویکی پدیا به مفصل در
این مورد بحث شده دیگه لزومی نمیبینم بیام برای شما قصه حسین کرد شبستری ببافم!!
پاورقی:از کسی انتظار نداشته باشید که وقتش رو به خاطر راحت طلبی شما هدر بده!!
پاورقی 2: تاپیکی رو که ایجاد میکنید بی جهت رتبه 5 ستاره بهش ندید!! این تاپیک هیچ ارزشی نداره!!
موفق باشید
saleh.hi.62
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 20:25 عصر
دوست عزیز دوستمون درست میگه.برای python-ruby-perl هر کدوم 1 ساعت وقت بزار هر چی که بخوای توی سرچ میتونی پیدا کنی....من چون قبلا سرچ کردم میگم.مطمئن باش پیدا میکنی.:لبخندساده:
Unknownlive
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 17:28 عصر
در جواب دوستان من از لهن خاصی استفاده نکردم و هر کسی ناراحت شده بنده عرض می خواهم اما ویکی پدیا یکسری مباحث تئوریک را گذاشته اما من اینجا می خواستم طبق تجربه دوستان یک سری اطلاعات دیگه کسب کنم وی کی پدیا را دیدم در مورد چند خط هم بگم که میشه من خودم یه برنامه نویس سی شارپ هستم اگه بخوام برا کاربر مبتدی ویژگی بگم به قول شما تو چند خط نمیشه اما برا یه کاربر کارکرده میشه تنها از ویژگی های بارز و برجسته گفت.حالا میشه ویژگی های خاص بگید مثلا توجیه کنید چرا این زبان ها را استفاده کنیم و چه برتری های دارد.؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.